Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har brugt deres mentorforløb og de har virkelig styr på deres hunde-træning, så det kan kun anbefales. For nyligt købte jeg Henrik's bog om reasom metoden, den giver et godt indblik i tankegang... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Øvelser vises på en god og konstruktiv måde. Hundens rekationer og kropssprog forklares, så mennesket kan forstå og sætte sig ind i, hvorfor hunden interagere som den gør og hvordan man hjæper den p... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 1 stelle su 5

Jeg rettet henvendelse ang. abonnement, og opsigelse af abonnement. Fik dette " kundevenligt " svar retur. Hej Susanne. Det var den 15 og ikke den 16 som du skrev. Det er et abonneme... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Addestratore di cani
  2. Centro di formazione e coaching
  3. Negozio di mangimi
  4. Personal trainer
  5. Addestratore di animali domestici

Scritti dall'azienda

Vidste du at mere end 80% af alle hunde har en eller anden form for problematisk adfærd? Op mod 15.000 hunde aflives hvert eneste år på grund af manglende træning eller adfærdsproblemer, og det er simpelthen for mange. Med vores metode REASOM, har vi allerede hjulpet tusinder af familier med at få en høflig familiehund, også dem der var på randen af ​​at give op.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har brugt deres mentorforløb og de…

For nyligt købte jeg Henrik's bog om reasom metoden, den giver et godt indblik i tankegangen bag metoden, så hvis man træner efter deres metode kan det kun anbefales at købe den.

24 marzo 2026

Kundeservice

Hej Susanne.

Det var den 15 og ikke den 16 som du skrev.

Det er et abonnement, som du sikkert kender til, det er løbende i en periode og skal opsiges inden perioden udløber.

Der er ikke returret på abonnementer.

16 febbraio 2026

REASOM METODEN EN FAMILIE HUND I BALANCE

Har købt Onlinehunds E bog gennem online hund om rejsen om hvordan de udviklede metoden i forhold til de gamle metoder og træner selv efter den metode og det er nok mere os der bliver trænet og vores hund kommer i mental balance. Den kan købes på onlinehund.dk.
Den er bare det hele værd.

5 gennaio 2026
Valutata 4 stelle su 5

God oplevelse.

Det gik stærkt fra bestilling til , at vareren kunne afhentes.
Ydermere var der en lille snackpose i fin guldpose vedhæftet pakken.
Snackposen gik rent ind ;0)

14 dicembre 2025

Et yderst useriøs firma

Et yderst useriøs firma.
Som pt har travlt med at slette kommentarer og bloker folk på de sociale medier.
Årsagen er,at de er taget i at skrive et opslag hvor de hænger racen schæferhunden ud for at værende bidsk.
Det er der naturligvis mange der har stillet sig kritisk overfor.
De er blevet opfordret til at slette billedet af bl.a en kommunikations medarbejder fra schæferhunde klubben, dog valgte de at lade billedet blive,som viser et AI genereret billede af en schæferhund med en bomuldshund i munden.
Det er et stort problem, at et firma som burde være profesionelle, ikke er neutral omkring deres holdning i forhold til forskellige hunderacer og det er yderst problematisk når et “professionel” firma begynder at stigmatiser en specifik race.
Det er ikke et firma jeg på nogen måde kan anbefale til nogen.
Det er ikke første gang de er på kant med hvad der er etisk korrekt.

20 dicembre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Hurtig levering. Hjælpsomme når jeg ringer. Føler mig godt behandlet. Hundene elsker deres produkter. GLS lever Hurtig.

18 novembre 2025

Eminent, fantastik værktøj/redskaber

Det er 2. gang vi bruger onlinehund på to år. Den første hvalp måtte vi af med efter 2 mdr. grundet allergi. Det var utroligt hvor langt vi nåede med den. Det er så dejligt at man kan forberede træningen når der er tid.
Med videoforløbet får man indsigt i hvad hundens hjerne magter i forhold til dens alder, og de forskellige faser der er i udviklingen af hunden, så man ikke bruger energi på noget hunden ikke forstår. Hvis der er ting man ikke lige kan huske eller er i tvivl om man har forstået rigtigt, ser man bare videoen igen, måske med en anden hund. Vi så og opnåede hurtigt resultater, og så bliver man bidt af det og meget motiveret. Der altid en video der beskriver problemet ( hvis det opstår? ) plus alle de spændende videoer omkring almindelig viden om hunden, som er så vigtig!
Nu har vi fået en ny allergivenlig hvalp ( samme race som vi har haft i 20 år) så er vi igang igen.
Vi er stadig forbløffede over hvor godt det er gået og går, allerede fra dag 1.

24 novembre 2025
Valutata 4 stelle su 5

Faglighed

En god måde at formidle viden på. Høj faglighed og god til at forklare og vise øvelser. Perfekt at vise lige fra hvalp.
Jeg kan have lidt svært ved at finde rundt i universet og se videoer i den rigtige rækkefølge.

10 settembre 2025

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più