Super oplevelse igen hos onkels bilpleje Jeg får lavet indvendig rengøring hvert halve år - og jeg glædes hver gang jeg henter min bil - bare der var min onkel 😉
Jeg kom op til onkel’s bilpleje uden tidsbestilling. Jeg havde lim fra en sticker på min kofanger og jeg viste ikke hvordan jeg skulle få det væk uden at ridse bilen el komme til at fjerne noget... Leggi di più
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Onkel's bilpleje, har 12 års erfaring indenfor branchen. Når du afleverer din bil hos os, udføres alt af professionelt personale.
Ibæk Strandvej 21D, 7100, Vejle, Danimarca
- onkelsbilpleje.dk
Super oplevelse igen hos onkels…
Super oplevelse igen hos onkels bilpleje
Jeg kom op til onkel’s bilpleje uden…
Jeg kom op til onkel’s bilpleje uden tidsbestilling.
Jeg havde lim fra en sticker på min kofanger og jeg viste ikke hvordan jeg skulle få det væk uden at ridse bilen el komme til at fjerne noget af malingen.
Hos onkel’s bilpleje blev jeg taget imod med smil og åbne ærme, han gik igang med det sammen og i løbet af ingen tid var alt limen væk.
Det kan man da kalde service. Det er bestemt ikke sidste gang jeg besøger onkel’s bilpleje.
Jeg vil helt sikkert få dem til at rengøre min bil indvendig og udvendig så den står skarp igen.
Perfekt pleje, service og fleksibilitet
Jeg har benyttet Onkels Bilpleje i en del år. Bor på Fyn, men kombinerer aftaler i Vejle med et besøg hos Onkels Bilpleje. Kender ingen andre, der pudser vinduer i kabinen. Fantastisk service og fleksibilitet. Har ALDRIG været utilfreds.
Endnu en gang har jeg afhentet en top…
Endnu en gang har jeg afhentet en top klargjort bil ! 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 SÅ flot , inde som ude.
Dårlig oplevelse
Blinklys var blevet ødelagt, og de mente ikke det var deres fejl. Bilen var fuld af små fedt pletter over alt indvendig. Alt i alt en meget dårlig oplevelse vil ikke anbefale det til nogen.
sjuskeri
Bilen var vasket flot udenpå, men inden I lignede det at den hverken havde set en klud eller støvsuger… Har prøvet at kontakte firmaet op til flere gange, men de svare ikke. De er nok bekendt med deres sjuskeri..
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse. Virkelig godt arbejde. Alt skinner og intet er overset.
Fantastisk arbejde
Fantastisk arbejde. Igen overbevisende arbejde ude og inde. ALT er rengjort og skinner som ny. Kan absolut anbefales herfra. SUPER
Min leveret tilbage lige som forventet.
Min leveret tilbage lige som forventet.
Rengjort og vasket.
Super service.
Perfekt klargøring
Har fået både små og store pakker, og fuld tilfreds hver gang.
Flot arbejde
Min gamle bil fik den store klargøringspakke - og sikke et resultat. Virkelig flot og grundigt arbejde. Vores anden bil skal helt sikkert have samme tur. De bedste anbefalinger herfra.
Silikone på bilen
Afleverer bil til vask og rengøring. Får bilen retur og konstaterer at den ikke er ordentlig poleret og rengjort. Kontakter dem og aftaler at bilen afleveres igen. Får bilen retur og da jeg kommer hjem konstaterer jeg at man har spildt silikone på højre side. Kontakter dem endnu engang om må derop endnu engang. Da jeg ankommer påstår de at jeg har fået silikone på, på vejen hjem. Efter noget parlementeren frem og tilbage beder de mig forsvinde fra deres matrikel. Så hold jer fra dette firma.
Ikke pengene værd!
Må sige at jeg har brugt en time på at få bilen gjort rent - EFTER den har været hos Onkels Bilpleje. Har skrevet mail til firmaet, men de svarer ikke. Brug ikke dine penge her - det er lige ud af vinduet.
de er så dygtige
Det er så skønt at hente sin bil efter rengøring hos onkels bilpleje.. det kan klart anbefales og bilen er som ny når man får den tilbage.. 😊
Meget tilfreds kunde
Har lige hentet vores 6 års gamle Golf, og vi må sige at det er et fantastisk stykke arbejde der er lavet, den ser ud som ny, både ude og inde, samt motorrum, vi er meget meget tilfredse,,, super god betjening, vi kommer helt sikkert igen
Komplet bilpleje
Afleveret en træt, 10 år gammel grå bil og fik en skinnende flot bil som så ud som den dag den kørte fra forhandleren. Alle pletter var væk, vinylet og motorrummet skinnede.
Forårsrengøring.
Jeg har haft min Golf til den store forårsrengøring.
Det er et helt fantastisk resultat.
Det skal de have ros for.
Bjarne Larsen.
Elendigt arbejde
Vores bil har lige været udsat for den lille bilplejepakke fra Onkels Bilpleje. Det er godt nok en meget lille pakke... Vi har fået en bil igen som kun er halvt rengjort både udvendigt og indvendigt. Udvendigt er der der snavs og striber mange steder hele vejen rundt, og indvendigt er der stadig støv og snavs, specielt på instrumentbordet og omkring gearstangen. Der er sporadisk brugt noget polermiddel på instrumentbordet og på halvdelen af rattet, men der er ikke gjort ordentligt rent inden man brugte det. Højdepunktet er at man tilsyneladende har spildt noget af rengøringsmidlet indvendigt på dørsiden, så her er der en fedtet plamage på størrelse med en fodbold. Alt i alt trænger bilen stort set lige så meget til rengøring nu, som den gjorde før behandlingen.
Vi er MÅLLØSE over at man vil være bekendt at levere så sjusket og dårligt udført arbejde, og vi kan kun fraråde at man overlader sin bil i hænderne på Onkels Bilpleje. En tur i vaskehallen og ti minutter med en støvsuger havde resulteret i en væsentligt renere bil!
bedste rengøring
er på feie og fik min bil gjort rent men frem over bliver det onkels bilpleje i vejle så er det i orden når man kører derfra
vh ole
TIP-TOP
Fik prøvet onkels bilpleje.... og kun +++ herfra. Havde nogle dage forinden nogle gange været ved stranden sammen med familien 2+3 og bilen havde som ikke kan undgåes strandsand i bilen :-/ men da jeg hentede bilen igen, var det ikke et sandkorn tilbage i bilen og ruderne skinnede som aldrig før..... og sikke en duft 🌸🌼🌸🌼🌸🌼 det var som at havde købt en hel ny bil.... DET ER ABSOLUT IKKE SIDSTE GANG min bil kommer hos onkels bilpleje 👍👍👍👍👍 super flot arbejde