Ik heb nu al ongeveer een half jaar het sokken abonnement en krijg elke maand een super leuke set sokken opgestuurd!
De no show sokken blijven echt goed zitten ook na meerdere keren gewassen te hebben! Topkwaliteit! Mismatched zegt het al sokken die verschillend zijn, maar toch bij elkaar horen! Supertof conce... Leggi di più
Ik kan het abonnement niet opzeggen!! Inmiddels gelukt door de uitleg. Ik vind het onduidelijk dat op de site annuleren staat ipv opzeggen.
L'azienda ha risposto
Geweldige sokken! Nooit meer anders! Ik heb ervoor gekozen om voor de zomer een abbonement te nemen op de korte sokken van OnFeet. Ik moet zeggen dat normaal mijn sokken altijd snel kapot gaan of s... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Onfeet is het leukste sokken abonnement van Nederland. Wij werken met gekamd katoen en bieden het beste voor je voeten. Elke maand een nieuw missmatch Design op de deurmat. Groetjes aan je voetjes!
Schoener 10, 3263ND, Oud-Beijerland , Paesi Bassi
- 0640903371
- Info@onfeet.nl
- onfeet.nl
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Le persone hanno visualizzato anche
Hele slechte ervaring
Hele slechte ervaring. Ze nemen de telefoon op met alleen HALLO????. Ze zijn erg onprofessioneel. Eerst sturen ze de verkeede sokken op. Blijkbaar was mijn account helemaal gewist daar zonder mij hier op de hoogte te houden. Dus sturen ze een soort van 'excuus sokken' die weer geen mismatched sokken waren. Daarna weer contact moeten opnemen om weer aan te geven dat ik alsnog de missmatch sokken wilde ontvangen. Daar werd eerst moeilijk over gedaan. Wat erg apart is. Ik zei dat ik de abonnement stop ga zetten en zeggen ze 'oh dat is jammer, maar als je bij ons wil blijven moet je ALLE sokken aangeven die je al van ons hebt ontvangen zodat wij weten wat we nog kunnen opsturen'. Ze denken dus dat ik terug wil komen en dat ik daar al mijn tijd voor ga insteken voor hun fouten. Nooit meer! Ik raad het ook niemand aan!
Een aanrader
Een aanrader.
Top service en kwaliteit. Snelle levering en de sokken zijn van een hele hoge kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld
Einde zoektocht
Na veel verschillende sokken om zeep geholpen te hebben bij onfeet terecht gekomen. Kwaliteit is top geen last meer van gaten in me sokken (loop veel op werk) mijn vaste merk geworden 👌🏼
Echt een aanrader!
De sokken zijn heel zacht en zitten ook erg lekker! De mismatch sokken verrassen me elke keer weer met het leuke design. Zo voelt ieder nieuw paar als een cadeautje!
Hele fijne en goede kwaliteit sokken
Hele fijne en goede kwaliteit sokken, superleuke thema’s die stuk voor stuk origineel zijn! Zeker een aanrader.
Fantastisch
Snelle levering. Goede producten. Leuk en gezellig personeel. Heb hier al meer dan een jaar een abonnement lopen. Komen afspraken na.
Top service en goede kwaliteit
Top service en goede kwaliteit! Zeker een aanrader
Top sokken
Top sokken, heb de korte en lange van beiden pasvorm is prima
Goede pasvorm
Goede pasvorm, leuke prints! De sneaker sokken blijven heel goed zitten. Zeer tevreden!
Prima sokken.
topkwaliteit!
Leuke/ stoere sokken van topkwaliteit, wil niet meer zonder!