OneShopping.dkRecensioni

TrustScore 5 su 5

4,9

Vi bestilte nogle varer som ellers var noget dyrere end på andre sider. Meget inspirerende besøg på hjemmesiden og varene kom kort tid efter bestilling (2 dage). Undervejs blev vi orienteret om lev... Leggi di più

Nem hjemmeside og god bestillings procedure. Leveret hurtigt og nem at følge via trackid. Meget venlig og positiv overrasket over jeres personlige følgebrev for varen. Super positiv, forsæt i samme... Leggi di più

Jeg har nu flere gange handlet hos BrandAvenue.dk og kan så absolut varmt anbefale denne webbutik. Kendetegnene for denne virksomhed er bl.a. en udpræget fantastisk god service og en meget hurtig l... Leggi di più

1. Negozio di impianti Hi-fi
  2. Ristrutturatore di bagni
  3. Arredatore d'interni
  4. Negozio di articoli da cucina
  5. Negozio di arredamenti per salotti

Informazioni fornite da varie fonti esterne

OneShopping.dk er dit personlige online shoppingcenter, med 4 webshops der fører et sortiment indenfor bolig, livsstil, hifi/gadgets, køkken og kaffe/te. Bag OneShopping.dk står et team af dedikerede og skønne mennesker, som du kan følge overalt på shoppen, på Youtube, Facebook, Instagram eller få en snak med på telefon og chat.

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Da jeg hentede min bestilling, manglede der desværre en vare, men efter et opkald kom den dagen efter.
Super sød og venlig service.

3 febbraio 2017

Utrolige hjælpsomme ved henvendelse. HURTIG levering

Jeg ringede til One Shopping 5 minutter før afsendelse af deres varer (kl. 14:55. Trods snak om min varer og undersøgelse om min ønskede varer fandtes i den rigtige farve, på deres lager - og klokken blev 15.10, lovede OneShopping at sende min varer i dagens levering....... Selvom det egentligt VAR for sent. Jeg modtog min varer dagen efter via GLS-levering.
Venlige hjælpsomme og hurtig levering.
Jeanette/Skive

19 dicembre 2016

Her handler vi gerne igen

Vi bestilte nogle varer som ellers var noget dyrere end på andre sider.
Meget inspirerende besøg på hjemmesiden og varene kom kort tid efter bestilling (2 dage). Undervejs blev vi orienteret om levering.
Det bedste var at fragten var gratis (vi købte for knap 350 kr)

11 dicembre 2016

Kun positiv

Købte nogle hylder hos brandavenue. Hylderne levede ikke op til forventninger, valgte derfor at benytte min fortrydelsesret. Fik hurtig og kompentent vejledning i returvarer.
Skulle efterfølgende i kontakt med dem igen da jeg havde et spørgsmål, modtog hurtig svar.

1 agosto 2016

Fantastisk service!

Jeg er meget imponeret over BrandAvenue's service og hurtige levering. De havde haft nogle tekniske problemer på hjemmesiden grundet noget ombygning, men fra jeg ringede og gjorde opmærksom på det problem jeg stod i, til det blev løst, gik der 15 minutter (!!).
Derudover var leveringen af mit produkt 2 dage fra bestilling til ankomst, og jeg er meget tilfreds med kvaliteten af det jeg bestilte.

Jeg vil helt klart anbefalen BrandAvenue videre til min omgangskreds!

8 aprile 2016

Super indkøbsoplevelse

Det hele har bare klappet, fra bestilling over ordrebekræftelse og leveringsinfo til emballage og følgeseddel. Og så er der skrevet en personlig hilsen på følgesedlen i kassen!! Der kan vi sagtens handle igen!

6 aprile 2016

Perfekt

Hurtig levering af det rigtige til den rigtige priser og så indeholdte
pakken en lille sød personlig hilsen.

Kan kun anbefales

21 marzo 2016

Perfekt!

Perfekt service. Hurtig levering. Keg fik oven i købet en personlig hilsen, hvilket gjorde mig utrolig glad. 5 stjerner herfra, fordi mindre ikke kan gøre det!

13 marzo 2016

Fik svar på en mail kl. 22.30 - må kaldes god service.
Da pakken kom, var der skrevet en personlig hilsen i hånden på fakturaen.

1 marzo 2016

Fremragende service

Meget hurtig levering og fik den sødeste håndskrevne besked med, da jeg modtog pakken, som i øvrigt kom vældig hurtig.
Kan kun anbefale at købe hos BrandAvenue.dk!

26 febbraio 2016