Snabb leverans. Bra handskar Sedan fick jag 10 procent på köpet med en kod som inte kom och hade betalat fullpris Mailade och påpekade detta. Fick svar samma dag och jag såg på mitt konto att... Leggi di più
Onegrip Camp Örebro 2025, svårt att med ord beskriva hur bra min dotter tyckte det här var, proffsigt rakt igenom med hög kvalitet på instruktörer och övningar anpassade till alla nivåer. Dottern som... Leggi di più
När dom första handskarna kom fram och dom var för små så var ni väldigt hjälpsamma vid byte, jag hade inte tillgång till skrivare för att kunna skriva ut retursedel men fick hjälp när jag mailade til... Leggi di più
Angående NKT PRO HYLA: Grym handske som satt perfekt på handen, enkel att komma in i och gillade att den känns robust och att jag har stor plats för fingrarna i handsken. Dessutom bara positiva ås... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Scritti dall'azienda
Onegrip.se erbjuder kvalitativa lösningar för fotbollsmålvakter och fotbollsföreningar. Vårt breda sortiment, vår passion och kunskap gör att vi alltid kommer kunna erbjuda prisvärda lösningar.
302 25, Halmstad, Svezia
- support@onegrip.se
- onegrip.se
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Min pojk är väldigt nöjd med handskarna…
Min pojk är väldigt nöjd med handskarna som vi har köpt,sen var det en snabb leverans
Bra handskar till bra pris
Bra handskar till bra pris. Leveransen är snabb. Jag saknade ett par av två som jag beställde men fick till svar att det ska åtgärdas.
Riktigt sköna och bra grepp!
Bra handskar till bra pris
Bra handskar till bra pris. Beställningen levererades fort.
Det gick snabbt och det var lätt att…
Det gick snabbt och det var lätt att beställa och lätt att betala. Sidan var övergriplig och bra. Men jag önskar man kunde filtrera per storlek och vad som finns på lager.
Dessutom skulle jag vilja ha en jämförelse vad det skiljer på handskarna åt.
Har beställt både kläder och handskar…
Har beställt både kläder och handskar till min son som lever för målvakts spelet. Han är sjukt nöjd över era produkter och vill inte ha något annan märke. Har provat dom flesta andra märkerna men inga är i närheten av eran kvalitet.
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Bra handskar till ett bra pris och grym…
Bra handskar till ett bra pris och grym service med snabb leverans
Fem av fem!
Samma gamla vanliga service, och produkter. Onegrip och One Glove är en duo som är så underskattad i Sverige, men så värt så fort man får reda på vad detta innebär. Kommer bli en bra 2022. Top class!
Fantastiskt bra kvalitetshandskar till…
Fantastiskt bra kvalitetshandskar till bra priser.
Har även köpt målvaktskläder som håller för vad de lovar.
Bra service .
Handskarna är en julklapp så jag kan…
Handskarna är en julklapp så jag kan tyvärr inte ge någon uppfattning om produkten.
Fördröjd leverans vilket inte meddelas till köpare men snabb kontakt angående det
Jag är nöjd med snabb service angående min mejlkontakt då jag inte fått min leverans. Vi ska få vår vara i slutet på denna vecka eller nästa. Gjorde beställningen i slutet på november/ början på december och väntar fortfarande den. Lite oroväckande då det är en julklapp. Hoppas på att den kommer tills dess. Så leveranstiden är mindre bra.
Från första kontakten till sista…
Från första kontakten till sista kontakten var det superbra. Handskarna blev riktig fina och perfekta som julklappar.
Har fått detta mail för andra gången…
Har fått detta mail för andra gången att jag ska lämmna omdöme!
Men har beställt varan den 2611.2021 och inte fått leverans till dagens datum
10.12.2021.
Se över era rutiner! DÅLIGT!!!!

Risposta di Onegrip.se
Tredje paret och lika nöjd med alla tre.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.