Virker som et svindelnummer
Onebip.com er et firma der tilbyder betalinger via mobilen, det fungerer meget som paypal, bare med mobil/sms betaling.
Da jeg i tidernes morgen søgte oplysninger om firmaet var der intet der fik alarmen til at hyle. Jeg har brugt denne betalingsløsning, til betalinger for nogle javaprogrammer til mobiltelefoner, som vi sælger.
De lover at udbetale mine lidt over 10.000kr gentagende gange, men efter 6 måneder har jeg opgivet.
PAS PÅ! Du får måske en fin konto du kan logge ind på, indbetale til, modtage betalinger til osv. Men når pengene skal hives hjem, sker der intet, og skriver man til dem, svarer de bare tilbage med et standard svar, som intet har med det man spørg om at gøre. For sjov skyld skrev jeg følgende mail til dem:
Hello. I'm interested in buying some crap from you, do you sell that?
Fik samme svar som de sidste 13 gange jeg skrev til dem:
Dear Customer,
Onebip automatically transfers your funds to your bank account after 60 days from end of the month. For bank transfers the minimum amount is € 200.
Withdrawals are processed the first day of each month. If you don't reach the minimum sales amount within that day, your payments will be processed the following month.
You will collect funds 60 days after your withdrawals will have the "Processing" status in your Onebip account.
To avoid delays, please make sure your bank account details have been inserted correctly in your Onebip account.
You can get full details on your withdrawals by logging into your Onebip account > Statistics > History > Select Type > Withdrawals.
Please do not hesitate to contact us for additional information.
Best Regards,
Onebip Support Team.
Mit råd til andre: Hold dig langt væk fra onebip.com!!!!
14 aprile 2011