1. Impianto di trattamento dell'acqua

Rent, struktureret og levende vand, direkte fra vandhanen.

4,4

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Altid fantastisk service

Altid fantastisk service! Rigtig gode filtre og nem at montere. Det er rart at vide man får rent vand at drikke uden at det koster en formue. Jeg er så glad for OM3.

16 febbraio 2024

Risposta di OM3

Hej Stine. Tak for den fine anmeldelse.

Vi har brugt OM3 vandfilter siden 2015

Vi har brugt OM3 vandfilter siden 2015. Vi er godt tilfredse med produktet. Vores hunde drikker kun vandet i hundeskålen, når det er tappet fra filteret, og kaffen smager også bedre, når den er lavet fra vand tappet fra filteret. Vi bor i stor ældre lejlighedskompleks med gamle rør, så det handler ikke om at vandværket levere for dårligt vand. Det koster i filtre, men alternativet ville ikke være rart. Vi får fint filtrene tilsendt, og Callesen virker som en sød og nede på jorden type. Han kom forbi i 2015 og viste os filteret, og lod os smage før og efter, og hvis vi ikke kunne smage forskel behøvede vi ikke at købe det. Det kunne vi godt. Jeg har intet negativ at sige, og det bliver 4 stjerner, fordi det er lidt dyrt, men ikke for dyrt.

7 ottobre 2022

Hej Vibeke😊
Tak for din fine anmeldelse, og for at ha’ været en trofast kunde i så mange år. Dejligt at høre, at hundene også er begejstret for OM3 vandet.
Hilsen
Calle

Dyre og utroværdige produkter

Dyre og utroværdige produkter/firma. Man bliver straks blokeret på OM3s Facebookside, hvis man stiller kritiske spørgsmål. Og får en sludder for en sladder, hvis man efterlyser dokumentation, for de på hjemmesiden, påståede egenskaber af filtrene.

12 marzo 2019

Risposta di OM3

Jeg prøver efter bedste evne, at gøre alle mine kunder tilfredse.
Du fik dit anlæg gratis, du betalte kun de 600 for filteret, og gratis fragt selvfølgelig. Og efter 2 uger bad du om endnu et anlæg til din kæreste til samme pris, hvilket du også fik. Og da du manglede et overgangsstykke til din vandhane, tilbød jeg straks, uden beregning at køre de 50 km til århus med det og montere det.
Så jeg er lidt ked af, at jeg stadig ikke gør det godt nok.

jeg kan kun sige at når mit filter ikke…

jeg kan kun sige at når mit filter ikke er blevet skiftet til tiden , så får jeg smerter i led , så fup er det ikke . hvis dem som skriver det er det , så vil jeg tro det er for at ødelægge firmaet .( antagelig personlig hetz ) jeg kan kun sige godt om OM3 og ved at det hjælper på mine ledsmerter.

25 novembre 2018

Vi har haft vores OM3 anlæg siden april…

Vi har haft vores OM3 anlæg siden april 18, og er super tilfredse, jeg kan mærke en stor forskel i mit almene befindende efter, vi tilsluttede vores OM3 anlæg. Ydermere kan vi varmt anbefale firmaets rådgivning og service, Calle Jensen er en troværdig og tillidsvækkende repræsentant for OM3. Vi fik super gode aftaler med Calle Jensen samt kompetent service og rådgivning næsten fra time til time. Vi er helt klar til vores næste OM3 anlæg, anlægget skal tilsluttes vores brusearmatur. Det ser vi frem til.

18 agosto 2018

Vil bare lige gøre opmærksom på at…

Vil bare lige gøre opmærksom på at Calle fra OM3 er en egoistisk svindler der kun tænker på penge og som sælger billige filtre fra Kina til overpriser!!! Filtrene virker ikke! Har selv haft OM3, men testede det med en TDS måler som ikke kan lyve, det konfronterede jeg Calle med, og han prøvede at bilde mig ind at man ikke kan måle OM3 vand med en TDS måler - hvilket er noget direkte sludder!!! Siden hen har uslingen blokeret mig, fordi han ved jeg har luret ham.
Det er nok derfor at han har fjernet alle sine falske produkter fra sin hjemmeside, inklusiv alle løgnene om filteret!!!

15 agosto 2018

Risposta di OM3

Brian har været forhandler af OM3, hvilket jeg har gjort Trustpilot opmærksom på. og så kan man i følge trustpilots egne regler ikke lave en anmeldelse. Men det gælder åbenbart kun hvis man betaler "beskyttelsespenge" til trustpilot. Som er ca. 15.000,- om året.
I øvrigt er et TDS Meter et instrument som måler ledningsevnen, dvs. salte i det her tilfælde, og det har ikke noget med giftstoffer at gøre. og enhver ved at aktivt kul ikke fjerner salte. Så et det kan kun bruges omvendt osmose anlæg, og kan ikke bruges til andre slags renseanlæg.
Alle slags aktivt kul virker, selv det som er lavet på smuld af affaldstræ. Så man KAN ikke lavet et aktivt kulfilter der IKKE virker!!!
Og ang. pengegrisk, så fik du de anlæg du solgte til langt under min fremstillingspris, så det var KUN dig der tjente på dem.
Hvad anlæggene angår så køber jeg filterhusene i Florida, og laver dem om til at have alle vitaliseringerne. Og filtrene samler jeg også selv, med stumper og aktivt kul, som er specialiteter der kommer fra hele verden.