Oliviers og co. er i en helt særlig klasse. Der er få steder, hvor man bliver behandlet så varmt og nærværende som her, og deres produkter er uovertrufne. Vi har 12 personer til en privat olivenoliesm... Leggi di più

Olivenolie smagningen var fantastik. Vi var en gruppe på ca 10 personer og vi fik 6-7 forskellige olier. Det var nemt at smage forskel. Det blev bundet sammen af en mega-kompetent snak i en hyggelig,... Leggi di più

Altid en skøn oplevelse at modtage sin pakke fra Oliviers & Co. Det er de mest fantastiske olier og balsamico eddike der findes. Også deres flasker og propper som vi modtog denne gang til at g... Leggi di più

Det er meget svært at opdrive citronolie i almindelige supermarkeder, så derfor bestilte jeg hos Oliver’s & Co. Det har jeg bestemt ikke fortrudt. Den smager og dufter helt vidunderligt. Man kan ligel... Leggi di più

1. Negozio di prodotti alimentari per gourmet

Specialbutik med verdensklasse ekstra jomfru olivenolier, trøffelprodukter, balsamico, eddiker og andre udsøgte delikatesser på hylden. I butikken på Gammel Kongevej kan du få professionel gourmet-rådgivning, og du kan smage dig frem og gå på opdagelse i de unikke produkter. På webshoppen oliviersogco.dk kan du dykke ned i det velassorterede udvalg og finde lækre opskrifter, viden om olivenolie og masser af gourmet-inspiration.

4,9

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

4,9

Tutte le recensioni

40 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Olivenolie som den perfekte gave :-)

Olivenolie som den perfekte gave :-)

1 luglio 2025

Kære Morten
Tak for din fine anmeldelse. Vi er helt enige i, at olivenolie er en perfekt gave – både til andre og til sig selv.

Så skøn betjening

Så skøn betjening. Bestilte online pg kom og hentede i butikken på Gl. Kongevej.
Alt var som det skulle være og dejlige smagsprøver.

27 giugno 2025

Kære Carina
Tusind tak for din søde anmeldelse. Det er skønt at høre, at alt forløb, som det skulle, og at du nød smagsprøverne i butikken på Gammel Kongevej – vi elsker at dele lidt ekstra med vores gæster.

Dejlige produkter.

Dejlige produkter.
God service både i butik og ved handel på nettet .

28 giugno 2025

Risposta di Oliviers & Co

Tak for din fine anmeldelse! Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse både i butikken og online, og at vores produkter falder i smag.

Er total fan :)

Er total fan :)
Super lækker produkter

4 giugno 2025

Kære Tine
Hvor er det dejligt at høre, at du er fan. Tusind tak for de søde ord . Vi er glade for, at vores produkter giver dig den oplevelse.

Oliviers & Co

Gode olier og god service hver gang jeg…

Gode olier og god service hver gang jeg handler hos jer.

20 giugno 2025

Kære Svend
Tusind tak for din søde anmeldelse. Det gør os rigtig glade at vide, at du nyder både olierne og servicen – vi sætter stor pris på, at du vender tilbage til os igen og igen.

Dejligt

Dejlige produkter hurtig levering

28 maggio 2025

Kære Siv
Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du både er tilfreds med produkterne og den hurtige levering – det er lige sådan, vi ønsker, det skal være.

Meget tilfreds

Meget tilfreds, hurtig levering af skøn Sommerolie🤗👌☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️

17 giugno 2025

Kære Helle

Super lækre produkter.

Super lækre produkter.
Jeg køber gerne igen.

11 giugno 2025

Kære Jan
Tak for din dejlige anmeldelse. Det betyder meget for os at høre, at du har lyst til at handle hos os igen, og at vores produkter falder i smag.

gooooooooooooooodt

13 giugno 2025

Kære Marianne
Tak for de store stjerner og den finde anmeldelse.

Dejlig butik

Service og varer, perfekt.
Dog.... 4 stjerner p.g.a. priserne.

4 giugno 2025

Kære Marius
Tak for din anmeldelse – det betyder meget for os at høre, at du har været glad for både service og produkter. Vi håber, du får stor glæde af det hele i køkkenet!

Varme hilsner fra

Kære Ulrik
Hvor er det en dejlig anmeldelse – tusind tak! Det gør os virkelig glade at høre, at både produkterne og smagen har gjort indtryk.

Oliviers & Co

God hurtig service og fantastiske olier.

God hurtig service og fantastiske olier.

2 giugno 2025

Kære du
Tusinde tak for din anmeldelse. Det er skønt at høre, at både servicen og olierne faldt i god smag.

Super lækre varer.

31 maggio 2025

Kære Annie
Hvor er det dejligt at høre – tak for at tage dig tid til at skrive! Vi bliver altid glade, når vores varer bringer begejstring med sig.

Hurtig og venlig ekspedition

Hurtig og venlig ekspedition. Spændende sortiment.

9 maggio 2025

Kære Dorthe
Tak for de pæne ord! Det er skønt at høre, at både ekspeditionen og udvalget har gjort indtryk – vi elsker at dele vores små madskatte med jer.

Kære Lars
Sikke en dejlig tilbagemelding, tak for det! Vi er glade for at høre, at alt spillede fra start til slut.

Oliviers & Co

Altid en skøn oplevelse at modtage sin…

Altid en skøn oplevelse at modtage sin pakke fra Oliviers & Co.
Det er de mest fantastiske olier og balsamico eddike der findes.

Også deres flasker og propper som vi modtog denne gang til at give som gave (vi har brugt dem i flere år) er super gode.

De bedste anbefalinger herfra.

29 maggio 2025

Kære Søs
Tusind tak for din varme anmeldelse. Det betyder virkelig meget for os at høre, at både produkter og oplevelsen som helhed gør indtryk – og hvor er det dejligt at vide, at vores flasker og propper nu også skal gives videre som gave.

Vi sender de bedste taknemmelige tanker retur.

Virkelig gode og kvalitet produkter

Virkelig gode og kvalitet produkter

28 maggio 2025

Kære Mona
Mange tak for din anmeldelse. Det glæder os, at kvaliteten skinner igennem – vi går nemlig meget op i at vælge det allerbedste til vores sortiment.

Kære Heidi
Tusinde tak for din tilbagemelding. Vi er glade for, at både levering og produkter har levet op til dine forventninger – det er lige sådan, det skal være.

And the Oscar goes to 🏆

Besluttede for år tilbage, at jeg KUN køber olivenolie mv her!! Altid bedste kvalitet - altid bedste kundeservice ….. what not to like 🏆👌

26 maggio 2025

Kære Sanne
Wow – den besked varmer helt ind i hjertet! Tak for din loyalitet og de flotte ord, det betyder virkelig meget for os. Vi lover at gøre os fortjent til prisen – hver gang! 🫒✨