goed product, goed verpakt, alleen een betere vervoerder is dringend nodig. DHL liet het pakket achter in een vuilnisbak waar net de kattenbak in geleegd was. Dus een vieze doos die je niet in de keuk... Leggi di più
Dit bedrijf heeft een hele goede service en hoge kwaliteitsproducten, als ik weer wat nodig heb bestel ik hier gerust nog een keer.
Wederom een voordeelbundel met refills gekocht en deze keer ook een nieuwe schenktuit. Snel geleverd en altijd zorgvuldig ingepakt. Ik ben al jaren fan van deze olijfolie! Wordt hier voor zo ongeveer... Leggi di più
Mooie overzichtelijke website Snelle vriendelijke klantenservice met nog vertrouwen in de mensheid door de bestelling toe te sturen nog voor het betaald was omdat ik zelf een fout maakte tijdens mij... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Wij maken eersteklas Italiaanse olijfolie. Olie om eindeloos mee te bakken, dressen en dippen. En als het op is, bestel je een navulling die past in je brievenbus. Dat is ouderwets lekkere olie, op een nieuwerwetse manier bezorgd. Gratis bezorging.
Arnhemsebovenweg 13, 3971MA, Driebergen-Rijsenburg, Paesi Bassi
- +31 (0)343 520 280
- hello@olivery.com
- olivery.com
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Uitstekende kwaliteit olie
Ik bestelde altijd al de Liquido d’Oro olijfolie omdat de kwaliteit hiervan echt heel goed is. Veel keus uit verschillende smaken die ook lang goed blijven. Vooral de bak&braadolie is een aanrader! Nu valt dit merk onder Olivery en is de service en levering nog steeds prima.
Bestelling werd op tijd en goed verpakt…
Bestelling werd op tijd en goed verpakt geleverd.
Snelle levering en fijne communicatie…
Snelle levering en fijne communicatie en oplossing bij het per ongeluk ontvangen van verkeerd product.
Persoonlijke benadering
Medewerker belde voor toelichting op mijn opmerking bij de bestelling. Zo kwam de bestelling helemaal naar wens in orde.
Alles goed verlopen en snel geleverd
Geen olie geleverd!
Goed bereikbaar
Goed bereikbaar, direct handelen, goede service, en lekkere olijfolie.
Top producten
Goed geinformeerd en goed verpakt
heerlijk olijfolie
Snelle levering, goed verpakt en heerlijk olijfolie voor salades en gerechten
Dit is gewoon een top bedrijf met een…
Dit is gewoon een top bedrijf met een top product!!!
Snel en in 1x goed
Snel en in 1x goed. Kwaliteit van verpakking is heel erg goed. Extra informatie die bijgesloten is, wordt zeer gewaardeerd.
Zeer goede olie om te braden wij bakken…
Zeer goede olie om te braden wij bakken ook zelf brood en doen ook olie in , in plaats van boter of oid
accuraat en op afgesproken tijd
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.