Valutata 5 stelle su 5

Besteld en meteen bevestiging ontvangen, na een aantal dagen kreeg ik de link met track en trace code en dag later bezorgd! Keurig verpakt verder. Ik zag pas na bestellen onderstaande reviews en m... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Op vrijdag een bestelling geplaatst, geen ontvangstbevestiging gekregen. Meerdere mails gestuurd, geen antwoord. Telefoonnummer gebeld, werd gezegd dat ik zou worden terug gebeld.. Niet gebeurd.. Verv... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Geen bevestiging gehad Telefonisch niet te bereiken Geen reactie op de mail Pakket tot nu toe niet ontvangen... Niet bestellen dus

Valutata 2 stelle su 5

Afgelopen zondag een bestelling gedaan. Tot op heden geen bevestiging ontvangen. Op mail wordt niet gereageerd. Via de website een chat opgestart maar die is ook al dagen offline. Toevoeging: uit het... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 5% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

2,5

Tutte le recensioni

23 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

Geen geld terug

Olive & Mint houdt zich niet aan de Nederlandse wet wat betreft retourbeleid. In eerste instantie mocht ik het artikel niet eens retour sturen, maar na uitleg van het herroepingsrecht mocht dit zoals ze zeiden 'bij hoge uitzondering'. Echter willen ze geen geld terug geven, terwijl een webshop dit verplicht is volgens de wet, na retour. De communicatie met de webshop verloopt zeer onprettig.

Aanbiedingen zijn geen uitzondering en een webwinkel mag zelf ook geen uitzonderingen bedenken. Alleen wettelijke uitzonderingen mogen worden uitgesloten van herroepingsrecht / bedenktijd. Zelf andere uitzonderingen maken of beperkingen opleggen is dan ook niet toegestaan.

Ik raad de webshop aan zich eens goed in de Nederlandse wet te verdiepen.

11 luglio 2023
Logo di Olive & Mint

Risposta di Olive & Mint

Hi Marije,

Bedankt voor het schrijven van de review! Echter heb je bij ons tijdens een 1 + 1 actie (geldig op alle sale), twee items gekocht. Één van de items wilde je retourneren en dat was helaas niet mogelijk!

We hebben vooraf gecommuniceerd dat retourneren helaas niet mogelijk was, aangezien dit om een outlet ging met dusdanig hoge kortingen en een 1 + 1 actie.

Het retourneren van een van de twee artikelen was dan dus ook niet mogelijk. Uit coulance hebben we uiteindelijk gezegd dat je het andere artikel mocht houden en we van het verschil een tegoedbon aan zouden bieden.

We snappen niet helemaal wat je stroef vond lopen aan de communicatie, aangezien je steeds de eerstvolgende werkdag antwoord hebt gekregen van ons. Mocht je nog eventuele verdere vragen hebben, mag je ons altijd contacteren!

Liefs,
Lisa (Hoofd Team Klantenservice)

Zeer tevreden

Makkelijke site, veel kortingscodes en snelle levering met mooie producten zoals beschreven op de website.

7 giugno 2023

Voor herhaling vatbaar

Een fijne winkel met een uitgebreid assortiment duurzame en mooie producten. Heb hier leuke cadeautjes gekocht en vond er nog wel meer moois. Dat is voor een volgende keer want ik zal hier vaker gaan bestellen!

1 giugno 2023

Aanrader!

Hele fijne, toegankelijke webshop met een groot aanbod mooie spullen. Duurzame, kwalitatieve merken, regelmatig leuke acties, een goede service en zeer snelle verzending. Ik ben en blijf een tevreden klant! 😊

6 giugno 2023
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più