Na het plaatsen van mijn bestelling kreeg ik n bevestiging en de mededeling dat de tafel binnen 2 tot 4 weken geleverd zou worden. Tot mijn verbazing kreeg ik al snel nog n mailtje met daarin de aanko... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Zeer slechte ervaring met Oldin Wonen. Ik heb een tafel ontvangen met schade aan het blad en probeer dit al geruime tijd opgelost te krijgen. De communicatie vanuit het bedrijf is traag en... Leggi di più
Service was van begin tot eind top! Heel goed geholpen in de winkel. Verkopers hebben veel geduld en leggen alles duidelijk uit. Verder zijn de meubels eerder geleverd dan aangeven, zo fijn! En de afl... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Via de site besteld, dat ging al heel gemakkelijk. Kleur komt goed overeen met de site, exact zoals ik had gehoopt, zo blij met deze tafel, we kunnen nu gezellig met onze (extra op donderdag) kinder... Leggi di più
Ha risposto al 94% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
Goede service, fijn geholpen en een snelle levering

Risposta di oldinn.nl
Mooi aanbod, duidelijke communicatie en hele schappelijke prijzen. We zijn erg tevreden met onze eettafel.

Risposta di oldinn.nl
Wat een prachtige tafel is er vandaag bij ons bezorgd, heel blij mee.
Was ook zeer goed beschermd ingepakt👍
Communicatie was ook zeer zeker goed, altijd antwoord op mijn vragen. De levering werd ook op tijd doorgeven, zodat wij aanwezig waren bij levering.
De jongeman die de tafel kwam afleveren heeft ons een handje geholpen met naar binnen brengen.
Als 70+ ben je niet meer zo goed met tillen etc.
Min puntje... hij straalde geen vriendelijkheid uit en dat is jammer... anders kreeg hij een 10 van ons!!

Risposta di oldinn.nl
Na bestelling is de communicatie goed verlopen en werd de tafel snel geleverd.
De bezorgers waren zeer vriendelijk.
Al met al een goede service.

Risposta di oldinn.nl
Via de site besteld, dat ging al heel gemakkelijk.
Kleur komt goed overeen met de site, exact zoals ik had gehoopt, zo blij met deze tafel, we kunnen nu gezellig met onze (extra op donderdag) kinderen lekker lang tafelen.
De bezorgers waren zeer vriendelijk en de tafel was zeer goed beschermd verpakt, kan niet anders zeggen dan top in alles kan ze zeker aanbevelen.

Risposta di oldinn.nl
Tv meubel besteld. Vlotte levering en een aardige jongen die het bracht. Je kan volgen wanneer het bezorgd wordt. En de prijs? Nou super. Oldinn staat bij mij als favoriet 👌👌

Risposta di oldinn.nl
Erg vriendelijke klantenservice die adequaat reageren op vragen over leveringen.
Waanzinnige prijzen dus topbedrijf.

Risposta di oldinn.nl
Prachtige tafel ( de Lissabon) en een snelle levering! Alles wat top! Wat mij betreft wel 10 sterren!

Risposta di oldinn.nl
Een hele goede ervaring gehad met deze winkel. Ze hebben een showroom om de meubels te zien. Wij hebben een mooie tafel aangeschaft met een leuke sample korting. Klantenservice is ook erg goed bereikbaar. Wij wachten nog op de nieuwe collectie stoelen die binnen moeten komen. Een aanrader!!

Risposta di oldinn.nl
Prachtige deens ovale tafel in de sample sale gekocht! Precies zoals gehoopt!

Risposta di oldinn.nl
Er was een oktober maand actie. Mooi eettafel besteld met een leuke korting! Bezorgers waren stipt op tijd, erg vriendelijk alles netjes op de plaats gezet en snel weer weg. Fijne ervaring zal vaker hier bestellen!

Risposta di oldinn.nl
Nous avons passé une commande le 6 mars pour une table, Commande n°62432 (6 mars 2026), depuis aucune nouvelle ni de réponse aux mails: nous sommes en 6ème semaine!
Apparemment c'est monnaie courante, à lire les mécontentements des avis.
Quand serons nous livrés? le serons nous un jour?
Dans l'attente de votre réponse. merci.

Risposta di oldinn.nl
Ten eerste een leuke kortingsactie bij het bestellen. Altijd welkom. Daarna geduldig wachten tot de leverdatum. Keurig en proffesioneel geïnformeerd per mail. Ook bezorging liep geweldig! Vooraf ook duidelijk geïnformeerd en bezorger was erg vriendelijk. Heeft zelfs zonder te vragen even geholpen met uitpakken. Na een bakkie koffie ging hij weer weg. Tafel is van topkwaliteit en makkelijk te bevestigen. Al met al, super tevreden en zeker aanbevolen voor een volgende bestelling!

Risposta di oldinn.nl
Werd fantastisch geholpen bij Oldinn in Waarland.
Goede service en kregen koffie bij het ophalen van den tafel! Goede kwaliteit tafel!

RAS LE BOL
2 mois que j attends ma table maintenant !!! On se retrouve sans table avec mes enfants depuis 2 mois. Site mensonger !!!
Incompetent !!!!

Risposta di oldinn.nl
Hele mooie en leuke meubels besteld bij Oldinn! Toevallig wonen wij in de buurt van de showroom en zijn we even langs gegaan. Super vriendelijke mannen met hart voor de zaak, dat merk je meteen. Al onze vragen en twijfels werden serieus genomen, en na een nachtje denken een nieuwe tafel + stoelen besteld. Levering top en klantenservice perfect!

Risposta di oldinn.nl
Onverwachts heel erg blij. Was een beetje sceptisch door de lage prijs en snelle leveren maar wat een verassing ! Top kwaliteit én top bezorging . Super snel en goed contact. Tafel is geweldig !

Risposta di oldinn.nl
Had eerst een minder goede review geplaatst omdat reactie lang uitbleef. Maar moet zeggen het is heel netjes en snel opgelost. Nu een prachtige tafel staan.

Risposta di oldinn.nl
Ik kwam door toeval op deze site terecht. Maar wat een super gave spullen, en ze betaalbaar.
Ennnnn ook nog mijn droom tafel. Dus besteld en binnen een week geleverd. Prima service, duidelijke communicatie gedurende het proces.
Kortom ik ben super tevreden, en gelukkig met mijn nieuwe tafel!

Risposta di oldinn.nl
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.