Ik had al een kruik en nu ook deze pittenzak. Wat een heerlijke ontspanning en langdurige warmte! Een top musthave voor elk moment van de dag. (Gisteren had ik de pittenzak als shawl om tijdens... Leggi di più
Hele fijne pittenzak die ik gebruik na het sporten om mijn spieren te herstellen na mijn trainingen. Het kussen voelt zacht aan en heeft een mooi design. Product is kwalitatief erg goed dus ik gebru... Leggi di più
De hoes om de kruik is heerlijk zacht, echt een knuffeltje. De kruik is lekker groot dus verwarmt een groot gedeelte van mijn voeteneind in bed. Maar helaas heeft de kruik een enorm sterke (rubber) ge... Leggi di più
Goede kwaliteit kruik, makkelijk te vullen de Nordic fur ihoes s heerlijk zacht en de teddy pluche heerlijk warm.De dop sluit erg goed af dus geen lekkage !
De duurzaam geproduceerde warmwaterkruiken van Ølav North zorgen voor warmte op de plek waar jij wil! Daarbij draagt het gebruik van een kruik bij aan een betere wereld omdat je de verwarming hierdoor lager kunt zetten. Dit is niet alleen goed voor het milieu maar ook voor je portemonnee.
Amsterdam, Paesi Bassi
- info@olavnorth.nl
- olavnorth.nl
Erg blij met de kruik
Erg blij met de kruik, blijft lang warm en zachte stof zoals op de website staat!
Fijn product
Had de grote kruik besteld, werkt prima en doet wat het belooft.