1. Cassa di risparmio
  2. Banca
  3. Broker assicurativo

Scritti dall'azienda

Banken som satsar hårt på det personliga mötet. Här ser vi dig som kund och det är enkelt att komma i kontakt med oss. Vi erbjuder tjänster inom bank och försäkring för privatpersoner och företag, samt har ett stort samhällsengagemang. Gör det enkelt att spara, betala och låna! Samtidigt är du med och gör livet och runt Öland lite bättre. Hjärtligt välkommen att kontakt oss!

4,1

1 stella

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde dopo 1 mese o più

Valutata 4 stelle su 5

Har varit kund i banken i många år

Har varit kund i banken i många år. Trots att vi flyttat till Skåne är vi fortfarande kunder i banken. Uppskattar att ha "egna" kontaktpersoner. Oavsett om vi träffas personligen, via digitalt möte eller via telefon har jag alltid varit nöjd. Verkligen betydelsefullt att "känna" sin bankkvinna och rådgivare.(Karolina, Ingbritt o Sofia)
Det är lätt att få kontakt även om ni är 30 mil bort.

6 febbraio 2026

Risposta di Ölands Bank

Tack för att du delar med dig, och vi är glada att du uppskattar den personliga kontakten man får hos oss. /David på banken

Valutata 5 stelle su 5

Att ha en personlig kontakt som man…

Att ha en personlig kontakt som man alltid kan ringa till. Få råd och hjälp gör att vi fortfarande är kunder på Ölandsbanken trots sämre både in och utlåningsräntan. Uppskattar även ert engagemang och bidrag till föreningsliv och kulturliv på Öland.

3 aprile 2026

Risposta di Ölands Bank

Tack för ditt fina omdöma och för att du delar med dig. Vi värdesätter det personliga mötet och är glad att du gör det också :) /David på banken

Valutata 5 stelle su 5

De jag träffat på er bank Inger högt…

De jag träffat på er bank Inger högt förtroende. Saklighet och tydlighet är A och O.

24 marzo 2026

Risposta di Ölands Bank

Hej, vad glada vi blir av ditt fina omdöme! Tack för att du delar med dig. Ha en fin fortsatt dag! /David på banken

Dålig kommunikation

Dålig respons på kommunikation på mail via bankens hemsida.

16 giugno 2025

Risposta di Ölands Bank

Det var tråkigt att du fått en dålig upplevelse hos oss. Där måste vi bli bättre. Tack för att du vill göra oss uppmärksamma på detta. /David på banken

Valutata 2 stelle su 5

Jag har varit kund hos Ölands Bank i…

Jag har varit kund hos Ölands Bank i Färjestaden i flera år, men tyvärr har jag blivit alltmer missnöjd med deras service. Väntetiderna på kontoret är ofta väldigt långa, och det känns som om det är för få personal för att hantera kundflödet. Dessutom har jag haft problem med att få tydliga svar på mina frågor, vilket har gjort det frustrerande att lösa mina bankärenden. Även om det finns några bra tjänster, behöver de verkligen förbättra sin kundservice och effektivitet för att jag ska känna mig nöjd som kund.

12 luglio 2024
Valutata 1 stelle su 5

Ingen bank för den vanliga människan.

Riktig dålig bank, selektiv och diskriminerande bank som väljer sina kunder och vill bara ha dem med god ekonomi. Är du är en vanlig person med ett vanligt jobb är du ingenting värd för dem.

Kundservicen är under all kritik, blir bara runt slussad.

12 gennaio 2023

Risposta di Ölands Bank

Hej, det var tråkigt att du har haft en mindre bra upplevelse hos oss. Vi har höga ambitioner på att ge ett bra personligt bemötande och här har vi tydligen inte levt upp till detta. Vad bra att du talar om det, så att vi kan bli bättre till ett annat tillfälle.

Är ingen trevlig bank

Är ingen trevlig bank, vill tydligen inte ha privatkunder....

12 luglio 2021

Risposta di Ölands Bank

Hej Rolf, det var tråkigt att du fått en mindre bra upplevelse hos oss. Vi är måna om att ge alla ett personligt bemötande och jag hoppas att du tar kontakt med oss igen ifall det har uppstått något missförstånd.

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più