Valutata 5 stelle su 5

Ik had voor de eerstvolgende werkdag per ongelijk overdag een bestelling geplaatst, en dan ben ik niet thuis, dit is super opgelost met de klantenservice die snel reageerden. Verder smaakt het eten ov... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik had eerlijk gezegd niet verwacht dat kant-en-klare gezonde maaltijden zo lekker konden zijn. Ik ben begonnen met Oh My Guts omdat ik wat kilo’s kwijt wilde en gezonder wilde eten zonder elke av... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 3 stelle su 5

- Het menu overzicht was niet up to date (maaltijd in de avond klopte niet (ik had groene curry ipv pasta ragout, ook was niet duidelijk welke de 'maaltijd' soep was - Ipv cruesli had ik kikker erw... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Servizio di ordini alimentari online

Scritti dall'azienda

Gezond eten bestellen makkelijk en snel? Wij hebben een gezonde oplossing voor ieder moment van de dag! Bestel het hier!

4,0

1 stella

Ha risposto al 37% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Niet voor herhaling vatbaar

Heb een stuk of 6 maaltijden geprobeerd. Op hun website staat dat er zo min mogelijk geraffineerde suikers worden gebruikt, echter in alle maaltijden zat suiker, of basterdsuiker toegevoegd. Verder viel mij op dat in sommige maaltijden ook alcohol zit, of witte wijn (bio). Ik heb hierover een bericht gestuurd aangezien ik hoogzwanger ben en hier pas later achter kwam, helaas geen reactie ontvangen. Witte wijn toevoegen aan een maaltijd lijkt me overbodig! Lijkt me dat je hierover een waarschuwing op het product zelf zet!
Verder prima qua smaak voor een avondje, 3 avonden achter elkaar is niks voor mij!

2 febbraio 2024

Super!

Heel lekker, makkelijk en vullend! Daarbij hele goeie service als je aanpassingen wil maken. Een aanrader !

24 gennaio 2024

Over de verspil-me-niet doos

Ik had de verspil-me-niet doos met 5 maaltijden en twee salades.
Het eten (o.a. groene curry's en gado gado salade) is lekker. Niet te zout en niet te vet. De curry was bijna té spicy voor mijn smaak.
De opwarminstructies zijn helder en kloppen.
Over de bezorgtijd werd goed gecommuniceerd en de doos werd binnen het aangekondigde tijdvak geleverd.

19 gennaio 2024

Risposta di Oh My Guts

Dank je wel voor je positieve review! We zijn blij dat je genoten hebt van de magic box. Het is geweldig om te horen dat het eten lekker was en dat de opwarminstructies klopten. Ons excuses als de curry iets te spicy was; we waarderen je feedback. Ook fijn dat de bezorgtijd goed gecommuniceerd werd en de doos binnen het aangekondigde tijdvak is geleverd. We kijken ernaar uit om je in de toekomst opnieuw van dienst te zijn!

Risposta di Oh My Guts

Wat fijn om te horen dat je onze gerechten heerlijk en smaakvol vindt! Bedankt voor het delen van je positieve ervaring. We waarderen je review en hopen je snel weer van dienst te mogen zijn.

Max van Oh My Guts

Kadootje aan jezelf

Goede en persoonlijke service! Super verse en heerlijke gerechten. Allemaal even verrassend. Alsof er iemand met liefde voor je gekookt heeft! Een kadootje aan jezelf. Absolute aanrader! Scheelt zoveel tijd en moeite en toch een gezonde maaltijd op tafel.

11 gennaio 2024

Risposta di Oh My Guts

Wat fantastisch om te horen dat je onze service waardeert! We zijn blij dat je van de verse en heerlijke gerechten hebt genoten en dat je de persoonlijke touch in onze service hebt opgemerkt. Bij Oh My Guts streven we er altijd naar om maaltijden te leveren die met liefde zijn bereidt. Bedankt voor het delen van jouw review, en we hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te kunnen zijn!

Het Oh My Guts team

Valutata 5 stelle su 5

Lekker gezond eten, snel op tafel

Gezonde en voedzame maaltijden. Goede smaken (echt veel verbetering t.o.v. eerst), gewoon goed, lekker en snel eten op tafel

18 gennaio 2024

Risposta di Oh My Guts

Wat fijn om te horen dat je onze gezonde maaltijden waardeert en dat je de verbeteringen in smaak hebt opgemerkt! Bij Oh My Guts doen we ons best om voedzame en heerlijke gerechten te bieden, en het doet ons goed te weten dat je tevreden bent. Bedankt voor je positieve review, en we kijken ernaar uit om je nogmaals te verwennen met onze gerechten!

Eet smakelijk!

Heerlijk!

Gezond, afwisselend, smaakvol. Wij zijn erg tevreden met het eten maar vooral ook de service van OMG!

11 gennaio 2024

Risposta di Oh My Guts

Super om te horen dat je onze maaltijden heerlijk, gezond en smaakvol vindt! Bedankt voor het waarderen van zowel ons eten als onze service. We zetten ons in om jou de beste ervaring te bieden. Mocht je in de toekomst meer van onze gerechten willen proeven, staan we klaar om je opnieuw te helpen!

Super lekker eten

Super lekker eten. Ik ga zeker vaker bestellen!

18 gennaio 2024

Risposta di Oh My Guts

Wat geweldig om te horen dat je ons eten super lekker vond! . Bedankt voor je positieve review en het vertrouwen in Oh My Guts! We kijken ernaar uit om je in de toekomst opnieuw te helpen voor een smaakvolle ervaring.

Heerlijke maaltijden

Heerlijke maaltijden, goede levering. Geen klachten!

15 gennaio 2024

Risposta di Oh My Guts

Wat geweldig om te horen dat je hebt genoten van onze heerlijke maaltijden en tevreden bent met de levering! We waarderen je positieve review enorm. Bedankt voor je vertrouwen en tot snel!

Valutata 4 stelle su 5

Lekker en gezond

Lekkere, gezonde gerechten en royale porties! De levering verliep prima, enkel jammer dat er één verpakking open was gegaan.

15 gennaio 2024

Risposta di Oh My Guts

Bedankt voor je positieve review over onze lekkere en gezonde gerechten! We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Onze excuses voor het ongemak met de open verpakking; dat is niet de service die we nastreven. We zullen dit zeker intern bespreken om ervoor te zorgen dat het niet meer voorkomt. Als er iets is waarmee we kunnen helpen of als je specifieke feedback hebt, laat het ons alsjeblieft weten. We hopen je in de toekomst weer te mogen bedienen.

Ideaal

Ideaal, zelf kiezen hoe groot de porties en ook vegan beschikbaar. Wordt bezorgd (door hele aardige bezorgers) en makkelijk zelf aan te passen.

18 dicembre 2023

Risposta di Oh My Guts

Wat fantastisch om te horen dat onze service voor jou ideaal is! Het doet ons goed te weten dat je tevreden bent met de bezorging en de vriendelijke bezorgers. Als er ooit iets is waarmee we je nog beter van dienst kunnen zijn, laat het ons dan gerust weten. We kijken ernaar uit om je in de toekomst opnieuw van dienst te zijn!

Wat een heerlijk bananenbrood

Wat een heerlijk bananenbrood. Ik doe ze meteen in plakjes in de vriezer. Onze klanten en personeel smullen ervan.

14 dicembre 2023

Risposta di Oh My Guts

Wat geweldig om te horen dat het bananenbrood zo goed in de smaak valt! Het feit dat je ze meteen in plakjes in de vriezer doet, is een slimme manier om altijd iets lekkers bij de hand te hebben. Bedankt voor het delen van je positieve review en vertrouwen in onze producten. We hopen je in de toekomst nog meer te kunnen verwennen!

Team Oh My Guts

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più