Ik had voor de eerstvolgende werkdag per ongelijk overdag een bestelling geplaatst, en dan ben ik niet thuis, dit is super opgelost met de klantenservice die snel reageerden. Verder smaakt het eten ov... Leggi di più
Ik had eerlijk gezegd niet verwacht dat kant-en-klare gezonde maaltijden zo lekker konden zijn. Ik ben begonnen met Oh My Guts omdat ik wat kilo’s kwijt wilde en gezonder wilde eten zonder elke av... Leggi di più
L'azienda ha risposto
- Het menu overzicht was niet up to date (maaltijd in de avond klopte niet (ik had groene curry ipv pasta ragout, ook was niet duidelijk welke de 'maaltijd' soep was - Ipv cruesli had ik kikker erw... Leggi di più
Heb een stuk of 6 maaltijden geprobeerd. Op hun website staat dat er zo min mogelijk geraffineerde suikers worden gebruikt, echter in alle maaltijden zat suiker, of basterdsuiker toegevoegd. Verder v... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Gezond eten bestellen makkelijk en snel? Wij hebben een gezonde oplossing voor ieder moment van de dag! Bestel het hier!
Pieter Lieftinckweg 3c, 1505HX, Zaandam, Paesi Bassi
- info@ohmyguts.nl
- ohmyguts.nl
Ha risposto al 37% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Le persone hanno visualizzato anche
Echt lekker en gezond eten
Echt lekker en gezond eten! Bezorging en verpakking ook tiptop.
Vond termijn waarop ik maaltijden kon…
Vond termijn waarop ik maaltijden kon ontvangen nogal lang; minimum bedrag van 40€ vond ik niet prettig; maaltijden oké maar niet heel smakelijk.
Kraamcadeaupakket leuk idee
Kraamcadeaupakket besteld voor vrienden. Gemaild en tweemaal contact gezocht via de app waarbij de communicatie haperde (mogelijk door ict problemen), waardoor de bestelling ook later werd geleverd. Wel begrip ontvangen, geen compensatie. Heb gehoord van de kersverse ouders dat het eten wel smaakt en de porties voldoende groot zijn.
Disappointed, 3x mistakes in a row
I have been a consumer for two years and I am so disappointed. When I first signed up with them they said they don't use pork in any of their meals and with time that changed but nothing was communicated. Because I had the trust they didn't serve pork (which consuming is against my religion) - I ate TWO meals without checking the ingredient list with full trust in them. Then I received a meal that made me question if it had pork because of the name of it and it did indeed have pork, I flagged it to them and they promised the next box in the membership wont have pork. But IT DID have pork. I flagged it again and they promised the 2nd time it wont have it. BUT IT DID. and then they apologized twice and promised this would really be that last time. But again, it was repeated the third time :) Seems like customer feedback isnt taken into account especially when it impacts our beliefs. I signed up for the convenience to have my food - but I ended up being unconvinced AND I had to pay for it and waste time contacting customer support endless times.
Lekkere maaltijden
Lekkere maaltijden, maar mis wel een paar oude maaltijden. Zoals de tonijnburger, was een van mijn favorieten
Oh my guts is mijn life saver!…
Oh my guts is mijn life saver in drukke weken! Door de heerlijke, gezonde kant en klaar maaltijden scheelt me dit veel tijd en ben ik toch gezond bezig! Altijd een feestje als de box weer bezorgd wordt! Een tijdje het afval programma gedaan en hier mijn doelen mee bereikt! Aanrader!
Kraam cadeau
Goed idee om een cadeau bon te geven tijdens de kraam dagen , zodat er toch nog gezond gegeten kan worden. Min puntje, levering duurde 6 dagen.
De afbeeldingen en beschrijvingen van…
De afbeeldingen en beschrijvingen van de gerechten zijn veelbelovend. De smaak valt tegen (tov verwachting die geschept is en ook voor de prijs hoop ik een maaltijd te krijgen die echt lekker is). Van wereldkeukens zoals Mexicaans, Thais, Indiaas, Hawaiiaans verwacht ik meer smaak - deze gerechten zijn nu best flauw en eentonig. Meer kruiden en diversere smaken/texturen toevoegen (zoet, zuur, zout, knapperig, zacht) zou helpen, als ook verse kruiden gebruiken. Als verse kruiden niet mogelijk zijn ivm houdbaarheid, dan kan dit als toevoeg tip bij bereiding gegeven worden. Mediterraanse gerechten wel prima trouwens, zachtere smaken zijn dat. Verder is het misleidend dat op de site bij veel gerechten staat vega, vis en vlees optie, maar dan verderop enkel vega of vlees gekozen kan worden. De vegetarische/veganistische gerechten bevatten niet allemaal voldoende eiwitten voor een volwaardige maaltijd. Al met al ben ik wel blij dat ik zelf niet hoefde te koken en een gezonde maaltijd kon eten. Ook de bezorging was prima, goed dat jullie de dozen hergebruiken (was wel handig geweest als dat in bezorgmail vermeld stond, zodat ik een tasje kon meenemen bij het afhalen bij de deur - nu moest ik alles een voor een de trap op tillen).
paket was open en de gerechten waren…
paket was open en de gerechten waren door
elkaar gehutst
Geen levering
Geen levering, geen reactie op mijn mail. Onprofessioneel.
Erg tevreden!
Hele goede service, heel toeschietelijk, meedenkend en vlotte reactie. De maaltijden staan nog in de vriezer, maar de bananencake was in ieder geval al een groots succes!
Op onze werkplek
Op onze werkplek n.a.v. dag van de verpleging, bananenbrood gekregen.
2 verschillende varianten.
Hoe kan je zoiets makkelijks zo onsmakelijk hebben gemaakt.
Zijn allen in de prullenbak beland.
Echt niemand wilde het opeten.

Risposta di Oh My Guts
Het is heerlijk en vooral gezond eten.
Het is met veel zorg gemaakt en ingepakt.
Dit is zeker om vaker te bestellen.
Mijn complimenten.
Heerlijke maaltijden en andere producten!
Heerlijke maaltijden! Lekker smaakvol en veel variatie. Maar ook de andere producten zijn heerlijk, de Chunky Monkey Granola is hier niet aan te slepen <3
Weinig groenten in de avondmaaltijden
Netjes geleverd en ziet er goed uit. Alles smaakte goed. Wel vond ik bij de avondmaaltijden weinig groenten zitten en bij een gerecht had de witte rijst wel zilvervliesrijst mogen zijn.
De salades waren erg lekker en voedzaam.
Ruim assortiment van lekkere voedzame…
Ruim assortiment van lekkere voedzame en gezonde maaltijden. Van mij hadden er wel wat meer eiwitten in de maaltijden van de kraambox mogen zitten, en er wordt geadverteerd dat de meeste maaltijden ook in te vriezen zijn maar de twee verschillende maaltijden die ik heb ontvangen toevallig (?) niet.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.