1. Acquirente di gioielli

Scritti dall'azienda

KAGAMI är ett svenskt smyckesvarumärke med rötterna i skandinavisk minimalism. Alla våra smycken designas på vårt kontor i Sverige, med fokus på tidlös estetik och genomtänkt form. Vi började med herrsmycken, men rör oss allt mer mot unisex. Vi arbetar uteslutande med hållbara material och vår guldplätering är en av marknadens mest slitstarka – skapad för att hålla år efter år. I vårt sortiment hittar du armband, halsband och hängsmycken i flera modeller och storlekar, designade för att bäras varje dag.

4,5

1 stella

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Valutata 5 stelle su 5

It was a pleasure collaborating with…

It was a pleasure collaborating with Kagami. The team was professional, responsive, and a joy to work with throughout the project.

As a videographer, I pay close attention to how jewelry performs on set. During production, I soaked the Kagami pieces in champagne, rolled them in flour, and styled them in the same plate with pasta. The jewelry maintained its signature shine and showed no signs of tarnishing or darkening — a true testament to the quality of the pieces.

Looking forward to the opportunity to collaborate again.

4 marzo 2026

Supernöjd!

Har ett armband och halsband från Kagami som jag är jättenöjd med! Har på mig dom hela tiden, de håller sig fina trots att de utsätts för vatten varje dag.

24 febbraio 2026

Stilrent

Stilrent, haft på mig armband och halsband i flera månader och ser fortfarande helt nya ut. Otroligt nöjd!

24 febbraio 2026

Leveransen va snabb

Leveransen va snabb, beställde pansarlänk i guld 2mm, Cordell i guld 5mm och herringbone 5mm i guld. Har använt när jag tränat,sovit,jobbat, duschat varje dag i 6 månader och dom ser fortfarande ut som ny. Rekommenderar starkt Herrinbone kjedan. 👍🏻

2 febbraio 2026
Valutata 2 stelle su 5

Fint smycke, men..

Fint smycke! Känns rejält. Men blev besviken att ni inte skickade samma dag (om man beställer innan kl 11, vilket jag gjorde) såsom er hemsida hävdade. 3 dagar senare skickades smycket och kom därför sent, då det var en present. Väldigt synd.

19 dicembre 2025

Hej Jasmine!

Det glädjer oss verkligen att du är nöjd med smycket.

Vi beklagar verkligen att ditt paket blev försenat. Vi hade en dag förra veckan (fredag 19/12) då Postnord inte hämtade upp våra paket - uppstod ett missförstånd.

Därav skedde inlämningen först på måndagen då Postnord inte levererar under helger.

Kontakta oss via mail på contact@officialkagami.com du vill göra något framtida köp, så ska vi kompensera dig med en generös rabattkod samt garantera att paketet hamnar hos dig i tid.

Gott slut & gott nytt Jasmine!

Fått så fin service

Fått så fin service, snabba och hjälpsamma svar och är mycket nöjd med halsbandet! Kan absolut tänka mig att köpa fler av deras produkter.

Risposta di Officialkagami

Tack snälla för din fina recension!

Snabb leverans. Snygg hemsida

1 novembre 2025

Risposta di Officialkagami

Tack snälla för din fina recension!

Vi hoppas även att du är nöjd med ditt köp hos oss.

Ha en fortsatt fin helg!

Fina smycken

Så fina smycken av Kagami 😍

29 ottobre 2025

Hej Annsofie!

Tack snälla för din fina recension - trots att Postnord blev försenad med din order.

Vi önskar dig en fortsätt fin kväll och en trevlig helg!

Valutata 5 stelle su 5

Snabb leverans och bra bemötande

Snabb leverans och bra bemötande ! Så fina smycken och bra kvalitet !

24 ottobre 2025

Risposta di Officialkagami

Tack snälla för din recension! Vi är så glada över att ha dig som kund.

Ha en fortsätt fin kväll och helg!

Valutata 5 stelle su 5

Snygga smycken och superbra kundbemötande

Smycket uppfyllde förväntningarna. Snabb leverans och trevlig kundservice som var mycket tillmötesgående.

Risposta di Officialkagami

Tack snälla för din superfina recension!
Vi är så glada över att ha dig som kund.

Ha en fortsatt fin kväll och vi önskar dig en trevlig helg!

Valutata 5 stelle su 5

Köpte ett gemstone armband & en…

Köpte ett gemstone armband & en guldkedja och är jättenöjd över kvalitén.

Fick hem dem dagen efter.

Risposta di Officialkagami

Det gör våran dag att få feedback som dessa!
Det glädjer oss verkligen att du är nöjd med ditt köp!

Ha en fortsatt trevlig kväll och hoppas på ett återseende!

Team KAGAMI

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più