1. Negozio di accessori di moda
  3. Negozio di borsette
  4. Gioielleria
  5. Negozio di abbigliamento uomo
  6. Negozio di apparecchiature per la sicurezza

Officewarrior ™ Accessories til dig er din netbutik med alt det fede tilbehør til dit outfit på jobbet eller til en fest hvor du skal skille dig ud samtidig med du ser godt ud. Tjek vores udvalg i Slips ∣ Manchetknapper ∣ Business tasker og en masse andre ting der bliver kommer løbende. Vi leverer fra dag til dag. Kig forbi og gør en fantastisk handel !!! Vi glæder os til at hjælpe dig.

4,4

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Troværdig og pålidelig virksomhed!

Jeg har arbejdet sammen med OfficeWarrior, og der har altid været god dialog mellem os, og jeg har personligt oplevet, at de altid er troværdige over for deres mange kunder.

5 stjerner herfra!

7 novembre 2023

Risposta di Officewarrior.dk

Tusinde tak for de fine ord :-) Det betyder alt for os. Mvh Frank Rasmussen - Officewarrior.dk

God kvalitet og lynhurtig levering!

God kvalitet og lynhurtig levering!

Købte 3 bælter og et slips, alt sammen i rigtig fin kvalitet. Og lynhurtig levering med GLS inden for 2 dage. Kun thumbs up herfra :)

25 ottobre 2023

Risposta di Officewarrior.dk

Hej Adam. Tusinde tak for dine 5 stjerner. Håber du får glæde af det. Det sætter vi stor pris. Mvh Officwarrior.dk

Flot Hjemmeside. God oplevelse hurtig levering

Rigtig fede varer de har. Købte et læderbælte. Det er super lækkert og god kvalitet

12 maggio 2023

Risposta di Officewarrior.dk

Tusinde tak for din positive feedback, det er virkelig noget der betyder rigtig meget. Speciels nå vi nu udgiver rigtig mange nye produkter på daglig basis. Mvh Frank Rasmussen - Officewarrior.dk

Hurtig betjening💪

Svarer hurtig tilbage på spørgsmål. Sending sker hurtigt.
MEGA STOR UG👍👍👍👍👍👍.
Et sted jeg varm kan anbefale og handle ved🥰.

30 novembre 2022

Risposta di Officewarrior.dk

Hej Torben tusinde tak. Håber du bliver glad for det. Næste gang så smider vi lidt flere vareprøver med som lovet.

Fed shop

Fald over denne shop da jeg skulle bruge et læderbælte. Kanon fed shop, tror den er ret ny, men det hele fungerede perfekt bestilte om mandagen og fik det to dage efter.

26 novembre 2022

Super nice shop

Super nice shop. Den ser ret ny ud men det ser ud til at køre fint. Fede produkter og til fair priser. Varen kom med GLS pakkeshop efter 2 dage. Handler gerne hos jer igen. Og tak for de 10% for at abonnere på jeres nyhedsbrev.

25 novembre 2022

Faldt over denne nye shop

Faldt over denne shop. Den ser helt ny ud da der ikke er så mange varer endnu åbenbart. Købte en skuldertaske og syntes både kvalitet og pris er godt.

Tak for god support handler gerne der igen.

23 novembre 2022

Risposta di Officewarrior.dk

Tusinde tak for dit svar. Vi er glade for du kunne lide varen :-)

Købte et bælte hos dem

Købte et bælte hos dem, blev i tvivl om størrelsen, fik god hjælp hos kundeservice, vi fandt sammen om den rette størrelse til min gave, så tak herfra ++++.

16 novembre 2022

Risposta di Officewarrior.dk

Tak for dit svar Poul og selv tak herfra :-)