10 STJERNER HERFRA 👍👍👍 Søndag 29/6-25 havde jeg, sammen med en veninde, mit første tandemspring hos OFC. FANTASTISK OPLEVELSE FRA START TIL SLUT. Lige fra den første kontakt ved booking til selve... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Alt var perfekt. Fra start til slut. Instruktør Bjarke skabte en helstøbt oplevelse for vores 15 årig datter, mens klubbens øvrige medlemmer tog sig godt af os forælder med store smil og imødekommen... Leggi di più
Wauw, bare wauw. Første tandemspring, men bestemt ikke det sidste. Fantastiske mennesker, instruktører, hjælpere, gæster og medlemmer. OFC er et dejligt sted at komme. Alle er søde, hjælpsomme og... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Vi ved hvorfor fuglene synger! Har du altid haft lyst til at prøve det frie fald – eller kender du en der har? Mangler du gaven til den eneste ene, den der har alt, eller aktiviteten til den perfekte polterabend – så er et tandemspring den helt rigtige gave. I Odense Faldskærmscenter kan drømmen gå i opfyldelse! I et tandemspring er du fastgjort til en erfaren tandemmaster, og skal derfor blot gøre hvad han siger, nyde det frie fald, den fantastiske udsigt og en af de største oplevelser! Drømme du i stedet om selv at tage skridtet som faldskærmsspringer, så uddanner vi solospringere igennem hele sæsonen.
Informazioni di contatto
Lufthavnsvej 131, 5270, Odense N, Danimarca
- kontakt@ofc.dk
- ofc.dk
Le persone hanno visualizzato anche
Jeg fik et tandemspring af mine naboer…
Jeg fik et tandemspring af mine naboer til min 40 års. Jeg var mega nervøs. Men alle mine bekymringer blev gjort til skamme. Jeg har aldrig oplevet et så professionelt team som dem der havde mig med i toppen. Om det så var de 100 gange som min sele blev tjekket eller den meget grundige forklaring om hvad der skulle ske nu og hele vejen ned, ved jeg ikke med, det var ihvertfald en af de fedeste oplevelser jeg nogensinde har fået
En helt igennem fantastisk oplevelse
En helt igennem fantastisk oplevelse.
Søde og professionelle mennesker - jeg følte mig på alle måder velkommen og i sikre hænder og også min familie fik en stor oplevelse ud af "mit spring" takket være alle de søde personer, der gerne ville fortælle om deres passion.
Tak for turen.
En helt fantastisk oplevelse søndag…
En helt fantastisk oplevelse søndag d.13 juni med en helt fantastisk "styrmand". Alt var stille og roligt, ingen grund til panik. En oplevelse for livet, og tak for det.
Emil Duus Jørgensen.
Ren ros
Havde den FEDESTE(!!!!) oplevelse.
Hold nu fast. Springet i sig selv, var super intenst og fedt, og man følte sig godt passet på hele vejen igennem. Alle folkene omkring stedet var simpelthen så søde, behagelige og nemme at snakke med: man får virkelig lyst til at komme igen, det er helt sikkert!
We simply love you guys ❤️
We simply love you guys ❤️. It's the most professional, safe and fun place to skydive in Denmark. We highly recommend visiting OFC to try skydiving. It's an amazing experience, something that might change your life 😉
See you again soon!
Gaby & Emir 🤘
Danmarks bedste faldskærmsklub
Danmarks bedste faldskærmsklub, med de rarest mennesker.
Det bedste sted at springe faldskærm, søde mennesker.
Jeg prøvede et tandemspring for 4 år siden, det var den bedste oplevelse nogensinde. Det burde alle prøve mindst én gang i livet🪂 Og det gjorde jeg startede i sporten, og vil altid springe i Odense, hos de sødeste og rareste mennesker. Tak OFC.
En fornøjelse at være i klubben
En fornøjelse at være i klubben, altid rare og professionelle mennesker. man føler sig altid tryg og taget godt hånd om. Virkelig positivt.
Tandemspring OFC 19.09.20
Tusind tak til alle på OFC for en fantastisk oplevelse. Især tak til min søde tandemven Martin og den søde fotograf Bjarke for at gøre min dag helt speciel. Jeg er ked af jeg ventede 72 år før jeg "tog springet". Kan varmt anbefales 😍
Et fantastisk og vildt tandemspring
Et fantastisk og vildt tandemspring d. 16/8- 20
Tak til nogle meget professionelle instruktører og hele holdet bag.
Et supervild oplevelse og noget jeg skal prøve igen.
Kurt
Den mest fantastiske oplevelse
Den mest fantastiske oplevelse, jeg nogensinde har haft! Skal helt sikkert prøves igen. Meget professionelt, super dygtige instruktører og dejligt afslappende sted at komme. Tak for det!
En fantastisk oplevelse
En fantastisk oplevelse. Den bedste fødselsdagsgave nogensinde. Følte mig fuldstændig tryg ved min tandemmakker og fotografen som tog en fantastisk video og billeder. Kan varmt anbefales hvis nogen vil have en oplevelse for livet.
Oplevelse for livet
Virkelig en fed oplevelse. Helt trygt og god information. Professionel instruktør og også kamera-mand. Tak for god film og flotte billeder. Det kan jeg varme anbefale andre at gøre - jeg gør det gerne igen.
Vi fik ikke hvad vi betalte for
Selve tandemspringet forløb godt og trygt.
Men vi havde bestilt og betalt for en springende fotograf og det fik vi ikke.
Vi blev spurgt på selve dagen om vi ville filmes udefra eller med håndholdt kamera. Og valgte at blive filmet udefra. Det ønske blev ikke indfriet.
Vi har efterfølgende været i dialog med klubben omkring netop dette og fået nogle ubehagelige og nedladende svar.
Det har desværre gjort at oplevelsen ikke har været så god som vi havde håbet. Det er trods alt mange penge det drejer sig om.
Vild oplevelse!
Total optur oplevelse, og i den grad også nedtur, med 200 i timen :D
Fantastisk oplevelse for både min mor…
Fantastisk oplevelse for både min mor på hendes 70 års dag og mig.
Man er bare omgivet af skønne, så søde og meget professionelle mennesker, der helt igennem sørger for at man er tryg og veltilpas, og ikke mindst instruktøren jan i et tandem spring. Der sørger for at man slapper af. Og Ditte der tog video.
Tak for en fantastisk oplevelse. Jeg er simpelthen nødtil at gøre det IGEN, IGEN, IGEN❤️❤️❤️
Skrev tandemspring på ønskesedlen til…
Skrev tandemspring på ønskesedlen til min 70 års fødselsdag, nærmest som en provokation, Blev glædelig overrasket, da det var blandt gaverne. Dejlige rolige, rare og professionelle menesker, alle sammen. Der var bare styr på det hele og en mega stor oplevelse, Hvis jeg skal sige noget "negativt" man kan godt blive afhængig !!
En oplevelse jeg ikke ville være foruden. Henrik, instruktøren, var bare så god, følte mig sikker og ikke nervøs. kan varmt anbefale OFC
Så fed en oplevelse med tandemspring
Så fed en oplevelse med tandemspring, og man er i total trygge hænder af de meget proffe instruktører !! Kan kun varmt anbefales 😊
En oplevelse for livet
Fik god og sikker instruktion, derved var det også en fantastisk oplevelse at udføre springet, glade, flinke og professionelle mennesker omkring dig hele tiden. Super rar oplevelse
Fik et tandemspring i gave
Fik et tandemspring i gave, og hold nu op for en oplevelse. Det kan varmt anbefales til alle..
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.