FysioDanmark Østerbro Fysioterapi Recensioni 8

TrustScore 4 su 5

4,2

1. Clinica di fisioterapia

Østerbro Fysioterapi er en del af FysioDanmark i København og er din professionelle samarbejdspartner inden for behandling og genoptræning. Vores klinik er centralt placeret på Serridslevvej 2A, 2. sal på Østerbro, tæt på Krudttønden og Gunnar Nu Hansens Plads. Vores beliggenhed gør det nemt at besøge os, uanset om du bor på Østerbro, Nørrebro eller i Hellerup. Med moderne faciliteter på hele 750 m² tilbyder vi de perfekte rammer for både individuel fysioterapi og holdtræning. Klinikken har separate behandlingsrum, en gymnastiksal og et veludstyret træningscenter, så vi kan give dig den bedste oplevelse og mest effektive behandling.

4,2

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Kan kun anbefale

For et år siden rev jeg mit korsbånd over på en gymnasieskitur. Nu har jeg færdiggjort mit genoptræningsforløb hos Nikolaj hos FysioDanmark Østerbro, og kan kun anbefale! Genoptræningen har været varieret og Nikolaj har sørget for at tilpasse træningen til mig for at opnå de bedst mulige resultater. Medarbejderne er super søde og klinikken har gode faciliteter og tilbyder mange forskellige muligheder for træning. Jeg har udelukkende haft positive oplevelser hos klinikken, og kan stærkt anbefale Nikolaj og klinikken generelt.

5 febbraio 2026

Tusind tak Amalie - det har været en fornøjelse at kunne hjælpe dig! 🙏😊

Jeg har haft en fantastisk oplevelse…

Jeg har haft en fantastisk oplevelse med Nikolaj. Mine hofter og ben er i klar bedring, og Nikolaj har været både dygtig og præcis hele vejen igennem.

6 novembre 2025

Risposta di FysioDanmark Østerbro Fysioterapi

Tusind tak for den fine anmeldelse Frederik - vi giver din anmeldelse videre til Nikolai også 🙏😊

God og inspirerende styrketræning i…

God og inspirerende styrketræning i gode lokaler med fine faciliteter.
Og under kompetent og inspirerende vejledning af Simone Lau Pedersen.

11 novembre 2025

Risposta di FysioDanmark Østerbro Fysioterapi

Mange tak for den fine anmeldelse Birger :)

Professionel Parkinson holdtræning

Har gået til Parkinson holdtræning i de sidste 2 år. Er meget tilfreds. Har tidligere gået hos fys på Sydsjælland og det var ikke så professionelt som på Østerbro.

3 ottobre 2025

Hej Mogen!
Mange tak for den gode anmeldelse - vi håber på at kunne hjælpe dig godt og professionelt i mange år endnu :)

Super gode og effektive fysioterapeuter…

Super gode og effektive fysioterapeuter , der gør alt for at vi som patienter, får hjælp til vores skade eller skavanker.

1 settembre 2025

Hej Merete! Tusind tak for den gode anmeldelse. Vi gør altid vores bedste 🙂‍↕️🙏