Det er nu anden gang vi bestiller fra Oekogårdene. Vores første pakke hvor vi bestilte noget af hvert for bare at prøve at se om kvalitet som man husker det fra "gamle dage " stadig eksisterer. Det... Leggi di più
Kødet fint mørt. Bestilte lår af skovkyllinger, men de var pakket, så de lignede en skovdue. Fint kunstværk, og lårene smagte ganske godt og var super møre. Resten ligger stadig i fryseren.
Vi købte en oksebovsteg på frost, og den overraskede positivt. Efter tilberedning var den rigtig mør og saftig, og smagen var fin og ærlig – sådan en god, klassisk oksekødssmag uden mærkelige bismage.... Leggi di più
Alt er som aftalt - leveret til tiden, men det bedste er selve kødet, hjemme hos os, spiser vi meget mindre kød, men har så valgt at købe det bedste Danske kød, vi kan finde, og der har Økogaarden til... Leggi di più
Bag Økogårdene Skjern Enge står Landmand Erling Bonde og Lars hvis mission er at levere økologiske fødevarer af høj kvalitet, til danske forbrugere. Hos Økogårdene får du et stort udvalg af kvalitetskød såsom oksekød, svinekød & fjerkræ.
Gåsdalsvej 36, 6900, Skjern, Danimarca
- info@oekogaardene.dk
- oekogaardene.dk
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Le persone hanno visualizzato anche
Fin kvalitet på kød
Fin kvalitet på kød - men lidt for dyrt til hverdag;-)
Levering uden problemer.
Levering som beskrevet på hjemmesiden…
Levering som beskrevet på hjemmesiden og annoncen. Kødet smager fantastisk. Jeg er færdig med stresset kød fra køledisken i supermarkedet. Kunne der findes løsning på at flamingo kasserne og frostposer Kunne leveres retur?
Lækre produkter
Virkelig lækre og gode varer.
Personlig og virkelig god kunderservice
Kødet er meget smagfuldt. Lækkert også at kunne få forskellige fedtprocenter på hakket okse alt efter hvad man skal bruge.
Udvalget er stort og med gode tilbud.
Prøv deres medister!!!
Nemt, perfekt kvalitet og levering
Nemt, perfekt kvalitet og levering
Kødet er af rigtig god kvalitet og det er dejligt det bliver leveret lige til døren.
Der var dog nogle skuffende oplevelser med at Øko gaarden ikke holdt deres løfter om rabatter og gaver. Efter nogen korrespondance fik jeg dog tilbageført det beløb jeg havde betalt for meget.
Forhåbentlig er det bare indkøringsvanskeligheder, for jeg vil gerne fortsætte med at handle hos dem.
hurtig levering og super kvalitet
Klage: Tbone med meget lille mørbrad og okse…
Tbone med meget lille mørbrad og okse ribs stort set bare fedt - uspiseligt og slet ikke som billeder og forventninger.
Butik sletter negative kommentarer - pas på!
Besvarelse er kun delvist sand - pris og kvalitet, hænger ikke sammen - pas på!

Risposta di Oekogaardene
Hurtig levering😊
Det ser meget lækkert ud det kød jeg lige har modtaget. Vi glæder os til at smage det😊
God kundeservice og hurtig ekspedition…
God kundeservice og hurtig ekspedition samt kødet i topklasse.
Super godt kød og god levering
Gode varer men jeg synes at 5 kg kyllinge bryster er blevet lidt dyre
Gode varer men jeg synes at 5 kyllinge bryster er blevet lidt for
Super produkter til fair priser og…
Super produkter til fair priser og rimelig leveringstider
Jeg er vild med jeres gode betjening og…
Jeg er vild med jeres gode betjening og smagen af kødet som jeg snart har spist en del af