Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Man får precis det men betalar för, billiga lägenheter med billig hyra. Några fel hittades vid inflyttningen och rapporterades direkt till hyresvärden, vi fick direkt tag på vaktmästaren som hade för... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Har lige haft besøg af en så venlig og serviceorienteret Elektriker, Søren, som på kort tid fandt problemet med min opvaskemaskine, og fik styr på en løsning med det samme. God til sit job, hurtig og... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Har boet i et af Odense boligs lejemål i 10 år og har været yderst tilfreds med selve lejligheden men i den grad også servicen fra Odense boligs side. Vi havde for nyligt en lille vedligeholdelse o... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Hold jer væk fra dem! Svindleri! Odense Bolig tager hele indskuddet ved flytning samt, selvom lejligheden var i rigtig fin stand ved fraflytning tager de over 4000kr oven i for rengøring, selvom de... Leggi di più

4,0

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Come questa azienda usa Trustpilot

4,0

Tutte le recensioni

17 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

Urimelig høj maler regning ved fraflytning

Jeg blev fortalt ved fraflytning at det skulle være Odense bo og byg der selv skal stå for malingen af lejligheden, men deres priser er når regningen falder er 2,5 til 3 gange højere end alle andre og de endte med at tage 4750 kr. for at male en 14 m^2 lejlighed der ellers var i perfekt stand. (den samlede regning for den lille lejlighed blev lige over 7000, da det var et krav gulvet også blev slibet)

25 aprile 2022
Valutata 4 stelle su 5

Imødekommende og hjælpsomme

Under vores boligsøgning kom vi i kontakt med Odense Bolig. Vi satte stor pris på den imødekommenhed vi blev mødt med både telefonisk og via mailkorrespondance. Særligt viceværten Ole fortjener stor ros for sin hjælpsomhed og villighed til at fremvise og besvare spørgsmål. Det bliver desværre ikke til et fremtidigt samarbejde, da vi har takket ja til et andet boligtilbud hos et andet boligselskab.

14 febbraio 2022

Nok dk dårligste boligselskab

Nok dk dårligste boligselskab, flyttede ind i en lejlighed fyldt med fejl og mangler gjorde opmærksom på det. Sådan er det når lejlighederne er lidt ældre jo tak jo tak jeg kom til at betale da jeg flyttede og alt hvad jeg havde skrevet på De har deres egne håndværkere helt sindsygt priser . Ikke at de laver noget imens du bor der først når du flytter. Så bliver det til gengæld også taget ved. Skal du have penge tilbage må du kæmpe med dem virkelig kæmpe. Skal lige siges jeg har altid betalt min husleje til tiden. Hold dig for odense-bolig for dit eget bedste

11 febbraio 2022
Valutata 5 stelle su 5

Min varmeste anbefalinger til Odense…

Min varmeste anbefalinger til Odense Bolig. Jeg har været lejer i 14 år og har aldrig oplevet nogle udfordringer. Vicevært, håndværkere og folkene på kontoret gør hvad de kan for at være behjælpelige. De kommer som aftalt, der tages hånd om tingene og skiftes ud når det er nødvendigt. Jeg fraflytter i det nye år og har kun max. ros til Odense Bolig.
Tak for 14 gode år som lejer 👌🏼

14 ottobre 2021

Rigtig, rigtig dårligt boligselskab

Rigtig dårligt boligselskab, som jeg kun kan advare imod. Jeg flyttede ind i en lejlighed, som på forhånd havde mange fejl og mangler. Fik at vide af boligselskabet, at man måtte forvente sådanne skader og slid, når man bor i en lejebolig. Min samlever og jeg kunne ikke gøre andet end at acceptere dette, og vi fandt os i køkkenlåger + klædeskabslåger der faldt af, vinduer der var utætte, stikkontakter der sad løse, fejlbehandlede gulve osv. Vi afleverede en pletfri og pæn lejlighed (de kunne heller ikke finde noget på rengøringen osv. ved flyttesyn), og alligevel fik vi en kæmpe efterregning på istandsættelse ift. alle de ting, som vi selv allerede havde påtalt, da vi selv flyttede ind og imens vi boede der. Efterfølgende kan vi se at der er flere, der har skrevet dette i deres anmeldelser, og vi kan kun bekræfte at det er rigtigt, og advare andre på det kraftigste. Der kom nogle mulige lejere og så på lejligheden, da vi skulle fraflytte, som påtalte at de havde set dårlige anmeldelser for boligselskabet, og vi konfronterede boligselskabet med dette. Deres svar var, at de dårlige anmeldelser kun kom fra folk der leverede lejlighederne i meget beskidt og meget ødelagt stand - Det var i hvert ikke tilfældet med os selv, så jeg tvivler på denne bortforklaring.
Lad være med at flytte ind, hvis I ikke vil leve med en masse uholdbare lappeløsninger og store efterregninger.

4 agosto 2021
Valutata 1 stelle su 5

Jeg hellere bo på gaden, end at bo i en lejlighed ejet af Odense Bolig

Kort sagt vil jeg hellere bo på gaden, end at bo i en lejlighed ejet af Odense Bolig.
Info: Vi har altid betalt husleje, og altid til tiden.
- Lejligheden vi flyttede ind i, havde så mange små fejl og mangler at det var helt til grin. Skal dog nævnes at de tilbød at fikse det med gaffatape, selv stikkontakterne...
- Trak penge, de ikke skulle trække, og de ville ikke levere pengene tilbage.
- Der er ingen service, når du skal have "hjælp", selvom det er dem der har lavet fejlen.
- Forvent en kæmpe ekstra regning når du fraflytter. Som et eksempel har vi betalt 2 timer løn for montering af et køleskab.
Jeg kunne blive ved med at nævne så meget dårligt omkring Odense Bolig, men er bare træt og sur, og vil ikke spilde mere tid på en meningsløs kamp. Håber at kunne hjælpe et par stykker, med at undgå alt hvad vi har kæmpet med, og at de finder andet boligselskab.

19 luglio 2021

Dårligt boligselskab

Dårligt boligselskab. De er gode til at snakke men har intet at have det i.
Latterlige høje priser når man fraflytter. Ved fraflytning var der en rengøringsledelses type som var så nedladende og direkte ubehøvlet. Manglende respekt for et andet menneske skal man lede længe efter. Virkelig under al kritik med sådan mennesker ansat sådan et sted.

19 marzo 2021
Valutata 1 stelle su 5

Aldrig aldrig Odense bolig...

Aldrig aldrig Odense bolig...
Alt tyder på ordenlighed, og rene linier, men Odense bolig er mestrer i falskhed, løgne, og Store regninger når du fraflytter... De bryster sig af eget kontor og håndværkere, men der bliver ikke udført noget som helst, selvom der er gjort opmærksom på problemet flere gange, simpelthen rent plattenslageri.......

16 febbraio 2021
Valutata 4 stelle su 5

Dejligt boligselskab

Vi har boet centralt i Odense i snart 2 år nu. Udover en anelse højere husleje, så har alt været godt som lejer. Vi har fået skiftet toilet og vaskemaskine få dage efter kontakt - de er super hurtige til at få folk forbi, for at kigge på skaderne. Tætning af vinduer skete også hurtig efter kommunikation. Kommunikationen mellem lejer og udlejer kontor er helt i top. Derudover giver Odense Bolig 2 flasker vin til jul - ikke fordi det gør det store, men omtanken er da meget sød.

10 dicembre 2020

Mange gode lejemål !

Odense Bolig har en god og åben dialog - Er altid villig til at byde ind med udbedring af skader inden for rimelige vilkår og lytter gerne til lejerens ønsker,

15 novembre 2020
Valutata 3 stelle su 5

Har du har meget fritid og intet at bruge den på? Flyt ind hos Odense Bolig...

Har haft snakket med Odense Bolig et par gange efterhånden. Og oplevelsen af dem er positivt, når man står face-to-face med dem. Når samtalen er slut, og man går derfra er scenariet et helt andet.
De aftaler, man laver med dem, bliver "glemt", syltet, trukket i langdrag osv osv, så man til sidst skal love dem bål og brand for at der sker noget. Bor ikke hos dem, men har dog en del oplevelser med dem. Ting, som koster dem penge, bliver forhalet i en uendelighed. Men hvis de skal have penge, så skal de nok sørge for at få dem. Laver halvfærdige og uskønne løsninger (hovsa-løsninger), som i sidste ende koster lige så meget som at lave tingene pænt. De sætter hegn op ved 1 lejer, som så stikker ud som en torn i øjet. Og denne lejer lader hånt om beskeder og påbud fra Odense Bolig, som igen ikke følger op på deres egne påbud. Og Odense Bolig tillader også lejere at være blottet for alt hvad der hedder respekt for naboer. Når Odense Bolig afleverer noget halvfærdigt, beder de lejeren om at lave det færdigt. Om det så koster frostskader i fingrene.

1 novembre 2020
Valutata 1 stelle su 5

Regningen kommer ved fraflytning..

35.000 for at istandsætte min lejlighed .. bl.a. 15000 for maler, 800 for en mælkehund til køleskabet og 6 timers rengøring på trods af rengøringen kun haltede et par steder.. undersøger man selskabet odense renovering aps som udfører det meste af arbejdet er det mærkeligt nok et datterselsskab til odensebolig..
Odensebolig er fine så længe man bor der, men msn bliver rippet når man flytter..

15 ottobre 2020
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più