Fantastisk hjemmeside med de smukkeste produkter og så til lagersalgs priser. Jeg har handlet der mange gange og både fået ting sendt, men oftes hentet det selv. Begge oplevelser er med meget stort ti... Leggi di più

Behagelig oplevelse ved reklamation over vare, som desværre var fejlbehæftet ved ankomst. Ingen slinger i valsen - bare handling og løsning. Køber helt sikkert noget hos dem igen.

Købte flere varer i designbutikken, der manglede nogle varer ved leveringen. Havde samme dag tlf. kontakt med Odendo, de havde så ikke flere af den vare, men vi fandt uden diskussion en anden løsning... Leggi di più

I forbindelse med et køb hos Odendo.dk oplevede jeg en helt fantastisk kundeservice. En af de pakke vi havde modtaget var ikke behandlet ordentlig af fragtselskabet. En glasrude var smadret. Jeg skrev... Leggi di più

1. Servizi di aste online

Bolig & Design. Ophold & Oplevelser. Masser af Velgørenhed! Hvor handel møder hjerte... Odendo handler ikke kun om forretning; vi er stolte af vores sociale engagement. Gennem vores mange velgørenhedsauktioner er vores fantastiske brugere med til at gøre en kæmpe forskel. Over 500.000 gennemførte handler siden 2013, bekræfter vores dedikation til kvalitet, gennemsigtighed og god kundeservice.

4,7

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Ha risposto al 66% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Æv!!

Æv, så skete det igen!! Vinder det endelige bud efter auktionen er udløbet, hvorefter jeg kort tid efter modtager en mail om, at budet er tabt, dette med stor frustration og ærgrelse til følge. Sjovt nok altid kun med en krone i overbud.. Det er sket flere gange. Har kontakte kundeservice, der siger, det handler om wifi… come on!

18 gennaio 2023

Har handlet på Odendo to gange

Har handlet på Odendo to gange. Begge gange har været en rigtig god oplevelse. Varerne levede fuldt ud op til mine forventninger og leveringen var også meget hurtig.
Jeg handler gerne på Odendo igen, formidlingen har været super.

5 gennaio 2023

Hej Gitte
Mange tak for en fantastisk anmeldelse. Den sætter vi stor pris på!

Sjovt

Det er sjovt, spændende og til tider særdeles gode priser man kan få en vare til

3 gennaio 2023

Hej Kirsten,
Tak for den flotte anmeldelse. Og du har helt ret. Man kan nemlig gøre virkelig gode auktions køb ;-)

Team Odendo

Jeg har handlet flere gange hos Odendo

Jeg har handlet flere gange hos Odendo. Altid er der hurtig ekspedition. Al henvendelse besvares hurtigt og imødekommende.

1 gennaio 2023

Hej Tove
Tak for din flotte anmeldelse. Vi sørger for din ros kommer frem til både lageret og vores kundeservice.

Dårlig lagerstyring

Dårlig lagerstyring. Dårlig kundeservice.

21 dicembre 2022

Hej Frank
Tak for din anmeldelse. Vi vil meget gerne i dialog med dig for at høre hvad du mener med din anmeldelse, så vi kan bruge feedbacken til både at forbedre vores kundeservice og lagerstyring.

Du må meget gerne sende en mail til vores direktør på sn@odendo.dk. Så vil Søren kigge på den og vende retur hurtigst mulig.

Team Odendo

Godt koncept og fortrinlig service

Var idag ude og hente mine varer som jeg havde vundet gennem auktion hos Odendo. Fik mine varer til en super pris og der var super service fra en flink ung mand som hjalp med at bære mine varer ud i bilen. Alt i alt rigtig godt tilfreds. Handler gerne igen.

29 dicembre 2022

Hej Peter
Mange tak for din flotte anmeldelse. Vi søger for at give rosen videre til vores lagerteam.

Team Odendo

Sælger gavekort der er for gammelt

14 dicembre 2022

Hej Gert
Mange tak for din anmeldelse. Vi kan roligt slå fast at vi ikke sælger gavekort der er for gamle. Så der er sket en fejl, hvis dette har været tilfældet.

Vores kundeservice vil meget gerne høre fra dig på post@odendo.dk /+45 4110 8040. De er sat ind i din anmeldelse, og sidder klar til at hjælpe dig.

Perfect

Perfect, and Easy

25 dicembre 2022

Hej Sahra,

Thank you very much for the great review. Hope to see you at Odendo again soon :-)

Yours sincerely

Dårlig kundeservice og leveringstid

Købte et ur, hvor der angiveligt var 3-5 dages leveringstid. Efter 14 dage uden at have modtaget uret, skriver jeg til virksomheden, som ikke svarer. Derefter kontakter jeg Odendo, som endelig for fat i virksomheden. Virksomheden skriver tilbage at de ikke har nogle ordre på dette. Mega dårlig kundeservice og leveringstid…

Derudover bestilte jeg 2 potter, hvor den ene ikke blev leveret…

Kan ikke anbefale dette sted.

19 dicembre 2022

Hej Frederik
Tak for din anmeldelse. Vi er naturligvis kede af din oplevelse, som vi er enige i der er meget uheldig.

Uret er købt hos en af vores eksterne udbydere på platformen og vi har efterfølgende været i kontakt med dem, for at sikre at disse hændelser ikke finder sted i fremtiden.
Samtidig har vores kundeservice naturligvis annulleret handlen, så pengene er ført retur.

God oplevelse

God oplevelse, især når man vinder auktionen til en god pris 😉

14 dicembre 2022

Hej Per,
Tak for en fantastisk anmeldelse :-)

Vh

Hurtigt svar og positivt

Hurtigt svar og positivt, at man donerer til mange formål

23 novembre 2022

Hej Jørgen
Mange tak for den flotte anmeldelse :-)

Rigtig god dag.

Altid i orden

Det fungerer bare

12 novembre 2022

Hej Henrik
Tak for en dejlig kort og præcis anmeldelse, som vi sætter stor pris på :-)

Team Odendo

Jeg har vundet flere auktioner på…

Jeg har vundet flere auktioner på Odendo til billige penge og samtidig støtter man et godt formål. Kan kun anbefales

11 novembre 2022

Hej Linda
Tusinde tak for den flotte anmeldelse og fordi du er med til at støtte gode formål hos Odendo.

Vh
Team Odendo

Manglende certifikat på købt ophold

Jeg købte et ophold i fredags men har aldrig modtaget købsbeviset. Og når jeg logger ind på min side kan jeg ikke oploade certifikatet på købet af opholdet. Har kontaktet Odendo og afventer et svar. Så lige nu kun en stjerne, men det kan selvfølgelig ændre sig hvis får et positivt svar. Men dybt frustrerende at købe noget man ikke får nogen bekræftelse for 😔
Updatering.
Fejlen blev rettet og har modtaget mit bevis. Så hurtig aktion. Så rettet til 4 stjerner

23 settembre 2022

Hej Birgitte
Tak for din anmeldelse. Vi oplevede et mindre serverproblem i weekenden, der forsinkede udsendelsen af diverse beviser. Heldigvis fik vores udvikler hurtigt processen til at køre planmæssigt igen.

Støt din hjertesag

Det er super at de støtter diverse formål. Jeg støtter Alzheimer da det er vigtig for mig.

23 settembre 2022

Hej Henrik
Mange tak for din flotte anmeldelse og fordi du er med til at støtte gode formål hos Odendo.