Jeg fik min taske i julegave 2025. Dejlig taske i god kvalitet. Desværre gik remmene i stykker i sidste uge ( uge 23) Jeg kontakte Oktopus, forklarede problemet, blev bedt om at sende et par billeder... Leggi di più
Virkelig lækre kvalitet tasker, og altid til en god /fair pris. Utrolig mange forskellige styles, farver, størrelser osv. Hjemmesiden er super nem at navigere rundt i og shoppe fra. Sikker betali... Leggi di più
Har kigget flere steder efter en god skindtaske. Fandt 2 fine tasker hos Octopus, og taskerne lever op til forventning og beskrivelse. Jeg oplevede en ærlig og seriøs information, og har tillid til, a... Leggi di più
Flot overskuelig hjemmeside. Mange fine produkter - stort udvalg. Jeg var meget spændt på kvaliteten på den taske jeg havde bestilt. Den levet fuldt ud op mine forventninger - en virkelig lækker t... Leggi di più
Octopus Denmark: Et univers af skindtasker, smukke og hippe. Skindtaskerne er fyldt med udstråling, smukke detaljer og funktionalitet. Taskerne findes i såvel klassiske farver som i sæsonens hotte farver
Amager Strandvej, 2300, København, Danimarca
- info@octopusdenmark.com
- octopusdenmark.com
Le persone hanno visualizzato anche
Super og hurtig service👍😃
Fint produkt- hurtigt leveret
Fin taske og en hurtig levering.
Havde en opfattelse af at den ville være større end den er - men det er jo ikke Octopus’ skyld
Indstiller gerne øje målet og køber en anden gang
Hurtig og effektiv ekspedition!
Dejlig overskuelig hjemmeside med fantastisk udsalg og ekstra rabat som medlem af Ældresagen. 2 kvalitetstasker i dejlige farver til uhørt billig pris, - og så ovenikøbet en fin lille læderpung som gave. Jeg vil holde øje med Octopus fremover :)
Alt i alt GODT!!
Skønne varer, bredt udvalg, nem bestilling, hurtig og sikker velinformeret levering
Fin rygsæk
Fin rygsæk, som lever op til forventningerne og dejligt med en god rabat så fint køb
Ligesom det skal være
God kvalitet og hurtig levering.
Tasken, jeg købte, er rigtig god kvalitet, og jeg er meget tilfreds med mit køb. Farven og design var meget lig billederne på webshoppen. Dog tror jeg modellen på billederne er en lille kvinde, da tasken ser stor ud ift. til hende, men ikke gør det ift. mig. Målene på tasken er angivet på webshoppen, så ingen overraskelser. Super hurtig levering.
Fik min taske på under 24 timer
Fik min taske på under 24 timer. Ordrebekræftelse modtaget på mail efter 5 minutter fra bestillingstidspunktet.
Så var det endda mellem jul og nytår. Det er god service og mere end hvad man kan forvente.
Godt nytår!
Super fin taske
Super fin taske, meget tilfreds både med kvaliteten, og den professionelle behandling af ordren
Lækker rød Bumbag
Jeg købte en bumbag i rødt læder i deres outlet online. Sin en kvalitet og med ekstra rabat betalte jeg kr. 250,00 for dette vidunder. Jeg har handlet før hos Octopus Danmark. Fin fin kvalitet og gode priser.
Hurtig levering og super kunde service
Dette er en meget flot taske 👜 jeg er…
Dette er en meget flot taske 👜 jeg er meget tilfreds 👍
Har købt en skøn taske
Har købt en skøn taske, som var ligesom jeg håbede på, efter billedet at bedømme! Hurtig levering! God oplevelse.
Det er virkelig godt at høre fra Jer…
Det er virkelig godt at høre fra Jer angående leveringen er ankommet mv. Men jeg kan ikke anmelde vareren endnu, da det er en julegave.
Hurtig levering af lækker taske
Hurtig levering af lækker taske, som helt levede op til mine forventninger
Jeg har haft sådan en taske før og da…
Jeg har haft sådan en taske før og da den var helt slidt op, var modellen udgået, så stor var glæden, da jeg så at andre også havde savnet den og den derfor kom igen. Jeg er SÅ glad for at min nye taske kom så hurtigt !
Den fedeste taske
Den fedeste taske, i lækkert skind, til SUPER pris. Hurtig levering.