OBTON FORVALTNING A/S (under nedlukning) Recensioni 148

TrustScore 2.5 su 5

2,3

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 1 stelle su 5

Obton er etableret af og ledes af uhæderlige personer med en flosset moral, hvor det udelukkende drejer sig om at tilgodese egne personlige interesser. Det er ikke hver dag, man ser en kapitalfond, s... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

De første år fik investorerne god behandling, bl.a. årlige træf. De senere år ingen samlinger, og det hele ebbede ud. Får regninger på tysk som er meget uoverskuelige at betale, når man ikke kan tysk,... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

De ringer til dig dag og nat, hvis de kan se at du har penge. Jeg har forstået deres metoder og jeg konkluderer at: INGEN med gode investeringer laver AGGRESSIVT opsøgende salg - de opretter n... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Har investeret i K/S Haut 2015 som er en del af det større selskab Muldenstein. + Højere produktion end forventet, ca 2% over budget i gennemsnit. + Der er nogle højere omkostninger end budge... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Servizio di investimenti

Scritti dall'azienda

Obton Forvaltning har ikke længere operativ forretningsaktivitet og indgår ikke nye kundeforhold eller ny investeringsaktivitet. Der er derfor ikke et aktuelt grundlag for at afgive nye anmeldelser af selskabet.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Come questa azienda usa Trustpilot

Færre skyer

God information, god spredning, god ROI, grøn investering, håber på færre skyer

Hej Torben

Tak for din anmeldelse - og tak for alle de pæne ord. Desværre kan vi ikke styre vejret, selvom vi gerne ville :)

Erfaring efter 3,5 år

Efter 3,5 års investering i både privat og selskabs regi føler jeg generelt at obton har holdt hvad de lover og forrentning inklusiv kursgevinst har været højere end budgeteret. Jeg synes dog godt at de kunne have et bedre marked for videresalg af andele så derfor kun 4 stjerner.

Hej Peter

Tak for din anmeldelse - og tak for tilliden. Vi gør os altid umage med at levere de bedst mulige resultater til vores investorer.

Ang. videresalg så lancerer vi snart vores nye investorportal, som indeholder en forbedret platform for køb og salg af aktier til andre Obton-investorer. Derudover har vi flere måde at sælge på - dem kan du læse mere om her eller se video: https://www.obton.com/exit

vh Pia Eskildsen, Obton Forvaltning A/S.

Valutata 5 stelle su 5

Har på den korte bane kun oplevet Opton…

Har på den korte bane kun oplevet Opton som en seriøs investeringspartner. Håber det fortsætter.

Hej Lene

Tak for din anmeldelse. Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at leve op til dine forventninger. Husk at du altid er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

God kundeservice

God kundeservice. Fin løbende information til aktionærer om igangværende og kommende projekter - eksempelvis on-line-seminarer. Fornuftigt afkast af investeringer.

Hej Erik
Tak for din anmeldelse. Det er vigtigt for os, at vores investorer føler sig velinformerede om deres investeringer - og at det er nemt at følge med i nye investeringsmuligheder.

Særligt i år har solenergi vist sig som en meget robust investering, selvom der er uro på finansmarkederne omkring os.

Jeg har fået som lovet

Hej Anni

Tak for din anmeldelse. Vi gør altid alt, hvad vi kan for at levere de resultater, som vi stiller vores investorer i udsigt.

Valutata 4 stelle su 5

For øjeblikket har jeg ikke nogen…

For øjeblikket har jeg ikke nogen kommentar

Hej Leo

4 stjerner er også en slags kommentar, så mange tak for dem:-)

vh Pia Eskildsen, Obton Forvaltning A/S

Møde

God og troværdig info om den spændénde udvikling for solenergi, også festlig

12 ottobre 2022

Hej Villy

Tak for din anmeldelse. Investering i solenergi er, som du skriver, meget spændende og har et kæmpe potentiale.
Dejligt, at du har deltaget i vores investorarrangementer og har været godt underholdt :)

Valutata 5 stelle su 5

Rimelig ofte information om…

Rimelig ofte information om udviklingen, på en let forståelig måde.
God drøftelse på investormøde med en kompetent medarbejder.

10 ottobre 2022

Hej Kirsten

Tak for din anmeldelse. Klar og tydelig kommunikation er en vigtig værdi for os. Vi har mange dygtige medarbejdere, der altid er klar til at svare på spørgsmål fra vores investorer.

Vedr. Obton Stabil

Vedr. Stabil: Obton har levet op til mine forventninger og er god til hurtigt at svare på spørgsmål samt holder gode orienteringsmøder.

18 dicembre 2022

Hej Kurt

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du føler dig godt informeret, og at vi lever op til dine forventninger som investeringspartner.

God investering

God investering, fin løbende information, der styr på tingene og ikke mindst dygtige medarbejdere.

13 dicembre 2022

Hej Egon
Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du er tilfreds med din investering, og at du sætter pris på indsatsen fra vores medarbejdere.

God tilbage melding

13 dicembre 2022

Hej Jens
Tak for din anmeldelse. Vi gør os umage med at holde vores investorer velinformerede, så det er godt at høre, at du er tilfreds med dette.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg fik en meget grundig information…

Jeg fik en meget grundig information til projektet, hvilket overbeviste mig on, at her var et projekt jeg skulle være med i.
Derforuden er min erfaring, at Obton lever op til det de lover.

28 novembre 2022

Hej Flemming

Tak for din anmeldelse. Dejligt at du følte dig godt klædt på i forhold til at tage en beslutning om at investere hos os. Det er meget vigtigt for os, at alle vores investorer føler sig godt informerede.

Valutata 5 stelle su 5

Obton lever til fulde op til de lovede…

Obton lever til fulde op til de lovede afkast

Hej Bjarne

Tak for din anmeldelse. Dejligt at høre, at du er tilfreds med at være investor hos os.

Godt info møde

31 dicembre 2021

Hej Lars

De holder hvad de lover

Hej Lars

Tak for din anmeldelse. Ordentlighed er en vigtig værdi for os, og derfor gør vi alt, hvad vi kan for at leve op til det, vi stiller vores investorer i udsigt.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har fra første investering haft- og…

Jeg har fra første investering haft- og har fortsat indtryk af ORDENTLIGHED.

12 settembre 2022

Hej Thorvald

Tak for din anmeldelse. Ordentlig er en vigtig værdi for os, og det er dejligt, at du deler denne oplevelse.

Professionel investeringspartner

Obton har en meget professionel tilgang og er ikke bange for at bruge tid på at forklare vanskelige sammenhænge. Obton er samtidig meget ærlig - også når investeringen ikke lige går helt som planlagt - og tager en aktiv lederrolle i forhold til investeringen. Har man langsigtede midler er Obton et af de bedste valg og rådgiver gerne ud fra ens individuelle situation

Hej Andreas

Tak for din anmeldelse. Vi gør os altid umage med at kommunikere klart og tydeligt til vores investorer uanset om det er generelt eller på mere individuel basis.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più