Valutata 5 stelle su 5

Nu är mitt fina hus i Halmstad klart. Mina förväntningar har stämt väl med hur processen har fungerat och hur uppdraget såldes in. Både Emil & Armand har varit tillgängliga och flexibla. Väldigt uppsk... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vi fick snabbt offert och hjälp med bygglovsprocessen. I installationsfasen så fungerade allting fantastiskt bra. Rekommenderade hantverkare levererade snabbt och med väldigt bra servicenivå. Huset... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Valutata 5 stelle su 5

Hela processen från planering till färdigt hus fungerade väldigt snabbt och smidigt. Vi hade hela tiden kontakt med Emil Daun som hjälpte oss igenom alla steg och beslut. Vi har därför känt oss väldig... Leggi di più

1. Costruttore di case modulari

Scritti dall'azienda

Öbo hus är ett litet företag baserat på Gotland. Redan 2007 byggde vi vårt första område vid Kronholmen på Gotland. Våra nyckelfärdiga fritidshus är arkitektritade av Tommy Daun och byggs i en fabrik i Lettland sedan 2010. Nu, mer än ett decennium senare, kan vi leverera nyckelfärdiga fritidshus över hela Sverige!

4,7

2 stelle
1 stella

Valutata 4 stelle su 5

Atterfallshus på Ygne

Atterfallshus på Ygne. Från planering till leverans fungerade allt enligt plan. Öbohus är snabba och tillgängla för att besvara mina frågor och räta ut eventuella frågetecken. Eftermarkarknad och rätta till småfix har fungerat till all belåtenhet. Nu har vi ett fint Atterfallshus som väl uppfyller våra förväntningar på kvalité och behov.

7 ottobre 2022

Attefallshus på Fridhem

Attefallshus på Fridhem
Bra fungerande process där tid- och kostnadsplan hölls. Flexibilitet när det gällde ändringar från standardutförande. Vid köp av ett färdigt hus finns alltid en osäkerhet kring kvalitet på material - här var utfallet positivt och allt håller hög kvalitet. Bra tillgänglighet vid frågor även efter leverans. Vi är nöjda!

1 ottobre 2022

Fårö 74

Smidigt och enkelt att jobba med Öbohus.
Kvalitén på huset överträffa mina förväntningar. Emil och hans team svara snabbt på alla frågor👍🏼.

1 ottobre 2022

Fritidshus i Östergarn

Vi kan verkligen rekommendera att göra affär med Öbohus och Emil Daun. Allt från första kontakt till husleverans, och sedan lite efterarbete har fungerat väldigt bra. Den kvalitet som Öbohus levererar överstiger vår förväntan med råge, och det personliga omhändertagandet som Emil och produktionsledaren Armands visar var (och är) väldigt dedikerat.

8 aprile 2022

Fritidshus på Gotland

Vi kan inte ge annat än bästa betyg till Öbohus för deras fina engagemang och breda kunskap. Vi har hela tiden fått ett korrekt stöd, snabba svar och i slutändan väldigt fin kvalitet levererad.
Om det blir en nästa gång som jag köper ett nybyggt hus kommer jag definitivt att fråga Öbohus igen.

6 aprile 2022

Fridhem

Stort engagemang från Emil och Öbohus från första dagen. En nära och öppen dialog genom hela processen.
Ett extra plus till projektledaren Armand för snabb återkoppling på våra frågor och ett fantastiskt arbete genom projektering, produktion och montage!
Tack för att ni hjälpt oss förverkliga vår husdröm.
/Nina o Henrik

22 marzo 2022

Smidig process

En väl fungerande process från första möte till slutlig husleverans

Huset håller en bra kvalitetsstandard och både kostnadsplan och tidsplan har följt uppsatta förväntningar/mål med ÖboHus

En annan viktig aspekt har varit en mycket bra dokumentationsnivå inkluderat slutlig huspärm

22 marzo 2022
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più