L'azienda ha risposto
Kan varmt rekommendera Ola, bra service och han vet vad han gör. Svarar snabbt på mail, även kvällstid. Efter beställningen fick jag mail med instruktioner så grejerna ska fungera korrekt. Helnöjd... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Otroligt snabb och god service. Professionell och hjälpsam oavsett om det gäller möjliga tillägg och lösningar till det befintliga, utanför sortimentet, samt till alla funktioner hos det befintliga... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Grym support vid köp då jag leta specifikt efter en obdläsare som kan läsa äldre bilar och och ännu bättre support när de blev lite strul i början! Rekommenderar starkt!
L'azienda ha risposto
Engagerad försäljning av diagnosverktyg. Alla frågor välkomna!
Sollentuna, Svezia
Bra och snabb service! Rekommenderar starkt!

Risposta di OBD Specialisten AB
Bra service, enkel att ha och göra med kundtjänst rekommenderar starkt 👍

Risposta di OBD Specialisten AB
Nöjd med köpet och rätt lätt och installera programmet i datorn med hjälp av guide

Risposta di OBD Specialisten AB
Snabb mailkontakt, bra hjälp och snabb leverans.
Otroligt bra service.

Risposta di OBD Specialisten AB
Kan rekommendera, snabb leverans och bra saker :)

Kan verkligen rekommenderas.
Svarar snabbt och man får svar på sina frågor.
Jag är nöjd med OBD läsaren.

Risposta di OBD Specialisten AB
Svinsnabb leverans och mailet efteråt med instruktioner uppskattas verkligen.

Risposta di OBD Specialisten AB
Bra service och snabb leverans!
Inget att klaga på!

Risposta di OBD Specialisten AB
Kan varmt rekommendera Ola, bra service och han vet vad han gör.
Svarar snabbt på mail, även kvällstid.
Efter beställningen fick jag mail med instruktioner så grejerna ska fungera korrekt. Helnöjd är jag.
Tveka inte att handla av honom.

Risposta di OBD Specialisten AB
Servic utan begränsningar, allt från köp till färdigt i datorn har funkat klockrent. Bara saken att få frågan vilket problem man har med bilen och tips för att åtgärda det va välkomnat då data kunskapen är begränsad hos mig. Kan utan tvekan rekommendera köp hos dom. Bara +++++

Risposta di OBD Specialisten AB
Blixtsnabb leverans och detaljerade instruktioner för att installera programvaran

Väldigt snabb leverans!
Servicen kändes personlig!

Risposta di OBD Specialisten AB
Snabb leverans och fick ett separat E-mail efter beställning med nödvändig information för MHD-adaptern jag köpte!

Rekommenderar starkt!

Risposta di OBD Specialisten AB
Ringde och frågade om obd till min bmw1200 fick svar direkt vad jag skulle ha beställde och fick den inom 2 ddr mycket trevligt bemötande 🥰

Risposta di OBD Specialisten AB
Snabb hantering och leverans. Trevligt bemötande.

Risposta di OBD Specialisten AB
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.