Valutata 4 stelle su 5

Hemsidan var något otydlig, ville beställa ett paket med fyra par hantlar, men det framgick inte av texten om de såldes stycke- eller parvis. Nu var det fyra par som levererades😊 men det kunde ha va... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Verkligen super bra utrustning. Rejäla, tunga och pålitliga som verkligen tar din träning till nästa steg. Det finns många gym man kan köpa/hyra men vad som gör att jag rekommenderar Oak är servic... Leggi di più

1. Grossista di attrezzature sportive
  2. Negozio di attrezzature sportive

Scritti dall'azienda

Oak Equipment är ett svenskt varumärke som designar och producerar produkter för crossfit och hemmaträning. Vi levererar hemmagym med hög kvalitet till bra pris.

4,8

3 stelle
2 stelle
1 stella

Valutata 5 stelle su 5

Vi köpte Oak Rig - så nöjda!!

Vi köpte Oak Rig och blev imponerade över kvalitén och hur rejäl riggen var. Montering var enkel och riggen passar perfekt i vårt garage. Vi ville ha nåt lite "nättare" men av hög kvalité så vi träffade helt rätt! Vi är så nöjda!
Snabb och bra leverans.

13 agosto 2024

En sjusabla kundservice

Skickar alltid i tid, enkelt att följa leverans och, bäst av allt, en sjusabla kundservice. De ringer och frågar åt vilket håll produkten ska monteras på min rigg för att säkerställa att allt blir rätt. Så gör ingen annan vågar jag påstå.

23 maggio 2024

Kan inte bli bättre 👍

Vi skräddarsydde ett paket tillsammans med Rikard. Han gav oss bra hjälp och snabb support när det krånglade lite med transporten. Prylarna känns gedigna och ger en riktigt bra kvalitetskänsla.

11 aprile 2024

Verkligen super bra utrustning

Det finns många gym man kan köpa/hyra men vad som gör att jag rekommenderar Oak är servicen runt omkring. Rikard är super service mindad och snabb på att svara. Flexibel och trevlig. Kan verkligen rekommendera.

26 febbraio 2024
Non scritta su invito

Grymma grejer

Grymma grejer, superbra verkligen! Snabb hantering av order. På tre dagar från det att jag beställde hade jag grejerna hemma och kunde köra lite tyngre hemma i garaget!

Tack för grym service och goda råd!

19 dicembre 2023

Hemmagym i garaget

Jag och en kollega hyr var sitt gym. Vi ville göra förändringar i innehållet och anpassa produkterna efter våra behov. Kommunikationen med teamet på Oak var hela tiden tydlig och hjälpsam. Jag har nu haft produkterna i tre månader och är mycket nöjd med både innehållet i mina val och med kvaliteten på produkterna.

En miss jag gjorde var att jag inte tänkte på förvaring av viktskivor och skivstång. Jag har nu köpt till det i efterhand och känslan är mycket bra.

12 luglio 2023

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più