Rien à dire au niveau de ce qu'on y mange, les articles végétariens sont très bons. En revanche, il y a souvent des erreurs sur les commandes (oubli de suppléments,...). De plus, l'application e... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Quand l'expérience d'achat des délicieux prduits O'Tacos au point de vente de Vilvoorde, se double d'un accueil agréable et professionnel... Que demander de plus. Merci Lila de rendre cela possible.
Après 7 ans de prison je peux vous dire qu’on a les meme frites le dimanche les vrais taulards vous le dirons. On a l’habitude de manger des aliments permiés (faut économiser) on a l’estomac dur mai... Leggi di più
Om 17:30 uur heb ik de bestelling geplaatst. Na anderhalf uur heb ik telefonisch contact opgenomen toen werd aangegeven dat de bezorger binnen vijf minuten zou vertrekken. Om 19:50 uur was de bestel... Leggi di più
Als ik geen ster kon kiezen had ik dat…
Als ik geen ster kon kiezen had ik dat gedaan.. tender bowl met friet besteld.. wat een slechte hap! Friet is volgens mij 1 min in olie geweest zo hard en verlept heb ze gebeld met het probleem kreeg een nieuwe zou je denken precies het zelfde bahh nooit meer bestel ik bij o’taco’s Zoetermeer! Wat een geld verspilling
Bagger
Via thuisbezorgd een bestelling gedaan, stonden promo deals en die besteld. Daarnaast nog een kids menu friet met kipnuggets. De hele bestelling was niet niet goed, 2 weet ik wat voor taco's maar niet wat besteld was en de promo deals waren volgens hun niet geldig en ze hebben zelf maar besloten een kids taco te sturen terwijl er frites met kipnuggets besteld waren. Als je dan belt, schuiven ze het af op thuisbezorgd en geven verder niet thuis.....kortom blamage en ook meteen de laatste keer dat we besteld hebben.
Tacos Mechelen!!!
Tacos Mechelen!!!
Nooit meer bestellen!!!!
Om 21u20 bestelling gedaan en meer dan 1u30 moeten wachten om dan bericht te krijgen dat de bestelling geannuleerd wordt. Schijtzaak noem ik dat en mensen beliegen!!! Nooit meer voor ons! Bah
Ik heb gisteren bij otacos besteld en…
Ik heb gisteren bij otacos besteld en er stond dat de lever tijd een uur duurde maar toen we hadden gebeld zeiden ze dat ze al onderweg waren en het duurde uiteindelijk maar een kwartier vriendelijke mensen en het eten was lekker zeker een aanrader
Small portions
Small portions, dry food with no sauce or distinct flavor. I do not recommend!
A fuir
Otacos Maubeuge. Délais attente trop long. Service vraiment nul. Commande non respecté, un vrai bazar.
Prenez vos jambes à votre cou et fuyez.
Dommage,A fuir
Service rapide ,
Acheté 5 sortes de tacos mélanges différents pas de goût si si toute la sauce qui noie la viande ou Tenders
Trop déçu 😞
A fuir et c'est réel dommage j'y croyais pourtant
Niet lekker,
Niet lekker,
Ik zou dit geen taco noemen dit is gewoon kip in een tortilla en niet eens lekkere kip kom hier niet!
Déçu !!!
Je comprendrais qu'un jour on m'annonce la faillite de l'enseigne !
Toujours en manque d'ingrédients et même plusieurs fois de sauce fromagère et ce dans plusieurs o'tacos.
C'est comme si tu commande un pizza mais sans base de tomate.
Gérance zéro !!!
Lieux agréable nourriture bonne pas…
Lieux agréable nourriture bonne pas tres long attente
Après plusieurs tentatives à Gosselies…
Après plusieurs tentatives à Gosselies assez déçu souvent pas tout les ingrédients disponibles la plupart des tables sont en piteux état impossible de manger dessus instable donc oublier un moment détente à déguster votre tacos il en faudrait peut mais là vraiment abusé
Profondément déçu, publicité mensongère 😩
Profondément déçu 😩, j’ai commandé 2 menus enfants et malheureusement pas de jouets 🧸 dans les menus enfants. Sur le site de internet de O’Tacos on vous propose un menu enfant avec jouets 🧸 mais sur place la direction me stipule qu’il ne propose pas de menus enfants avec Jouets 🧸. C’est juste frustrant pour les enfants 😩, et de la publicité mensongère. Ajouter à cela l’une des 2 commandes était incomplète (manque boisson + dessert). Le personnel très sympathique mais bon c la dernière fois que je met les pieds dans un O’tacos
Avis pour otacos Châteauroux
Avis pour otacos Châteauroux ; restaurant à fuir! Des incompétents mal-aimables, qui ne connaissent rien à leur travail. Je m'arrête là mais la liste des remarques est longue ! Donc un conseil éviter cet endroit sauf si vous crevez de faim!
alors je ferai pas de la bonne pub pour…
alors je ferai pas de la bonne pub pour vous, je commence déjà en faire sur Facebook, je trouve honteux le personnel, une employée très désagréable qui arnaquent Les gens même pas capable de donner de la sauce soi-disant qu’elle en avait plus soi-disant qu’elle avait plus de menu enfants. Alors désolé fermer dans ces cas-là, une bouffe dégueulasse à fuir.
Heel lang wachten op je eten ons bestelde eten…
Heel lang wachten op ons bestelde eten wat vantevoren betaald was. Bel je na één uur op zeggen ze het eten gaat over 5 minuten de deur uit en mag je nog vrolijk ruim één uur wachten. Ook niet echt warm meer wel lekker maar bedenk me volgende keer wel hier nog te bestellen. Als is al die reacties zo lees niet best. OTaco's Roosendaal.
Amateurs dat er nix van kunnen
Ge kunt beter stoppen compleet andere dingen gekregen had beter naar de reviews gekeken dan had ik ni besteld en dan telkens de tijd verlengen met een paar minuten zeg dan direct 2u wachten ge kunt beter lessen gaan volgen inplaats van mensen te bestelen
Otacos Aalst missingen achter missing
Dit is de laaste keer dat ik bestel Bij Otacos Aalst
Elke keer opnieuw mist er iets of is het koud
Laten we zeggen van de 5 keer dat ik dit heb besteld is er al 3 keer iets fout gegaan en al meermaals koud.
Ik eet en lust totaal geen kaas dus duw ik dit aan als keuze ook in opmerking schrijf ik er altijd heel duidelijk bij dat ik geen kaas lust.
Wat krijg je dan toe een taco met kaassaus terwijl ik dit heel duidelijk heb uitgelegd dat ik dit niet lust.
Laatste keer dat ik bestel bij otacos aalst.
Decue
Decue ! Premier prix pour un tacos 6 ,50 mais ils se rattrapent drôlement sur les extras sauces ou autres dont on ne sent pas le goût ! Très très long à servir ... employé pas pressé ... et toilettes inaccessible depuis 3 mois ! ...bref , tout est à revoir ....
Otacos Aalst vies en vlees is hard wnr…
Otacos Aalst vies en vlees is hard wnr je een O’Tacos L neemt krijg je gwn een M O’Tacos zijn klein
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.