Nysted Fodterapi Recensioni 3

2 stelle
1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 1 stelle su 5

En fodbehandling under alt kritik!

Er enig med Charlotte at Pia er respektløst. Anbefaler andre ikke at bruge hende. Jeg kan desværre ikke uploade et billede her.
Hun har behandlet min terminal demente mor som ikke kan svare for sig selv. Arbejdet er under alt kritik. Bl.a. Tykke negle ikke ordentligt klippet og neglelak heller ikke fjernet. Har klaget skriftligt men hun reagerer ikke og heller ikke telefonisk.
Hvordan kan hun finde på at fakturere 500kr for dette utrolig dårlige arbejde.

21 agosto 2024
Valutata 1 stelle su 5

Respektløs fodterapeut som giver dig tider hun ikke overholder

Da jeg i lange perioder er i Gedesby Strand og har brug for fodterapeut pga nedgroede negle pga psoriasis
(Jeg har en fast en derhjemme men har nogle gange også brug for fodterapeut når jeg er i Gedesby Som nu hvor jeg havde en nedgroet storetå negl
Jeg ringer og bestiller en tid hos Pia den til d. 18. juli
Dagen før ringer Pia og spørger om vi kan aflyse tiden og jeg kan i stedet kan få tid den 23. Juli
Jeg har allermest lyst til at sige nej da min nedgroet storetånegl gør vanvittig ondt den forhindrer mig i at sove og i gå mine lange ture
Men som den person jeg nu engang er vælger jeg at sige ok til den 23. juli
Jeg møder møder op i god tid og bliver mødt af en smilende sød dame der spørger om hun kunne hjælpe mig jeg
fortælle jeg har en tid klokken 13.15 og hun siger det kan jeg ikke forstå for jeg har ikke flere patienter i dag
Vi finder ud af at at min tid er hos Pia som er en Nysted og som kun er i Gedser hver torsdag Hvilket Pia selvfølgelig godt vidste da hun gav mig den nye tid tirsdag den 23.
Da jeg får tilskud pga Psoriasis gigt har jeg desværre ikke mulighed for at få ordnet fødder af andre end end pia i Gedser.
Da jeg kommer hjem i Gedesby ringer jeg til Pia og siger du har glemt at jeg har haft en tid i dag i Gedser
Pia siger nå ja ikke et ord om det må du undskylde eller undskylde ulejligheden at du tog til i Gedser og jeg så ikke er der.
Pia undskylder ikke at hun har givet mig en tid som hun absolut godt vidste hun IKKE kunne overholde
Jeg spørger Pia om jeg ikke kan få en ny tid da min Nedgroet storetå Er meget smertefuld
Pia fortæller at hun har ikke flere tider
To dage efter ringer jeg til Pia og siger jeg kan simpelthen ikke holde det ud det gør så ondt kan du ikke godt tage mig
Pia siger NEJ
Jeg føler mig fuldstændig gjort til grin
Du har et booking system som både minder mig og selvfølgelig dig om du har en aftale med mig!
Det er en svinestreg uden lige Og en frækhed som en slagterhund at tilbyde mig en ny tid du udmærket godt ved er i Nysted og ikke i Gedser
jeg kommer ALDRIG nogensinde til at lægge vejen forbi din biks igen
Fra nu af kører jeg gladeligt til Nykøbing og får ordnet mine fødder når jeg er i Gedes by strand
Efter Pia brændte mig af nummer to gange ringer jeg til et hav af fodterapeuter i Nykøbing og to fodterapeuter siger til mig du er ikke den første i dag der ringer der er blevet brændt af af Pia i Gedser🥵😡
Det hvor jeg kommer fra på Amager der overholder vi aftalerne og hvis vi ikke Kan overholde dem aflyser vi selvfølgelig i god tid
Magen til respektløshed har jeg aldrig aldrig oplevet før
For at jeg kan give en anmeldelse er jeg desværre nødt til at trykke på en stjerne det bliver til nul stjerne med pil nedad

23 luglio 2024
Valutata 5 stelle su 5

Super service. Glade fødder.

Super service der gives hos Pia. Jeg kan normalt ikke have at nogle rører mine fødder. Da jeg er utrolig kilden. Men her kan jeg få en behandling uden at det kilder. Jeg kommer helt sikkert igen.

6 agosto 2023
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più