Omöjligt att läsa reportagen pga alla popup annonser som är omöjliga att bli av med. Förstår mig inte på företag som vill marknadsföra så. De blir ju bara sammankopplade med en massa irritation
Ni blandar nya och gamla nyheter. Man läser tex på måndag fotbollsresultat som spelades på lördagen, inte bra. Det skall vara nya nyheter om det skall heta :Nyheterna 24. Försök å håll er till det s... Leggi di più
Glad to read news and valuable information and insights regularly. Keep up the good work
Le persone hanno visualizzato anche
Omöjligt att läsa reportagen
Bra med andra nyheter.
Jag tycker det är bra upplägg på…
Jag tycker det är bra upplägg på nyhetsinslagen. Och varierat innehåll. Intressant.
Ni är bara bäst
Glad to read news and valuable…
Blir bara sämre och sämre.
Dom har haft en app men inte längre och det finns ingen mobilanpassad version, inte som funkar på min 17 PRO Max iallafall, under all kritik måste jag säga.
Helt Ok
:Nyheterna 24. Försök å håll er till det så kommer ni upp på "betygsstapeln "
Vore det möjligt att ge minus poäng
Vore det möjligt att ge minus poäng, skulle Nyheter24 få minus 10! Den innehåller bara lögner och spekulationer
Vinklad och oseriös "nyhets" sida.
Vinklad och oseriös "nyhets" sida.
En otroligt enerverande sida med så…
En otroligt enerverande sida med så mycket pop upp reklam att man knappt kan läsa deras artiklar.
Clickbait
Clickbait. Det enda de är experter på är att med så många ord som möjligt beskriva absolut ingenting.
Verkligen skitdålig journalistik.
Sämsta Sverige har.
Sämsta o mest vinklade nyhetssidan!
Denna nyhetssida känns allt mer som en tonårings blogg om skvaller och trender än som en seriös nyhetskälla. Alla artiklar är väldigt vänstervridna och vissa väldigt extremt, när jag påpekade detta blockades jag från deras kommentarsfält på fb.
Litar absolut inte på Nyheter24 och ser dom som allt annat än pålitliga!!
Skriver en massa strunt som inte är baserat på fakta
Nu senast att "Människor som röker eller dricker alkohol har oftast ett högre IQ än folk som inte gör det" och att "politisk liberala oftast är smartare än andra". Antar att redaktionen själva är alkoholdrickande liberaler och alldeles för korkade för att inse att det är de själva som inte är särskilt smarta. Det är fruktansvärt politiskt inkorrekt att påstå att ideologi hänger ihop med smarthet. Om det nu finns någon sanning i det skulle ju alla ideologier kunna komma med argument varför just den egna ideologien är den smartaste. Studier visar att alkoholkonsumtion påverkar IQ negativt. Om en rökare nu är så smart borde ju hen inse att det är smart att sluta röka. Kolla er källor. Amatörer!
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.