Nyhavn 17 Recensioni

TrustScore 2 su 5

2,1

Hold da mangle en ringe oplevelse. Friture stegt wiener schnitzel og stegt Flæsk af værste skuffe. Øllet var godt, men alt andet var virkelig ringe. Imponerede at man kan servere dette. Personale var... Leggi di più

⭐ Meget skuffende oplevelse – vi kommer ikke igen. Vi havde bestilt bord ca. 14 dage i forvejen til en fredag aften med venner. Da vi ankom, spurgte personalet ikke engang efter vores navn,... Leggi di più

Vi forlod stedet, da vi oplevede at blive overset, eller bevist sprunget over, da der kom “fine gæster” på restauranten.

Vi besøgte Nyhavn 17 som en større gruppe, og vi gjorde det bestemt ikke nemt for personalet. Vi bestilte mange forskellige retter og havde flere særlige ønsker undervejs. Vores tjener, William... Leggi di più

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Bistro 33 12 54 19

Scarso

TrustScore 2 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

16 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Møg elendigt

Møg elendigt! 1.15 min ventede vi på maden, og det var slet ikke det vi var stillede i udsigt. Karrysilden var der ingen sild i, til roastbeef var der en tørret skive ost, fiskefileten var KNAS tør, til friturestegt camembert var der jordbær syltetøj, og sådan kunne jeg fortsætte! Flere gik inden de var færdige med deres mad pga elendigheden! En ung kvindelig tjener stod og græd i baren pga af det kaos. Fødevarestyrelsen burde aflægge dem et visit.

31 maggio 2023

Beskidt og dårlig mad

Beskidt, dårlig mad, beskidt bestik og glas. Alt er færdigkøbt på trods af pris på en frokostplatte er 359 kr. Serveringen giver ret i at maden er dårlig

28 maggio 2023

Der var en rigtig sød betjening

Der var en rigtig sød betjening
Som virkede flov over at måtte sige det har vi ikke
Vi bestilte rose vin hvilket de ikke havde, der kunne kun købes fad øl.
Vi bestilte burger som var så tørre og kedelige.
En utrolig sølle oplevelse
Dyrt og dårligt

27 maggio 2023

En skøn solskinsdag i Nyhavn 17

En skøn solskinsdag i Nyhavn blev fulgt op med dejlig sweetdeal fiskeplatte incl. dessert.
Mona og hendes søde kollega sørgede for at vi fik en dejlig oplevelse, med smil og god service.
Vores selskab på 4 kommer gerne igen

25 maggio 2023

Lang ventetid

Lang ventetid, dårlige varer. Ingen smør til brødet. Franskbrødet var tørt. Ingen løg til sild. Vi kommer ikke tilbage. Stemningen i restauranten var dårlig pga lang, lang ventetid.

3 maggio 2023

En frygtelig oplevelse

En frygtelig oplevelse. Vi var fire personer der havde bestilt frokost på sweetdeal.
På papiret så det rigtig dejligt ud, men efter at have ventet næsten 45 minutter fra vi kom, kom den første servering med 3 slags sild og æg med rejer. Det virkede som om maden var lavet dagen i forvejen og så bare serveret. Ribbenstegen virkede som om den var kogt i stedet for stegt, bløde svær og utrolig fedt, kunne faktisk ikke spises, selv om vi havde ventet ca. en time på at få den serveret. Til sidst en friturestegt camembert, som vi fik serveret kl. 1520, selv om vi havde bestilt bordet til kl. 12. Imellem måtte vi konstatere, at der ikke var nogen af de snaps der var på spisekortet, vi fik serveret øl i plastickrus, da der ikke var flere rene glas, og når man sidder og venter næsten 3 1/2 time på maden, så bliver man jo nødt til at bestille lidt yderligere drikkevarer, der måtte vi betale 120 kroner for et lille glas hvidvin.
Helt igennem et dårligt produkt og en ren turistfælde. Kommer aldrig igen.
Der var i øvrigt møgbeskidt over alt, og gammelt service der stod på bordene og ikke blev fjernet.
Kan absolut ikke anbefales.

29 aprile 2023

Dårlig mad og ukompetent betjening.

Det kedeligste mad serveret på en restaurant. Intet hjemmelavet, jo de havde nok selv stegt ribbenstegen, men nok for flere dage siden og så opvarmet. Der var betegnet 1 Skive rugbrød pr person, bi bad om mere og fik det på bordet i en dyd tallerken.
Bordene var nussede og der stod beskidte ølglas i vindueskarmen. Prisen på et glad vin helt urimelig.

9 aprile 2023

Direkte forfærdeligt sted!

Direkte forfærdeligt sted!! Sikke en omgang bræk man får serveret!! Kolde pomfritter og rød bøf som næsten siger mooou selvom man har bedt om en welldone! Personalet sejler rundt! Siger bare jaja når man spørger om noget og bordene står fyldte med gamle madrester og når man ber dem om at afrydde det sker der intet. De er hverken interesseret i kunder eller er serviceminded. Toilettet flyder også. Det meste klamme og som er ligeglade med deres kunder! Kan stærkt fraråde det!

8 aprile 2023

Næsten uspiseligt laks meeeeget tør

Vi ventede 10-15 min får at få lov til at bestille. Efterfølgende ventede over 30-45 på maden. Laksen var tør og kedelig og tilbehør peberfrugt og en enkelt gulerod måtte bestille pomfritter til 80 kr og laksen 249 kr et meget lille stykke. Der var ikke noget sæbe på toilettet og der gik lang inden det kom. Personale virkede sure
Æv æv vi kommer ikke igen …føøøøj 😫😫😫

6 marzo 2023

Vi har fået en fremragende service af…

Vi har fået en fremragende service af Sahra. Hun var alle vegne og alligevel nærværende. Resten af personalet kunne tage ved lære af hende. Sahra måtte både tage måde nye gæster, anvise bord, tage mod bestillinger, genbestlillinger, rydde af og afregne og alt sammen med et smil og et undskyld for at vente. Kæmpe tak til Sahra. Håber du bliver lønnet efter den store indsats 🙏🏻

5 marzo 2023

Har dog aldrig fået så dårlig mad

Har dog aldrig fået så dårlig mad. Vi havde en Sweatdeal til frokost meny, det hele så ud som om det var gjort klar et par dg i forvejen. Mayonæsen oven på diverse ting, var hård og misfarvet. Æggene var blå-sorte, ja og sådan kunne jeg blive ved. De andre ved bordene var vist nok af samme mening. Der kommer vi aldrig igen, så lutter dårlig omtale herfra😡😡👎🏼

24 febbraio 2023

Ankomst i restaurant kraftig lugt af…

Ankomst i restaurant kraftig lugt af gamle silde tallerkener.
Personalet er super gode..
Der kunne godt være 1 eller 2 mere
Maden ok.
Men da afregningen kommer 422
For et halvt glas hvidvin 145 kr
1 glas øl 80 kr
Fish and chips 188 kr.
øl og fish lige overpris
men hvidvinen.. Aaaaaaaah not.

18 febbraio 2023

Elendig restaurant besøg

Diningweek!Simpelthen så ringe kundeservice! Vi var 2 par der havde bestilt bord via Diningweek på Nyhavn 17 og havde glædet os til lækker mad og en hyggelig aften.
Vi fik anvist et lille firkantet bord til 4 personer, hvor man ikke sad godt ved, da der dårligt nok var plads til tallerkner.
Forretten jordskokkesuppe blev serveret- men var ret kold(ikke et eneste smil fra servitricen som iøvrit oplyste at det var hendes første aften)Servitricen tog dem med retur og kom 5 minutter efter med 4 nye tallerkner, hvor suppen kun var lidt lunere. Vi spiste suppen uden fornøjelse da vi var sultne.
Hovedretten, pebersteak med grøn pebersovs med kartoffelmos og garniture, var heller ikke noget at skrive om-meget udkogt kartoffelmos, sejt kød og sovsen var kølig og smagte ikke af pebersovs.
Desserten citroncheesekage smagte ikke så meget af citron og den skulle vi bede om efter lang tid.
Så ud over at maden var kold og kedelig -så var servitricen absolut ikke i top-den er nærmest ikke eksisterende......
Vi var ret ærgelige over at have valgt Nyhavn 17 da vi ikke havde fået det vi havde forventet.
Da vi kom ud af restauranten stod der et par og kikkede på menuen. De spurte os om det var godt-og vi svarede dem nej desværre ikke- og de valgte en anden restaurant. Vi kommer ikke til at sætte vores ben igen der.

17 febbraio 2023

Danmarks dårligste burger i nr. hos Nyhavn 17

Efter en hyggerur i Nyhavn, med flotte julelys, gik vi ind på Nyhavn 17, og bestilte en burger. Bøffen var lille, max 70 g, og gennemstegt, med brankede kanter. En skammelig burger. Dertil aldeles usmagelig. En mega dårlig oplevelse. Ved at give den lidt salt og peber for at fremme en smag, klistrede peber kværnen med ulækre fedt kanter.!!

17 dicembre 2022

Dårlig oplevelse.

Vi ventede næsten 1 time på maden. Vi fik en snaps i kompensation. I den forbindelse fortalte servitricen at det var hendes første arbejdsdag. Der var alt for lidt personale, de løb rundt. Maden var "okay", dog ikke en gastronomisk oplevelse.
Vi bad om regningen, den kom ikke, måtte stå i baren og vente på at en havde tid til at tage i mod betaling.
Min svigermor laver fantastisk mad, jeg er uddannet tjener, i sjov sagde hun at jeg kunne hjælpe med at servere, og hun kunne give et nap i køkkenet.
Mens vi ventede på maden ankom 4 personer der sad ved bordet bag os, de ventede længe på at afgive bestilling. Efter laaaaang tid serverede de mad til en af gæsterne, de 3 andre ventede, men forgæves. Det endte med at de gik, tydeligt at se at de var sure.
Sidste gang vi sætter vores ben i Nyhavn 17.
Kan ikke anbefales.

9 dicembre 2022

En stjerne for meget...

Vi bestilte mad til 4 mennesker, for det første glemmer "tjeneren" noget af bestillingen - På trods af, at det pointeres at han ikke skriver noget ned..... Pinligt!
For det andet, har vi betalt 279kr for 3 stykker spareribs! Dvs 3 små ben med meget lidt kød på... 279! Dertilhørerende "coleslaw" fyldt med mayo så man intet andet kunne smage....
De andres mad var ok, dog smagsløst og tørt.
Jeg kommer aldrig igen, øv!

28 settembre 2022

Dårlig oplevelse

Rigtig dårlig oplevelse på en af Nyhavns ældste serveringssteder. Ikke nok med at de unge mennesker der serverede var mere optaget af deres mobiltelefoner end kunderne, så er det nok lige i overkanten at forlange 225 kr for to stk smørrebrød når de består af en mikroskopisk fiskefillet og en kedelig kartoffelmad. Ærgerligt, for det kan de gøre meget bedre. Kan absolut ikke anbefale Nyhavn 17, ville give minus 5 stjerner hvis det var muligt. Der er så mange restauranter i Nyhavn hvor både service og mad er meget bedre.

23 settembre 2022