Der gik ikke lang tid fra jeg bestilte til jeg kunne hente mine varer. Hyggelig butik og venlig kompetent betjening

Lagerstatus som passer: Ja Mail med ordrebekræftelse: Ja Mail når ordre ekspederet: Ja Mail med Track and Trace-nr.: Ja Hurtig ekspedition: Afsendt næste hverdag Det eneste jeg kunne ønske mig... Leggi di più

For første gang bestilte jeg hos Nyborgs Room, Alt fungerede perfekt, dejlige billige produkter, og pakken kom som lovet. Og tilmed fulgte en opskrift med. Så fremover bliver denne webshop min fo... Leggi di più

Altid god service, hurtig ekspedition, uanset om man bestiller online eller er forbi den skønne og spændende butik

1. Negozio di forniture per panifici
  2. Negozio di dolciumi e caramelle
  3. Negozio di articoli da cucina

Specialist i bageudstyr og råvarer til bagning. Jeg hedder Pia Nyborg. Jeg ejer og driver denne webshop med bageudstyr, ligesom jeg ejer og driver min bage blog med over 46.000 følgere på Facebook. Jeg tør derfor godt sige, at jeg ved noget om at bage og de produkter jeg sælger! Søger du efter et produkt, som du mod forventning ikke kan finde på min webshop, så ring eller skriv til mig. Så vil jeg gøre alt hvad jeg kan, for at få fat i det til dig. Jeg er altid klar med råd og vejledning omkring bageudstyr og mit mål er at du får en god oplevelse på min webshop. Hilsen Pia 🙂

4,8

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

udløbsdato

Fik min levering. 2 produkter med meget kort bedst udløb 4-5 måneder. Som privat kunde, kan man ikke nå at bruge dette, da der kun bruges lidt af gangen.
Ringede og fik bare vide det var fra en ny sæk de lige har modtaget, det gør det jo ikke bedre, og kunne ikke sende det retur. Hvorfor står det ikke på hjemmesiden at varen kun kan fås med kort udløb, de siger jeg kan ringe inden bestilling og få datoen af vide, man kan jo ikke bruge tid på at ringe og få udløbsdatoen på sine varer, det bliver for besværligt.
Finde et andet sted at handle fremover.

4 luglio 2025
Logo di Nyborgs Room

Risposta di Nyborgs Room

Hej Ellen,

Jeg er naturligvis ked af at du har fået en dårlig oplevelse.
Der er forskellig holdbarhed på produkterne, så jeg står selvfølgelig altid klar til at oplyse udløbsdato.
Men 4-5 mdr. til "Bedst før" anser jeg for en ok holdbarhed - da produkterne er god meget længere. Typisk vil disse produkter komme på tilbud i vores STOP MADSPILD en til to måneder før dato.
Jeg vurderer løbende produkterne ift. dato og mængde.
Beklager naturligvis at du føler du har fået en dårlig service.
Men husk - jeg står altid til rådighed hvis du har spørgsmål.
De bedste hilsner Pia :-)

Fantastisk webshop!

Fantastisk webshop med alverdens ting og sager i bageuniversets navn!

Ordrer ekspederes hurtigt og problemfrit.

Derudover køres der ofte med virkelig gode tilbud.

Helt klart en anbefalelsesværdig "biks" at handle hos 👌

21 maggio 2025

Dej hævekasserne jeg har bestilt kommer…

Dej hævekasserne jeg har bestilt kommer relativt hurtigt, og jeg tager dem i brug med det samme,da jeg skal bruge min dej er den helt tør og ubrugelig ( 3 dage spildt) jeg retter henvendelse til firmaet og spørger til hvorfor der ikke er lås på hævehassen så den slutter tæt, der er huller til lås, men låsen er der ikke. Jeg får at vide af firmaer at det så vil kræve 4 hænder at åbne den ( hvorfor? Giver ikke mening)
Jeg får at vide jeg kun kan bruge hævekassen når jeg har lavet dejen til boller. Og at det vil kræve en gummiliste at få den til at slutte tæt ( det kræver mit tuppeware ikke). Så jeg har købt en totalt ubrugelig hævekasse, og den var ikke billig.. så jeg kan på ingen måde anbefale at købe noget her, jeg kommer på ingen måde til at handle her igen... nu har jeg købt en anden hævekasse med lås, så åbenbart ikke kræver man har 4 hænder.. ualmindelig dårlig service og flabet svar når man stiller spørgsmålstegn ved det produkt der sælges..

28 marzo 2025

Meget skuffet, føler mig snydt

Troede at jeg kunne afhente varerne i forretningen, men modtog meget sent en besked om afhentning et andet sted flere km derfra. Husnummeret var ikke let at finde. Nummeret passede ikke med numrene opgivet på skiltet ved sidevejene. Kørte forgæves..
Jeg havde købt nogle hævekasser for ikke at skulle bruge film til at lukke koldehævede deje, men kasserne kunne ikke lukkes tæt med de tilkøbte låg. Da jeg henvendte mig til indehaveren med denne mangel, var svaret, at så kunne jeg jo bare bruge film.. Mit udgangspunkt for de dyre kasser var netop genbrug, dvs undgå brug af film. Så mit bekendtskab med firmaet blev spild af både penge, tid og slid på bilen..

3 marzo 2025
Logo di Nyborgs Room

Risposta di Nyborgs Room

Hej Eva,

Jeg er ked af at du føler du har haft en dårlig oplevelse - det var bestemt ikke meningen.

Da du køber hævekasserne torsdag den 27. februar oplyser du, at du ønsker at hente dem i butikken ugen efter.

Lørdag den 1. marts får jeg en mail med overskriften "HASTER HASTER" - du ønsker at afhente tidlig mandag morgen.

Da jeg ikke har åbent i butikken om mandagen, så skriver jeg en mail til dig søndag morgen kl. 8:10, at jeg vil flytte din pakke til afhentningsboksen, hvor der er døgnafhentning.

Så jeg kører ned i butikken søndag middag for at flytte din pakke til afhentningsboksen og kl. 13:06 bliver der afsendt en sms til det oplyste nummer på bestillingen. SMS'en indeholder information om at pakken er klar i afhentningsboksen - og nederst i SMS'en er der et link til en rutevejledning.
Søndag kl. 17:18 sender jeg en mail, hvor jeg skriver at der er afsendt en SMS.

Jeg beklager at min service ikke var tilstrækkelig – og du føler at du har fået en dårlig oplevelse.

De bedste hilsner Pia 😊