Valutata 1 stelle su 5

Volgens mij gaat het bij de meeste instructeurs goed. Maar wat je ook doet neem geen lessen van Wilma aan. Tenzij je graag een bange, niet reagerende, matige instructrice hebt. Heb tot 3 keer toe 2 ma... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Rijschool Maikel van Dinther Vandaag mijn rijbewijs kunnen halen, Maikel legde het altijd erg goed uit en liet je waar het kon ook fouten maken. Geen frustratie maar alleen maar hoe het de volgende... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik heb mijn rijbewijs behaald bij de NXXT rijinstructeur Maikel van Dinther. Wat hebben we gelachen in die wagen. De lessen waren uitstekend en erg gezellig. Als ik een fout maakte dan liet hi... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik heb gelest bij andre en ik heb het enorm naar mn zin gehad, super fijne instructies en heeft altijd alle geduld gehad met mij

4,5

1 stella

Ha risposto al 72% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Top!

Begin van de zomer een proefles gedaan bij Hen van NXXT. Hij gaf aan dat ik 10 lessen nodig heb tot het examen, zo gezegd zo gedaan. Het waren 10 hele fijne lessen en in een keer geslaagd voor mijn praktijkexamen. Heel erg bedankt Hen!

18 novembre 2025

In 1 keer geslaagd!

Rijlessen gevolgd bij Maikel Van Dinther en vandaag in 1 keer geslaagd. Super goede begeleiding gehad, lukte het een keer minder bleven we proberen totdat het wel lukte. Hij stelde me altijd fijn gerust en gaf veel complimenten en feedback waar ik veel aan had. Altijd Gezellig tijdens de lessen. Super bedankt!

27 novembre 2025

Ervaringen met Marc als instructeur

Ik zit nu net over de helft van mijn rijlessen bij Marc en ik kan oprecht zeggen dat hij een fantastische rijinstructeur is. Zijn manier van lesgeven is heel prettig: geen druk, altijd rustig en duidelijk, en ontzettend informatief. Marc legt alles goed uit en zorgt ervoor dat je echt begrijpt wat je doet en waarom. Hij geeft je vertrouwen en laat je voelen dat je het echt kunt. Het is duidelijk dat hij zijn vak goed verstaat en dat hij echt de tijd neemt om je op een comfortabele manier te leren autorijden. Absoluut een aanrader!

20 novembre 2025

Goede rijschool, fijne instucteur

Tijdens mijn eerste rijles(en ik ben 51 jaar) had ik een rustige en zeer vriendelijke rij instructeur. Hij stelde mij gerust en gaf mij goed advies over wat voor mij het beste pakket zou zijn. Het was een eerlijk advies en het gaf mij absoluut niet het gevoel dat ze aan mij willen verdienen. Ik ga zeker door hier!

31 ottobre 2025

NXXT-Rijles

Ik heb met veel plezier rijlessen gevolgd bij Maikel van Dintheren. Elke les was weer wat nieuws maar zeker nuttig!
Nu mag ik zelf rijden en kan ik dat met veel zelfvertrouwen doen!

12 novembre 2025

gewoon goed!

Ik heb gelest in regio Eindhoven bij Rob van Dessel en ben zeer tevreden over hoe het is verlopen.
Ik koos in eerste instantie voor NXXT omdat ik hier vanuit mijn werk korting kreeg op de rijlessen, maar ook zonder de korting zou ik het aanbevelen. Er zijn amper wachtrijen je kan dus snel beginnen.

13 novembre 2025

Toppp

De rijlessen waren leuk en heel leerzaam & het was altijd gezellig in de auto.
Ik zou Patrick zeker aanraden!!

31 ottobre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Pas op! Geen grote rijschool maar web van ZZP'ers

Wij kozen voor NXXT omdat het een grote rijschool zou zijn, we wilden bewust niet bij een 1-pitter rijschool ivm continuiteit en professionaliteit.
Niets bleek minder waar, bij uitval van de rijinstructeur aangeklopt bij NXXT, niet hun probleem, de rijinstructeurs zijn ZZP'ers en daarmee zelf verantwoordelijk voor vervanging, we hebben een contract met de ZZP'er en niet met NXXT.. Wat? dat is totaal niet duidelijk bij het bestellen en betalen van het pakket.
Uiteindelijk na ruim een maand en veel gebel en gemail een nieuwe instructeur gekregen.

Ik zou even verder kijken en niet hier gaan lessen. NXXT wil vooral makkelijk en snel geld verdienen zonder ook maar enige moeite te doen als iets tegenzit. Ook als je een simpele administratieve vraag hebt zijn ze te beroerd om te helpen en wijzen ze meteen naar de instructeur.

11 novembre 2025

Fijne rijschool

Hele fijne instructeur. Na mijn 1e proefles was ik zo tevreden dat ik meteen een pakket heb afgenomen. Ze werken ook met een app waar je je afspraken en voortgang in kan zien.

15 ottobre 2025
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più