Nuvra Fashion Recensioni 2

TrustScore 3 su 5

2,9

Det som en gang startet som en liten butikk i en koselig gate i Lillesand, har vokst til Nuvra Fashion, en stilfull motebutikk der klasse og enkelhet møtes. Hos Nuvra Fashion handler mote om mer enn utseende, det handler om selvtillit, komfort og å uttrykke hvem du er på en naturlig måte. Her finner du tidløse plagg som kombinerer kvalitet, bevissthet og karakter, designet for å vare og få deg til å føle deg både trygg og velkledd i hverdagen.

2,9

Nella media

TrustScore 3 su 5

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Lureri fra ende til annen!

Jeg gav 1 stjerne kun fordi de til slutt gav seg og jeg slapp å betale. Det fremstår som en butikk i Lillesand men varene kommer fra Kina, var ikke lik bildet, elendig kvalitet og alt for små i størr ( sko) Det fulgte ikke med returskjema. Jeg betalte heldigvis via klarna, som frøs betalingen. Jeg ba om returopplysninger og penger tilbake. De tilbydde meg å beholde varen og få refundert 20%. Jeg sa jeg var ikke interessert i å beholde varen og ville returnere den og slippe å betale. Da foreslo de å ordne opp direkte, betale i klarna og få pengene tilbake fra Nuvra. Men jeg godtok ikke dette og til slutt gikk det til at klarna hevet kjøpet og jeg betalte ikke noe. Det ene paret går i søpla, det andre til nød til Fretex.

21 maggio 2026
Logo di Nuvra Fashion

Risposta di Nuvra Fashion

Hei Tine,

Tusen takk for at du tok deg tid til å dele tilbakemeldingen din.
Vi beklager oppriktig at opplevelsen din ikke var som forventet, og vi forstår frustrasjonen din. Vi tar alle tilbakemeldinger på alvor, og dette er noe vi tar med oss videre for å forbedre oss.
Når det gjelder kvalitet og størrelse, jobber vi kontinuerlig med våre leverandører for å sikre at produktene våre møter forventningene til kundene våre. Vi beklager at dette ikke var tilfellet i din situasjon.
Vi er glade for at saken til slutt ble løst for deg, og vi håper du vil gi oss en ny sjanse ved en senere anledning.

Med vennlig hilsen,
Nuvra Fashion

Virker som svindel

Jeg stoler ikke på denne nettsiden.. Det kom opp reklame på facebook som tok meg videre til nettbutikken deres hvor de påstår å ha startet fra en fysisk butikk i Lillesand. På nettsiden står det åpningstider, men ingen adresse til den fysiske butikken, heller ingen adresse på hvor denne bedriften oppholder seg. Kontaktinformasjonen er svært manglende, med kun et kontaktskjema. I tillegg ser bildene ut til å være generert av kunstig intelligens, samt anmeldelsene og en "trustscore" som prøver å etterligne Trustpilot og er kun limt inn, ikke lenket til faktiske anmeldelser. Facebooksiden til den samme bedriften virker også upålitelig og slurvete laget. Jeg er glad jeg tenkte meg om to ganger før jeg la inn en bestilling. Her kommer nok aldri varene frem og du har ingen å holde til ansvar.

29 aprile 2026
Logo di Nuvra Fashion

Risposta di Nuvra Fashion

Hei Maggie,

Takk for at du deler dine tanker.

Vi forstår at det kan oppstå spørsmål når man kommer over en ny nettbutikk for første gang. Samtidig ønsker vi å presisere at vurderingen din ikke er basert på en faktisk bestilling eller erfaring med våre produkter eller levering.

Hos Nuvra Fashion jobber vi kontinuerlig med å forbedre både nettsiden vår og informasjonen vi gir til kundene våre. Vi tilbyr kundeservice via e-post og kontaktskjema, og svarer alle henvendelser så raskt som mulig.

Vi beklager dersom noe har gitt et uheldig inntrykk, og tar med oss tilbakemeldingen din videre.

Dersom du har spørsmål eller ønsker mer informasjon, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss.

Vennlig hilsen,
Nuvra Fashion