Valutata 1 stelle su 5

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Ik kocht de fitneshoepel met gewicht een jaar geleden. Deze werd correct en tijdig geleverd. Gisteren brak een wieltje af, waarop ik de klantendienst contacteerde. Tot mijn verbazing kreeg ik (zeer... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

PERFECTE SERVICE NA VERKOOP!!! De batterij van mijn onlangs gekochte G89PRO smartwatch ging zaterdag stuk (was binnen 30 minuten terug leeg). Diezelfde dag via de mail functie van Bol.com gemeld.... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

GDe klantenservice is prima toegankelijk, erg vriendelijk en snel reagerend. Zo kan het ook! Wij hadden een innovatief product - de ultrasoon reiniger - waarvan het oplaadsnoertje een zwak onderdeel... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Fornitore di soluzioni per l'e-commerce

Scritti dall'azienda

Nuvance is een Nederlands merk dat bekend staat om haar betrouwbare en voordelige producten. In 2020 is Nuvance haar zoektocht begonnen om een uitgebreid assortiment aan te bieden op verschillende platformen binnen de Nederlandse markt. Nuvance levert innovatieve producten welke veelvuldig in het dagelijks leven van pas komen. Het volledige assortiment van Nuvance is uitvoerig getest. Op deze manier kunnen wij de kwaliteit van onze producten blijven waarborgen. Daarnaast heeft de zeer succesvolle aanloop ertoe geleid dat Nuvance is uitgegroeid tot een bekend en vertrouwd merk binnen de online verkoopkanalen, zoals bol.com. Voor alles wat je nodig hebt in het dagelijks leven ben je bij ons aan het juiste adres. Denk hierbij aan een uitgebreid assortiment binnen fitnessaccessoires, wonen en tuin, hobby, elektronica en gadgets! Het is onze missie om onze klanten zo tevreden mogelijk te maken doormiddel van een uitstekende klantenservice, scherpe prijzen en een snelle leverbelofte.

4,3

1 stella

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Valutata 1 stelle su 5

antisnurk nekbrace een waardeloos ding

Ik heb de antisnurk nekbrace besteld maar die zit totaal maar dan ook totaal niet lekker. Een keiharde brace die wel goed is voor neksteun maar niet voor anti snurk in combinatie van de C-pap. Ik vind het een waardeloos ding en zonde van het geld

Besteld via Bol.com

26 novembre 2025

Beste Kees,

Dank je wel dat je de moeite hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Het spijt ons oprecht om te horen dat de antisnurk-nekbrace voor jou niet fijn zit en niet goed samenwerkt met je CPAP-apparaat.

We kunnen ons heel goed voorstellen dat dit teleurstellend is, zeker wanneer je hoopt op een oplossing die je nachtrust zou verbeteren.

We waarderen het enorm dat je dit eerlijk aangeeft, want juist door dit soort signalen kunnen we kritisch blijven verbeteren en beter inspelen op situaties zoals die van jou.

We denken graag persoonlijk met je mee om te kijken wat wél werkt. Zou je contact met ons willen opnemen via Bol.com of onze klantenservice?

Dan nemen we de tijd om samen tot een passende oplossing te komen!

Bart van Nuvance

Valutata 5 stelle su 5

Service van de bovenste plank...

Ik leerde Nuvance kennen op het moment dat een onderdeel van mijn bestelling niet deed waarvoor het gemaakt was.
Nooit leuk maar dat overkomt iedereen wel eens. Dus ik heb dit gemeld en kreeg te maken met een uiterst vriendelijke, nette kerel die na overleg mij kon vertellen dat ik een nieuw element kon verwachten. En dat was een dag later al! Echt top. Service van de bovenste plank. Dank daarvoor.

16 giugno 2025

Hi Fred,

Wat een hartverwarmend bericht om te ontvangen. Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. We vinden het oprecht vervelend dat je bestelling in eerste instantie niet helemaal in orde was.

Dat soort dingen wil je natuurlijk liever voorkomen, maar we weten ook dat het soms kan gebeuren. Juist dan is het belangrijk dat je als klant snel en goed geholpen wordt, en dat is precies waar wij bij Nuvance voor staan.

Dat je ons nu omschrijft als "service van de bovenste plank" voelt als een groot compliment en bevestigt voor ons dat we op de goede weg zitten.

Mochten er nog vragen zijn in de toekomst dan weet je ons te vinden!

Bart Compeer
Nuvance

Het artikel voldeed niet

Het artikel voldeed niet, dus wilde ik terugsturen. De service hieromtrent was uitstekend!

12 febbraio 2025

Hey Anneke,

Bedankt voor het prijzen van onze klantenservice. Wij zijn hier heel erg hard mee bezig en vinden het fijn om te horen dat onze service zo goed aan je eisen voldoet! Hopelijk voldoet een volgend artikel wel in de toekomst!

Bart van Nuvance

Valutata 5 stelle su 5

Goed geholpen bij een klacht

We hebben een hele mooie wekker gekocht die ook de tijd projecteert op de muur. Toen een lampje plots niet meer werkte hebben we een nieuwe gekregen. We zijn heel goed, snel en vriendelijk geholpen. Warm aanbevolen bedrijf.

12 dicembre 2024

Neustrimmer besteld

Neustrimmer besteld, 1 opzetstuk pastte niet. Geappt met Nuvance, via filmpje probleem getoond, binnen 3 dagen een comleet nieuwe trimmer ontvangen! Top service!

20 dicembre 2024
Valutata 5 stelle su 5

klantenservice Nuvance is top!!

Bij Nuvance een smartwatch K 22 gekocht. Na een half jaar problemen met het koppelen. Dit gemeld bij de klantenservice. Toestel werd direct vervangen door een nieuw exemplaar. Dit is pas service!!! Super!!!

14 dicembre 2024

Super goede service

Super goede service. Mijn mp3 speler bleek niet in orde te zijn. Na enkele whatsapp contacten stelde men voor een nieuwe te leveren zonder verrekening van kosten. Dán mag je SERVICE met hoofdletters schrijven

11 dicembre 2024

Topservice!

Voor mijn verjaardag een mp3 speler gehad en bleek dat hij zeer snel leeg liep helaas. Gemaild naar het bedrijf en zonder overdrijving enorm goed geholpen door Thomas. Vriendelijk, en als klant die in hun ogen koning is wat tegenwoordig een unicum is.
Ik heb te horen gekregen dat ze een nieuwe naar mij toesturen omdat in de eerdere waarschijnlijk een software foutje in zat.
Topservice en zou een ieder dit bedrijf aanbevelen!

6 novembre 2024
Valutata 5 stelle su 5

Nuvance is okay en het gekochte produkt idem.

Fijne support en informatie van Nuvance gehad. Mijn bestelling moest buiten Nederland geleverd worden en dat ging allemaal prima.
Over de bestelling zelf, een Smartwatch FT63 (week in gebruik nu): Fijne smartwatch, mooi scherm en nuttige functies. Of de data die de smartwatch verzamelt, zoals hartslag, bloeddruk, zuurstof, etcetera.....ook heel erg precies zijn, valt te bezien, maar dat geldt voor de meeste smartwatches van een niet 'A brand'. Slaap, hartslag, muziekbediening o.a. werken prima, net als stappenteller. Mooie watchfaces, maar ook de DaFit app biedt leuke extra's. Dus al met al door die 40euro, veel waarde voor het geld.

28 ottobre 2024

Top service

Ik had oordopjes besteld en na enkele weken was een kant stuk. Gijn contact gehad met iemand van de. En hebben mij nieuwe oordopjes toegestuurd.
Bedankt voor de goede service.

22 ottobre 2024
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più