Jag upplever att Prodiga ger min mage balans och ett större välbefinnande än innan jag började med Prodiga. Jag har blivit mycket väl bemött, då jag exempelvis har velat pausa min ”prenumeration”... Leggi di più

Tabletten är lätt att svälja, den håller ordning på tarmarna och håller magen i form även om man skulle önska att magen höll sig något plattare. Känner mig mindre uppblåst Jag tar tabletten ca 10-20 m... Leggi di più
Det verkar som att det håller det onda på samma tillstånd jag blir Inte sämre eller bättre. Men jag mår bra, fast jag har artros Händer och knäleden etc. Diabetes. Prostatacancer.och Spinal arto... Leggi di più
En period gjorde jag ett uppehåll med prodiga och då blev min mage märkbart ledsen och lite ohanterlig. Fortsätter så här ett tag till. Det är Stor skillnad på Glad och ledsen mage.😀🥰. Mvh Helen
Scritti dall'azienda
På Nutrinor brinner vi för att hjälpa människor att må bättre genom högkvalitativa kosttillskott. Våra produkter är utvecklade med noggrant utvalda ingredienser och bygger på kvalitet, säkerhet och dokumenterad tillverkning. Vårt mål är att erbjuda effektiva produkter, snabb leverans och en kundservice som alltid finns här för att hjälpa dig.
Stockrosgatan 3, 681 91, Kristinehamn, Svezia
- 073-594 27 85
- kundeservice@nutrinor.se
- nutrinor.se
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
jag har artros i hela ryggen och äter…
jag har artros i hela ryggen och äter även collagen i flytande form. preparaten funkar bra tillsammans.svårt utskilja vad som är vad.
Jag tyckte att informationen om produkten var uttömmande och fyllig!
Jag tyckte att informationen om Nutrinor var vederhäftig, saklig och informativ och ville absolut pröva denna produkt! Är mycket nöjd med produkten efter att ha tagit den i ca 6 månader! Kommer absolut att fortsätta att ta den!
Har mått bra, och att jag nått er!
Har mått bra av den och bra att det gick att pausa utskicken!
Fullt nöjd
Utskicken fungerar bra, och magen har blivit bättre. Jag är mycket nöjd.
Märker ingen större effekt trots att…
Märker ingen större effekt trots att jag använt det länge
Snabb leverans, kom direkt i brevlådan. Trevlig kundtjänst med servicekänsla. Bra produkter.
Ny kund
Jag är ny kund, och tycker det är för tidigt för mig att lämna ett omdöme.
Jag har efter 14 dagar ännu inte märkt ngn effekt, men har bestämt mig för att prova i 1 månad, innan jag vill ge ett ärligt omdöme.
Har äntligen hittat ett preparat som…
Har äntligen hittat ett preparat som fått ordning på min tarm.
abonmanget fungerar jättebra
abonmanget fungerar jättebra. Nutriflex hjälper!
Bra för rörelseapparaten
+ Har artros och upplever att preparatet lindrar något.
- Alldeles för högt pris, 700 kr per förpackning.
Bättre hälsa
Mår bättre i kroppen och sen jag började använda de har jag inte blivit förkyld en enda gång.
Bra bemötande
Problem med försändelse som var felaktig vad antal tabletter beträffar. När jag påtalade detta, fick jag ett bra bemötande o löfte om kompensation.
Allt har fungerat bra
Allt har fungerat bra. Jag märker en positiv effekt på magen, även om jag inte blivit helt bra ännu.
Jag tycker det är ett jobbigt system att få pappersfakturor. Det känns omodernt. Varför inte skicka en digital faktura?
Fungerar bra för mig.
Skickades felaktigt till inkasso men…
Skickades felaktigt till inkasso men Nutrinor vägrar betala tillbaka mina pengar, har gått månader. Varit i kontakt med Nutrinor 4 ggr som påstår att de ska betala tillbaka men sen händer inget mer. Skämt till företag.
Bedrägeri
Nutrinor använder systematiskt abonnemang även om man uttryckligen ej beställt detta,
De använder också inkasso.
I mitt fall bad de till slut om förlåtelse.
Tyvärr hat Trustpilot helt missuppfattat detta,
Har aldrig beställt detta medel jag…
Har aldrig beställt detta medel jag kommer att betala denna summaidag sedan skickar ni inget mer till mej gäller Beryl Linder lejonetsgata 385 13660 Brandbergen
Varning
Jag har ätit prodiga en tid när jag började vägde jag 88-90 kg , vilken gick ner till 79-80 kg där jag borde ligga enligt BMI men efter ett tag tappade jag 3-4 kg på c:a 2 veckor och viktminskning fortsätter, jag ska på röntgen och hoppas sjukvården kan hjälpa mig,för mig enligt uteslutnings metoden är svaret prodiga inget hälsokur enligt mig förr kemisk råttgift
Jag har inte beställt några varor från…
Jag har inte beställt några varor från dem. Ändå skriver de att jag är skyldig dem 275:- Vad är det här för bedrägeriföretag eller blufföretag ?
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.