Trevlig behandling
Trevlig behandling, bra och effektiva produkter och naturliga produkter.
Nutrie är en svensk webbutik som fokuserar på hälsa och välmående. Hos oss hittar du noggrant utvalda produkter inom kosttillskott, vitaminer, mineraler och wellness – alltid till bra priser och med tydliga produktbeskrivningar så att du kan välja rätt. Vi tror på transparens och enkel service. Beställningar som läggs före [14:00] skickas normalt samma dag, och leveransen tar vanligtvis 1–3 arbetsdagar inom Sverige. Du har 14 dagars öppet köp enligt lag, och enkla returer om något inte blev som du tänkt. Vår kundtjänst pratar svenska och arabiska och franska samt spanska och engelska finns här för dig via e-post [admin@nutrie.se] och WhatsApp/telefon [0767463560] [vardagar kl. 10–16]. Skriv gärna ditt ordernummer när du kontaktar oss, så hjälper vi dig snabbare. Nutrie drivs av [hanaa] med organisationsnummer [8105265147] och lager i [stockholm]. Vi arbetar bara med seriösa leverantörer och kontrollerade varumärken. Vårt mål är att göra det tryggt och enkelt att ta hand om din hälsa. Vi uppskattar all feedback. Läs gärna vad kunder säger om oss här på Trustpilot och lämna ett omdöme efter ditt köp – det hjälper oss att bli ännu bättre. Tack för att du handlar hos Nutrie!
Trevlig behandling, bra och effektiva produkter och naturliga produkter.
Jättebra service och bra leverans.Kommenterar!
Hej, jag är väldigt nöjd och glad med produkterna jag köpte, särskilt glutationet. Det är mer än underbart. Lycka till.
Jättebra kvalitet bra service och snabbt
Produkterna har varit precis som de beskrivits, har använt flera gånger. Jag rekommenderar hennes produkter, speciellt Day Detox. Från en mycket nöjd kund.

Risposta di Nutrie+
Affärsupplevelsen är fantastisk, produkterna är underbara och mycket användbara, och förklaringen av produkterna är ärlig.

Risposta di Nutrie+
Jattebra service och snabb leverans
Rekommenderar!
* Produkter som beskrivet och snabb hjalp pa
svenskal arabiska. Mycket nojd!

Risposta di Nutrie+
Jättebra service och snabb leverans. Rekommenderar!
Produkter som beskrivet Jag är nöjd

Risposta di Nutrie+
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.