Numsy Recensioni 321

TrustScore 5 su 5

4,8

Valutata 5 stelle su 5

Anderhalf jaar geleden een Numsy whitenoise gekocht. Heel fijn product, erg tevreden mee. Intussen gaat de batterij de laatste tijd minder lang mee. Ik heb Numsy gemaild met de vraag of ze iets konde... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Wij hebben de beer Bruno, white noise machine. Wat een top ding! Zoveel verschillende geluiden en het is zelfs een nachtlampje. Ons zoontje valt er zoveel sneller mee in slaap en is een stuk minder on... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Nu 2 keer contact gehad met Numsly. Ze reageren erg snel en hebben een probleem zonder enige discussie opgelost. Fijn als er meer bedrijven zo zouden handelen.

Valutata 5 stelle su 5

Ik heb de Numsy white noise en de Numsy flessenwarmer thermofles, met beide producten ben ik zeer tevreden. De thermofles is erg prettig om borst/kunst voeding onderweg mee op te warmen. Handig en s... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di articoli per neonati
  2. Negozio per bambini

Scritti dall'azienda

Bij Numsy geloven we dat ouderschap een bijzondere reis is vol liefde, maar ook vol nieuwe uitdagingen. Daarom ontwikkelen wij slimme, toegankelijke producten die ouders helpen bij de dagelijkse momenten met hun baby of kind. Van rustige nachten tot ontspannen voedmomenten: Numsy staat naast ouders, bij elke stap. Ons assortiment bestaat uit praktische en innovatieve ouderschap essentials zoals white noise machines, slaaptrainers, babyfoons, nachtlampjes en draagbare flessenwarmers. Al onze producten worden ontwikkeld met één doel: meer rust, vertrouwen en gemak creëren voor zowel ouders als kinderen. Numsy is ontstaan vanuit de behoefte aan eenvoudige oplossingen die écht werken in het dagelijks leven van ouders. Daarom luisteren we continu naar feedback van onze community en gebruiken we deze inzichten om onze producten steeds verder te verbeteren. Duizenden ouders in Nederland en Europa gebruiken dagelijks Numsy producten om hun baby beter te laten slapen, voedmomenten makkelijker te maken of simpelweg meer rust in huis te brengen. Onze missie is simpel: ouders ondersteunen met betrouwbare producten, eerlijke service en een betrokken community. Numsy, voor elke stap in het ouderschap.

Voor 23.59 besteld, binnen 1-2 werkdagen geleverd

Gratis en snel thuisbezorgd

30 Dagen riscoloos uitproberen.

4,8

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Top service

Top service! Ik heb een vervangend product toegestuurd gekregen en ze reageren echt ontzettend snel. Zeker een aanrader. De flessenwarmer is ook ideaal, absoluut onmisbaar voor een baby!

2 gennaio 2026

Risposta di Numsy

Wat fijn om te lezen Mirjam! Wij vinden het ook een top product ;)

Valutata 5 stelle su 5

Erg goede producten en service

Erg goede producten en service. De usb poort was helaas afgebroken, maar binnen een dag werd er een nieuw apparaat opgestuurd. Super service!

27 dicembre 2025

Risposta di Numsy

Dank voor je mooie review Nino! Fijn dat jullie weer snel verder konden :)

Valutata 3 stelle su 5

Licht is weinig dimbaar

Licht is weinig dimbaar. En de 6 standen blijven heel fel. Ik zou dat aanpassen, dan is het een perfect nachtlampje.

23 dicembre 2025

Risposta di Numsy

Bedankt voor de eerlijke review! Hier kunnen we tenminste wat mee :) We gaan er direct mee aan de slag!

Kwaliteit is echt super ✨

Ik heb het white noise aparaatje Bruno en de slush, beide erg tevreden over. Dit zijn de enige apparaatjes die ik ken die zo lang achter elkaar aan kunnen. Waardoor mijn zoontje veel minder snel wakker word. De meeste white noise gaan na een half uur/uur uit. Deze niet. Echt top. Ook hebben we de nachtlampjes lumo. Sinds ik deze gebruik is mijn dochtertje niet meer bang met naar bed gaan. Super ! De kwaliteit van Numsy is erg goed💖

22 dicembre 2025

Risposta di Numsy

We hebben een echte Numsy fan hier! Super fijn om te lezen :) Hier worden we erg blij van!

Thermosfles Numsy

De thermosfles van Numsy is voor ons echt de uitkomst. Hij is fijn in gebruik en nadat een product defect was is er heel snel en goede service verleend. Zo kunnen we altijd op het gebruik van het producten blijven vertrouwen. Heel blij mee!

18 dicembre 2025

Risposta di Numsy

Fijn om te horen Annebel! We streven er altijd naar om de beste service te leveren :)

Echt top

Echt top! Ik ben een onderdeel van de flessenwarmer kwijt geraakt, even gemaild en ze sturen het gelijk op.

15 dicembre 2025

Risposta di Numsy

Bedankt voor de fijne review Sylvia! Hopelijk kun je zo weer verder :)

Betrouwbaar bedrijf

Wij hebben een babyfoon en een thermosfles in gebruik va Numsy. Beide erg blij mee. Voor de thermosfles in contact geweest met de klantenservice en ze lossen het erg klantvriendelijk op. Betrouwbaar bedrijf!

13 dicembre 2025

Risposta di Numsy

Wat een mooie review Irès! Fijn om te lezen zo! Een echte Numsy fan :)

Zeer goede service

Zeer goede service. Mijn zoontje zijn Slaaptrainer was helaas defect (binnen garantie). Contact met helpdesk liep vlot en kreeg zeer snel een nieuw toestel opgestuurd.

12 dicembre 2025

Risposta di Numsy

Fijn Anouk! hopelijk kan je samen met je zoontje nu weer een fijn ritme opbouwen!

Valutata 5 stelle su 5

Mijn numsy white nois is helaas kapot…

Mijn numsy white nois is helaas kapot gegaan. Ik had ‘s avonds gemaild meteen krijg ik antwoord en de volgende dag wordt er een nieuwe naar mij opgestuurd! Erg blij met het personeel van numsy!

10 dicembre 2025

Risposta di Numsy

Bedankt voor je fijne en positieve review Ilse! Wordt enorm gewaardeerd!

Valutata 4 stelle su 5

Onze flessenwarmer ging helaas kapot na 2 maanden gebruik. Na een mailtje te hebben gestuurd naar de klantenservice kregen we direct een nieuwe toegestuurd die de volgende dag in huis was. Erg vriendelijke klantenservice en goed geholpen.

8 dicembre 2025

Risposta di Numsy

Bedankt voor je eerlijke review Annick! We hopen dat de nieuwe geen foutjes meer heeft :)

Valutata 5 stelle su 5

Heel fijn lampje en fijne service.

Het nachtlampje is onmisbaar voor onze dochter van 5. En het is na veel zoekwerk het enige lampje dat ook een fijne zachte lichtintensiteit heeft. Plus de sensor waardoor je het niet meer steeds uit en in het stopcontact hoeft te doen. Daarnaast is de communicatie met en de service van Numsy top. Toen er een probleem was hebben ze dat heel snel en fijn opgelost.

8 dicembre 2025

Risposta di Numsy

Super bedankt voor je leuke review :) We doen ons best!

Valutata 5 stelle su 5

Defect artikel goed en snel opgelost

Super fijne en snelle communicatie.
Ik had een defect artikel en kreeg meteen een nieuwe opgestuurd.
Top geregeld!

1 dicembre 2025

Risposta di Numsy

Hi Marissa, bedankt voor de review! Fijn dat het ook snel was opgelost :)

Valutata 5 stelle su 5

Ons kindje slaapt veel beter door

We zijn erg tevreden over de Numsy White noise machine (original 3.0 versie). Er is genoeg keus uit geluiden en het volume kan eenvoudig worden aangepast zonder irritante pieptonen, waardoor de kleine niet wakker wordt. Ook ideaal dat er een timer is, die de batterijduur ten goede komt.

Ons kindje, in het begin een huilbaby, slaapt veel beter sinds de Numsy er is. Aanrader voor alle ouders met een jong kindje.

28 novembre 2025

Risposta di Numsy

Hey Laurens, wat fijn om te lezen! En ook een mooie review dat je ook andere ouders het aanraadt :) Erg blij mee!

Defecte flessenwarmer

Na bijna 4 maanden heeft onze numsy flessenwarmer/thermosfles de geest gegeven.
De fles wil niet meer opladen.
Contact gehad net Numsy en zij hebben dezelfde dag nog een nieuwe opgestuurd.

Top service

24 novembre 2025

Risposta di Numsy

hi Michel, fijn dat de support jullie snel heeft kunnen helpen! En bedankt voor de top review!

Valutata 4 stelle su 5

De Binky is leuk en goede service

De Binky is erg leuk vormgegeven. Helaas was deze binnen 1 jaar al stuk (scherm viel uit), maar Numsy heeft dit heel goed opgelost. Goede service!
Jammer vind ik wel dat de Binky erg snel omvalt. Hij staat niet stevig.

24 novembre 2025

Risposta di Numsy

Hi Elke, bedankt voor je eerlijke feedback! Weet dat we hier zeker wat aan hebben (in de aankomende versie staat Binky (en Lou) al weer steviger op hun pootjes! :)

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più