Nuento Recensioni 327

TrustScore 5 su 5

4,8

Vi havde The Original Pita/Burgers ude til min søns konfirmation. Lækreste burgere med en dressing i verdensklasse og virkelig god grillet smag. Alle gæster fik hurtigt første burger og mange var klar... Leggi di più

Super lækker mad med kvaliteten, god service og personaler med høje humør! vi bestilte Carlsens pølsevogn til festen, hvor der var 60 gæster, det har været en stor hjælp! Dims med flæskesteg kan var... Leggi di più

Jeg havde en rigtig god oplevelse med bestilling via nuento.dk. Hjemmesiden var nem og overskuelig at bruge, og hele bestillingsprocessen fungerede uden problemer. Det var hurtigt at finde det, jeg... Leggi di più

Professionel og personlig service er en selvfølge hos Nuento. Har brugt dem adskillige gange og de forstår hvilken løsning der skal præsenteres til det givne arrangement. Deres udvalg af leverandører... Leggi di più

4,8

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

rigtig god og venlig kundeservice

rigtig god og venlig kundeservice
Jeg stod for første gang og skulle arrangere maden til årets julefrokost menuen skulle være Helsteg julegris. og ved nuento.dk var udvalget imellem flere sammensætninger og leverandør rigtig godt.
Nuento kunne fortælle at de har stor erfaring med opdeling af regning og må sige at de har fået det til at være nemt, de fortalt mig præcis hvad de skulle have af oplysning til at sende faktura til virksomheden(forsvaret), samt derefter sende faktura på det resterne direkte til mig.
under hele forløbet har jeg følget mig godt hjulpet af Rasmus (Nuento)
eneste lille minus, er at leverandøren/slagteren ikke var bleven gjort opmærksom på at vi efterspurt om de kunne lave en portion glutenfri sovs pga allergi.

så derfor vil den rette karakter være 4,9 stjerne

jeg kan og vil dog stadig anbefale andre at bruge Nuento.dk fordi:
Rigtig god kundeservice
rimelig priser
maden smagte godt og der var rigeligt til alle
mulighed for opdeling af faktura til flere betalere

12 dicembre 2024

Vi bestilte pizza fra Chellos til vores…

Vi bestilte pizza fra Chellos til vores bryllup gennem Nuento. Pizzaerne var helt vildt lækre og servicen høj. Kundeservicen fra Nuento er udover det sædvanlig, de har altid været hurtige til at hjælpe og besvare spørgsmål

28 settembre 2024

Firma arrangement

Vi havde bestilt det til et firma arrangement på omkring 160 personer.
Og lige fra hjælpen til bestilling af maden til arrangementet var afviklet, er der kun rosende ord. Venlig og utrolig hjælpsom personer hele vejen igennem.
De bespisende kollegaer har kun omtalt maden positivt. Frisk lavet, velsmagende og de blev mætte. :-)

8 novembre 2024

Virkelig god mad og virkelig…

Virkelig god mad og virkelig professionelt personale. 😁
Vi har haft dem på besøg til en 50 års fødselsdag og det er kun ros herfra, alt er frisklavet og smager så godt.
Kan varmt anbefales😍😍

9 novembre 2024

Nem hjemmesiden

Nem hjemmesiden, god dialog fra start til slut. Er god til opfølgning er spørgsmål og minde kunderne om divs aftaler og frister i god tid. Ikke sidste gang at vi bruger dette firma til andre festlige lejligheder 😀👍🏻

19 ottobre 2024

Fantastisk service og rådgivning!

Fantastisk service og rådgivning!
Det var en virkelig god oplevelse at benytte Nuento som mellemled, da vi skulle booke en foodtruck. Nuento var god til at besvare vores spørgsmål og sparre med os om det endelige valg, der faldt på Rollin' Kebabs fra Letlej.dk, der performede perfekt. Undervejs (fra booking til eksekvering) måtte vi ændre i ordren, og alt forløb enkelt ved brug af Nuentos onlineservice, hvor man har direkte adgang til sin egen ordre. At benytte Nuento gav os også en følelse af sikkerhed, idet de har forhåndsgodkendt de enkelte udbydere. Jeg vil klart anbefale andre at bruge Nuento.dk

11 ottobre 2024

Fantastisk oplevelse for både gæster og…

Fantastisk oplevelse for både gæster og mig selv som vært, til min 40 års fødselsdag d. 5. Okt. 2024.
Mega lækre og saftige burgere i flere skønne varianter, der tilfredsstillede alles behov- vegetarer, som kræsne. Fritterne var fænomenalt sprøde og godt krydrede.

Og sidst men ikke mindst; de to herrer bag disken, holdt det gode humør kørende ude ved vognen. Vil helt sikkert kigge mod nuento igen, skulle jeg have lyst til, at holde flere fester i fremtiden.

5 ottobre 2024

Stor tak til Nuento og Leth Catering

Stor tak til Nuento og Rasmus Abildgaard for at redde vores fest. Vi havde bestilt helstegt pattegris hos en anden leverandør som brændte os af 4 dage før levering. Jeg ringede til Nuento i håb om, at de kunne hjælpe. Rasmus ringede tilbage en halv time senere at Leth Catering kunne klare det og det blev det med super lækker mad. Vores fest blev reddet

5 ottobre 2024

Fantastisk oplevelse

Alt spillede - god is og kaffe og god betjening. Sidstnævnte spillede lav musik og sikrede god stemning når mine gæster hentede is og kaffe - super godt :-)

27 settembre 2024

Fantastisk

Fantastisk, jeg havde oprettet en ordre, som jeg desværre måtte annullere.
Jeg ringede til Nuento, og havde en fin samtale med Rasmus Abildgaard.
De overholder, hvad de skriver i deres annonce.
Gurli Jakobsen

7 ottobre 2024