Nuento Recensioni 327

TrustScore 5 su 5

4,8

Vi havde The Original Pita/Burgers ude til min søns konfirmation. Lækreste burgere med en dressing i verdensklasse og virkelig god grillet smag. Alle gæster fik hurtigt første burger og mange var klar... Leggi di più

Super lækker mad med kvaliteten, god service og personaler med høje humør! vi bestilte Carlsens pølsevogn til festen, hvor der var 60 gæster, det har været en stor hjælp! Dims med flæskesteg kan var... Leggi di più

Jeg havde en rigtig god oplevelse med bestilling via nuento.dk. Hjemmesiden var nem og overskuelig at bruge, og hele bestillingsprocessen fungerede uden problemer. Det var hurtigt at finde det, jeg... Leggi di più

Professionel og personlig service er en selvfølge hos Nuento. Har brugt dem adskillige gange og de forstår hvilken løsning der skal præsenteres til det givne arrangement. Deres udvalg af leverandører... Leggi di più

4,8

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Vi holdte en 50 års fødselsdag med Burger Under Blokken

Vi holdte en 50 års fødselsdag med foodtruck fra Burger Under Blokken. Det var super oplevelse både bestilling, service og maden. Både Nuento og Burger Under Blokken stillede løbende spørgsmål til vores ønsker, så vi fik det vi ønskede. Vi kan varmt anbefale såvel Nuento som Burger Under Blokken.

13 giugno 2025

Sommerfest hos Resino Inks

Vi afholdte sommerfest og vores valg faldt på Nuento som leverede super dejlig mad fra Fat Boy Burger. Alle ønsker blev indfriet både hvad tid. placering samt kvaliteten af maden. Virkelig god mad til prisen og en fantastisk service på dagen. Vi vil helt klart anbefale Nuento og dermed Fat Boy Burger til øvrige som måtte få behov.

13 giugno 2025

Foodtruck til fødselsdag

Jeg brugte Nuento til at finde foodtruck til min 50års fødselsdag og valget faldt, i samarbejde med Mads, på Chellos😃
Italiensk pizza - de lækreste råvarer - to søde unge gutter sørgede for det hele og maden smagte formidabelt.
Kan varmt anbefale at bruge Nuento som sparringspartner til arrangementer ☺️

14 giugno 2025

Alt var helt perfekt

Jeg holde min 40 års fødselsdag hjemme og havde bestilt Stenovns pitabrød med fritter 😋 Der kom 2 skønne fyre ud og lavede det lækreste mad og gæsterne var vilde med det❤️ Lækkert kød, godt brød, frisk og masser salat, kanon dressing og verdens bedste fritter- ja, det lyder som en overdrivelse, men det fortjener maden også for det var super lækkert og ingen gik sulten i seng🥳🥰

Nemt at booke

Jeg har haft en god oplevelse med at booke en foodtruck via Nuento.
Alt gik efter planen, og alle blev dejligt mætte.

Bryllupsfest med helstegt pattegris

Vi bookede helstegt pattegris hos Slagter Carlsen gennem Nuento til vores bryllupsfest i haven. Maden var fantastisk, og selve booking-oplevelsen gennem Nuento var til topkarakter. Det var nemt at få et overblik og udvalget af leverandører er godt og spænder bredt. Der var god kommunikation hele vejen igennem både via påmindelser på mail samt nemt at komme i kontakt telefonisk ift tilretning af kuvert-antal.
Alle gæster var imponeret over maden og spurgte, hvorfra vi havde bestilt, så både Nuento og Slagter Carlsen blev nævnt og har fået de varmeste anbefalinger.
Vil helt sikkert benytte mig af dem igen en anden gang

60 års føfselsdag

Vi holdt 60 års fødselsdag pinselørdag og havde bestilt helstegt pattegris igennem nuento alt var i top fin info op til arrangementet det er ikke sidste gang vi bestiller her igennem

Kanon oplevelse

Det har været utroligt nemt at bestille gennem Nuento og alt er samlet et sted.
Det er ikke sidste gang jeg bestiller herigennem

7 giugno 2025

Jeg er meget imponeret over hele…

Jeg er meget imponeret over hele forløbet fra Nuento's side. Klar kommunikation fra start og rigtig god til at følge op. Også når 2. rate af betaling skulle betales, var der en god "advarsel" om at der ville blive trukket penge - Det er god stil, især da jeg havde bestilt i god tid :-)

24 maggio 2025

Det har været en god oplevelse at…

Det har været en god oplevelse at bestille helstegt gris gennem Nuento. De har været der hele tiden med råd og vejledning. Virkelig god Service. Og grisen med tilbehør var super god

31 maggio 2025

En super nem og rigtig god oplevelse

Vi bestilte Mobilpølsevognen til vores søns svendegilde igennem Nuento.
Der var rigtig god kommunikation både fra Nuento-teamet og Mobilpølsevognen i forhold til valg af menu, eventuelle allergier og parkering, så vi var godt forberedte.
På dagen var alt perfekt – Mobilpølsevognen var klar før tid, og serverede lækre pølser m/tilbehør og bøfsandwich og gæsterne synes det var en sjov overraskelse.
Det gjorde det nemt for os som værter, så vi kunne nyde dagen sammen med vores søn. Vi vil ikke tøve med at benytte Nuento igen.

31 maggio 2025

Let og bekvemt

Det var let at finde rundt på hjemmesiden og finde det der lige passede til os. Og der har været god information hele vejen igennem. S vil helt klart bruge Nuento igen næste gang der skal være fest.

30 maggio 2025