Vi havde The Original Pita/Burgers ude til min søns konfirmation. Lækreste burgere med en dressing i verdensklasse og virkelig god grillet smag. Alle gæster fik hurtigt første burger og mange var klar... Leggi di più
Super lækker mad med kvaliteten, god service og personaler med høje humør! vi bestilte Carlsens pølsevogn til festen, hvor der var 60 gæster, det har været en stor hjælp! Dims med flæskesteg kan var... Leggi di più
Jeg havde en rigtig god oplevelse med bestilling via nuento.dk. Hjemmesiden var nem og overskuelig at bruge, og hele bestillingsprocessen fungerede uden problemer. Det var hurtigt at finde det, jeg... Leggi di più
Professionel og personlig service er en selvfølge hos Nuento. Har brugt dem adskillige gange og de forstår hvilken løsning der skal præsenteres til det givne arrangement. Deres udvalg af leverandører... Leggi di più
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Vores forventninger til Nuento blev…
Vores forventninger til Nuento blev indfriet med 100 % tilfredsheds garanti
Fremragende
Fremragende overblik ift bookinger, stort udvalg og gode leverandører.
Alle pengene værd
Vi havde en foodtruck ude til 2x 30 års. Det var virkelig lækre burgere og de lavede 20 burgere til os, som vi kunne gemme til natmad. God service både før og under festen!
Det kunne jeg godt finde på at bestille igen
Kæmpe anbefaling, nem booking og stort udvalg!
Kæmpestor anbefaling til at booke dit næste arrangement via Nuento. Bredt udvalg af mad og drikke, utrolig nem booking og virkelig fedt med gratis afbestilling 7 dage før (ikke noget vi gjorde brug af, men synes det er dejligt man har muligheden i tilfælde af sygdom el.lign)
Vi fik utrolig meget information undervejs i forløbet, det var trygt at blive “holdt i hånden” så man virkelig følte der var styr på det, både fra Nuentos side men også fra Ronaldos Køkken, som vi bookede mad fra.
Hele oplevelsen har været så fantastisk og over al forventning, det er bestemt ikke sidste gang vi bruger Nuento eller Ronaldos Køkken!
Super godt koncept som vi brugte til en…
Super godt koncept som vi brugte til en familiefest. Stort udvalg i forskellige typer af foodtrucks og super lækkert. Og så var det meget nemt at bestille og ingen besværligheder. Kan klart anbefales.
Bestilte The originale Pita Foodtruck…
Bestilte The originale Pita Foodtruck til et 25 års jubilæum. Rigtig god service, lækker mad, smilende og meget serviceminded personale. De sørgede for det hele og det var rigtig godt.
Vi brugte Nuento til at bestille…
Vi brugte Nuento til at bestille pattegris fra Grisen og gaflen - alt virkede som det skulle og vi er meget tilfredse.
Fik helstegt pattegris super god…
Fik helstegt pattegris super god oplevelse alt var Perfekt
Mvh Michael
Nemt og hurtigt
Nemt og hurtigt
Jeg bookede helstegt pattegris, hurtigt og udenproblemer. Jeg fik dog - efter et par dage - en mail fra Nuento om at dem jeg bookede ved ikke havde tid på den dato alligevel selvom der stod den var ledig. Hvorfor dette var sådan ved jeg ikke. Men jeg bookede bare en ny, til samme dato.
Nemt, kundevenligt og professionelt
Jeg bookede kaffevogn og pop up - pizzaria til min 50-års havefest gennem Nuento, og alt er forløbet som ønsket og forventet. Det har været nemt, og der har været et passende informationsniveau, så man som kunde kunne føle sig tryg hele vejen igennem forløbet - fra bestilling til afvikling af arrangement. Mine gæster fik sig en oplevelse og følte, de blev forkælet. Jeg kan derfor varmt anbefale Nuento.
De indfriede til fulde vores…
De indfriede til fulde vores forventninger.
Det er meget svært og finde hullerne i osten👍 men det kan være svært som vært på forhånd at vide hvad gæsterne ønsker i burger så måske lidt mere frit valg 🤗 så man ikke skal sætte antal på den enkelte burger men antallet af gæster i alt og det er virkelig ikke kritik men et ønske😊
Andreas fra Nuento var hurtig til at…
Andreas fra Nuento var hurtig til at respondere og var super tålmodig og hjælpsom med småjusteringer på ordren. Vi sporede os også hurtigt ind på, hvilke foodtrucks vi ønskede.
Meget nem at bestille gennem Nuento.
Super fin oplevelse at bestille mad til datterens svendegilde, gennem Nuento. Meget nemt og levede fuldt op til forventningerne. Kan varmt anbefales!
Det var nemt og en god oplevelse
Det var rigtig nemt at bestille igennem Nuento og der har været mail opfølgning med god information hele vejen igennem frem til festen.
Da vi havde svært ved at komme i kontakt med madstedet trådte de straks til og fik oprettet forbindelse.
Kan kun anbefale Nuento og vil uden tvivl bruge dem igen hvis jeg skal holde en stor fest. 🥳
Af hjertet tak til Slagter Carlsen 🤗som…
Af hjertet tak til Slagter Carlsen 🤗som leverede fantastisk helstegt pattegris med skønt og rigeligt tilbehør. Den unge slagter havde trodset varmen og var kørt helt fra Nordjylland til Viby J. Han sprang rundt og fik det hele til at spille. Vi havde sprøde svær i adskillige timer og rester nok til at dele ud af.
Vores varmeste anbefalinger Helle og Carl, Haveforeningen Søholm
Super fin oplevelse at bestille…
Super fin oplevelse at bestille foodtrucks igennem Nuento. Meget nemt og levede fuldt op til forventningerne. Kan klart anbefales!
Alt var perfekt til eventet og super…
Alt var perfekt til eventet og super nemt! Kan varmt anbefales
Utrolig god oplevelse hos Nuento
Utrolig god oplevelse hos Nuento. Virkelig god service og venligt personale som sætter kunden først.
Vi klart bruge Bob's kitchen igen.
Klar anbefaling
Super nemt - god hjemmeside - respons ved spørgsmål alt i alt en rigtig god oplevelse kan klart anbefales