Købte at par børnesko online, finder imellemtiden ud af, at de er for store, ringer til butikken (som havde lukket søndag, Christina tager tlf alligvel) Er meget behjælpelig og vil mandag se efter... Leggi di più
Absolut min yndlings børnetøjsbutik- altid god service og kvalitetstøj:) Under min barsel kom jeg ofte en tur forbi , nu mest på webshoppen , som altid har HURTIG levering . Jeg vil anbefale alle... Leggi di più
En webshop kun med lækre varer! Hurtig ekspedition og levering - og ikke mindst en super kundeservice. Jeg oplevede en mindre fejl i min ordre, og blev mødt af Christina som var så sød og hjælpsom, og... Leggi di più
Valby Langgade 49, 2500, Valby, Danimarca
Har lige modtaget den vare jeg bestilte og den er 100% som den skal være. Var så flot pakket ind og det hele 🤩 hurtigt levering mm. Vil bestemt købe her igen og vil helt sikkert også anbefale til andre. 😊 super god service.

Risposta di Nuba Børnetøj
Fint udvalg og gode tilbud samt hurtig levering med en lille personlig hilsen :)

Risposta di Nuba Børnetøj
Nem webshop med godt udvalg, den sødeste butiksejer som hjælper hvis varen er udsolgt - god service!!

Risposta di Nuba Børnetøj
Fantastisk butik. Jeg bestilte på hjemmesiden til afhentning i butikken og varen lå klar dagen efter.

Risposta di Nuba Børnetøj
God service og hurtig levering.
Absolut min yndlings børnetøjsbutik- altid god service og kvalitetstøj:)
Jeg vil anbefale alle at handle i Nuba . Dejligt med en rigtig go og skøn“ gammeldags “ butik i bylivet<3

Risposta di Nuba Børnetøj
Rigtig god børnetøjsbutik, og altid god service.

Risposta di Nuba Børnetøj
Er meget behjælpelig og vil mandag se efter rigtig str.
Super service og tilbagemelding mandag.
Handler helt sikkert her en anden gang.

Risposta di Nuba Børnetøj
Hvis man godt kan lide god service og kvalitets børnetøj så er Nuba Børnetøj et besøg værd. Fik den bedste service og kunne have købt hele butikken. Kommer klart igen – hvad end det så er på webshoppen eller i den fine butik i Valby!

Risposta di Nuba Børnetøj
Super imødekommende, super kundeservice og super hurtige💪🤩

Risposta di Nuba Børnetøj
Helt fantastisk at handle ved nuba børnetøj. Jeg havde kommet til at skrive e-mail forkert og de ringede derfor til mig og vi fandt ud af. Jeg bestilte tirsdag aften kl. 17.00 og onsdag middag var pakken klar til afhentning. Fantastisk service og rigtig hurtig levering. Kan kun anbefales.

Risposta di Nuba Børnetøj
Vidunderlig butik og sortiment. Altid gode priser og fantastisk service. Christina som ejer den er SÅ sød og serviceminded

Risposta di Nuba Børnetøj
Da jeg havde ringet et par gange uden at få forbindelse, så blev jeg ringet op fra forretningen og havde en rigtig behagelig samtale, hvor jeg fik svar på mit spørgsmål.

Risposta di Nuba Børnetøj
Nuba er den skønneste butik med børnetøj og udstyr til de små 😌❤️
Der er altid nye smukke varer i butikken, og servicen er helt i top.

Risposta di Nuba Børnetøj
Kæmpe anbefaling herfra. Det er anden gang jeg bestiller og er fuldt ud tilfreds. Stor ros til jeres hurtige levering også😍

Altid fantastisk kundeservice!
Må i får en dejlig sommer ☀️

Risposta di Nuba Børnetøj
Normalt super god service, men når det handler om en reklamation, er Christina ikke særlig behjælpelig.
Tilgængel når man køber noget hos hende er servicen god.

Risposta di Nuba Børnetøj
Hurtig levering og gode priser.
Og så lige en lille håndskrevet besked😊