bra service
Jag använde deras bredband i 4-5 månader. De startade tjänsten i tid, kundtjänsten var riktigt bra och hjälpsam. Det enda jag kände att ibland blir hastigheten lite låg. Men totalt sett var min erfarenhet bra.

Risposta di Folke AB
Folke är en del av mediekoncernen NTM. NTM är en av Sveriges största mediekoncerner med verksamheter i Östergötland, norra Småland, Uppland, Gotland, Sörmland, Västerbotten och Norrbotten. Det fria ordet och oberoende journalistik har varit kärnan i vår verksamhet i mer än 250 år. För att alla ska kunna ta del av oberoende journalistik på nätet vill vi skapa de bästa förutsättningarna för det. Därför lanserar vi Folke bredband i våra geografiska områden under 2023. Varje dag besöker 10-tusentals människor våra nyhetssajter och det är viktigt för oss att säkerställa leveransen av nyheter via bredband. Med bredband från Folke så får du ett smidigt, pålitligt och prisvärt bredband. En lite folkeligare bredbandstjänst helt enkelt.
Stohagsgatan 2, 601 83, Norrköping, Svezia

Risposta di Folke AB
Har tyvärr höjt priset med över 20% sedan jag skaffade Folke i augusti. Tror man förlorar otroligt mycket kunder på att göra dubbbelhöjningar under en halvårsperiod. Nu letar jag efter annan leverantör. Måste dock tillägga att tjänsten funkar väldigt bra och att dom har snabb och tillmötesgående support.

Risposta di Folke AB
Provade på ett rabatterat bredbands erbjudande från dem och har haft abonnemanget några månader efter det, men aldrig mer, funkar allmänt dåligt, prishöjning efter prishöjning och är banken sen med betalningen stängs bredbandet av på förfallodagen utan förvarning, har aldrig varit med om något liknande, finns billigare och bättre alternativ, ska bli skönt att byta.

WARNING WARNING SE UP!!
Lurar sina kunder på fakturorna. Svarar ej på mejl. En vid namn Jacob lovade att återkomma och har nu slutat att svara på mejl då jag sagt upp mitt abonnemang. De är skyldiga mig pengar och därmed slutat svara på mina mejl nu och hoppas på att jag ska tröttna och ge upp som de flesta kunderna gör då det är 8 månaders handläggnings tid på ARN.

Risposta di Folke AB
Bytte från Tele2 till Folke.
Allt har fungerat perfekt och har inte haft ett enda bortfall från internet sedan dess.
Kundservice svarar snabbt och smidigt. Rekommenderar det verkligen. Bra bredband till ett bra pris!
Folke erbjuder ett billigt bredband lägre än konkurrenternas, men höjer sedan priset avsevärt efter några månader.

Risposta di Folke AB
Trots strul under sommaren med synk tapp på kvällarna vilket var sjuk frustrerande och ställde till problem för mig då jag jobbar mycket hemifrån och på oregelbundna tider så ger jag ändå 5 stjärnor. Det har alltid varit ett trevligt bemötande från kundtjänst och man lyssnar på kunden, speglar vad kunden säger och gör sitt bästa för att lösa problemet även om lösningen dröjer. En eloge till alla er som sitter i kundfront för ert tålamod och fina bemötande till oss frustrerade kunder.
Problemet i somras låg inte heller hos Folke utan statsnätet men man tog ändå ansvar och var inte sena med att kompensera. Det ska vara enkelt att kontakta en kundtjänst och få svar även om man inte har en lösning och det tycker jag att Folke lever upp till. Nu har jag flyttat och var tvungen att avsluta mitt engagemang med Folke men jag kommer garanterat att komma tillbaka och jag rekommenderar Folke.
Relativt kort telefonkö. Jakob på teknisk support var en klippa som felsökte och åtgärdade problemet på 5 minuter.
Ej nätverk inkopplat på en månad, ringt kundservice och fått samma svar att en tekniker ska kontakta mig. Ingen tekniker har kontaktat mig och det har gått ännu en vecka.
Ger 2 stjärnor för allt är bättre än telia och det är bra priser.
Bredbandet vill inte aktiveras, står inte varför och när man frågar får man inget svar
Laggar under "primetime" ser problem istället för bild, mycket irriterade .
Dålig support, omöjligt att få tala med någon, bara via mail. 14dgr utan internet pga strul, skulle fixas för 6dgr sedan. Fortfarande utan internet. Ska säga upp så fort jag får tag i dem. Oerhört dåligt.
Mycket stor variation på både svarstider och hastighet när man kör bredbandskollen. Har 100/100 via fiber och upplever allt från 6-80 mbit.
Hasse
Sömlös inkoppling från min gamla leverantör som utlovat, vaknade dagen för inkoppling och allt fungerar perfekt med utlovad hastighet. Rimliga priser, inga dyra ”startavgifter” som alla de blodsugande stora aktörerna, ingen bindningstid trots ett generöst nykundserbjudande, fakturerar på faktisk månadsbasis och inte kalendermånader i förskott så man slipper chockfakturor. Mycket nöjd med Folke. :)
3 dagar utan bredband, olika svar, inget händer
Väldig dålig upplevelse , sista dagen för bredband är 30/4 fram till 23:59 ( har bekräftelse på mejlet) men upptäcker redan kl 10 den 30/4 att anslutning är borta. Kontaktar kundtjänst , medarbetare L….meddelar att det är bara så , att jag har sagt upp redan fr idag, och hon kan inte göra något, tekniker ej på plats för att det är valborg . Valborg är ej ens röd dag i kalender. Väldig tråkigt med sånt upplevelse. Vi missade viktiga mejl och kontakt som bero på internetanslutning. Sista dagarna anslutning var dålig också väldig tråkigt med sånt inställning till kunder
rekommenderar ej
Efter strul med Bahnhof letade jag efter en ny leverantör och hittade Folke . De levererade på avtalad tid , lätt att ansluta faktura till autogiro och jag upplever att hastigheten är precis som den ska .
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.