Vi har fået skiftet vinduer og døre i vores hus og lige fra opmåling til isætning gik fantastisk. Christian og Daniel som udførte arbejdet gjorde det fantastisk godt. Især fugearbejdet var super l... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Min mand og jeg er SÅÅ imponerede over det super flotte arbejde, som blev udført af tømrerne fra NSF - Rasmus og Mark - 🤗. Vi skulle have udskiftet tunge vinduer og døre i hele huset - stue og 1.... Leggi di più
Det var en rigtig god oplevelse fra start med telefonopringning, første besøg med opmåling samt selve udført arbejde. Vi fik skiftet store vinduer samt terrassedør i udestue. Der kom 4 søde unge menn... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Fik et godt tilbud
Fik et godt tilbud, da jeg skulle have lavet skillevægge.
Arbejdet blev udført hurtigere end ventet - begge håndværkere talte dansk, så der var ingen problemer med forståelsen.
Pris og kvalitet hang fint sammen.

Risposta di NSF Byggeentreprise ApS
God vejledning under opmåling og super…
God vejledning under opmåling og super professionelle og servicemindede håndværkere.

Kan anbefales
Meget fin og troværdig service med dygtige og flinke folk!

Holder hvad de lover
Har fået skiftet 17 vinduer samt en facade dør.
Håndværkerne kom til aftalt tid og de er meget kompetente, samt tidsplanen holdt.
Kan klart anbefales herfra.

Risposta di NSF Byggeentreprise ApS
Super service, overholder aftaler og nogle gode og dygtige folk. Vi er meget tilfredse med det gode arbejde

Har intet at klage over
Har intet at klage over , alt gik super godt ,og hurtigt

Risposta di NSF Byggeentreprise ApS
F A N T A S T I S K service!!!
F A N T A S T I S K service!!!
God og hurtig respons fra Niclas. Vi har fået lavet et flot professionelt stykke arbejde, hvor NSF-BYG har levet op til alle vores forventninger.
Kan til enhver tid anbefale dette firma 👍👍😃

Risposta di NSF Byggeentreprise ApS
Super god og professionel oplevelse.

Risposta di NSF Byggeentreprise ApS
God service, god pris, godt arbejde, vi bruger dem gerne igen

Risposta di NSF Byggeentreprise ApS
Vi er ovenud tilfredse...
Vi er meget glade for det arbejde som NSF har udført ifbm. udskiftning af alle vores vinduer samt en stor terrasse/skydedør. Søde og dygtige håndværkere, som møder til tiden og rydder pænt op efter sig. Vi vil varmt anbefale dem til alle vi kender, der skal have skiftet vinduer...

Risposta di NSF Byggeentreprise ApS
Flot arbejde til rimelig pris
Flot arbejde til rimelig pris. Fik isat 2 terrasse døre og 2 vinduer på 1 dag. Der var ryddet flot op efter arbejdet. Jeg fik også hurtigt ændret en liste som jeg ønskede, i stedet for den som var påsat.
Jeg kan varmt anbefale dette firma.

Risposta di NSF Byggeentreprise ApS
Super service og hurtig opsætning
Super service og hurtig opsætning. Kender NSF fra tidligere arbejde. Også det super.

Professionelle og engageret.
Professionelle og engageret.
Alt lige fra bestilling, opmåling og montering kørte som det skulle.

Risposta di NSF Byggeentreprise ApS
Levering til tiden og rigtig flot …
Levering til tiden og rigtig flot arbejde. Vi vil helt sikkert benytte NSF når resten af vinduerne på et tidspunkt skal skiftes

Stor ros til NSF Byggeentreprise
Stor ros til NSF Byggeentreprise! Har fået renoveret vores gavl, og isat nye vinduer og dør i uge 45, år 2017. God effektiv ekspedition, virkeligt flot, hurtigt og professionelt arbejde. Kan varmt anbefales!

Risposta di NSF Byggeentreprise ApS
En ualmindelig god oplevelse ,jeg fik …
En ualmindelig god oplevelse ,jeg fik svar på alt ,råd og vejledning, jeg kan absolut ikke finde noget negativt
Venligst Benny Jensen

Risposta di NSF Byggeentreprise ApS
Vi fik monteret 6 vinduer på første sal …
Vi fik monteret 6 vinduer på første sal i et gammelt hus fra 1800 - Vi havde et fint forløb og dialog i processen, og om morgenen for monteringen mødte to dygtige og flinke håndværkere op. Det gik stærkt, inden kl 15 var alle vinduer monteret, fuget, listet, affald fjernet og pladsen var ryddet op.
Vi kan varmt anbefale NSF Byggeentrprise, og vil selv anvende dem en anden gang.

De holder hvad de lover
De holder hvad de lover, leverer til tiden, fleksible og virkelige gode til at vende tilbage/følge op på projektet. Jeg er allerede i gang med at booke nyt arbejde hos dem

Risposta di NSF Byggeentreprise ApS
NSF har monteret to yderdøre i mit hus.
NSF har monteret to yderdøre i mit hus.Kontakten har være vældig fin både inden levering af dørene ( Spar vinduer og døre ) og også ved selve monteringen. Håndværkeren som udførte montering, kom til aftalt tid, var flink, behagelig og omhyggelig, og jeg kan helt sikkert anbefale firmaet til andre

Risposta di NSF Byggeentreprise ApS
Jeg har fået skiftet vinduer og døre af NSF
Jeg har fået skiftet vinduer og døre af to omgange. Den første levering af to døre og tre vinduer var der lidt problemer med, men det blev løst.
Den anden levering og montering af 5 store gulv til loft vinduer var yderst tilfredsstilende og super flot arbejde!
Tim har lavet et skab til mig i bryggerset og det er super flot arbejde. Jeg kan godt anbefale NSF.

Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.