Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Du træder ind i de smukkeste klinikker og bliver mødt af smilende og professionelt personale. Fra første sekund føler du dig velkommen og værdsat. Sygeplejerskerne er yderst kompetente og har mange... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har været kunde i mange år, og selvom klinikken nu hedder Novoderm i stedet for Nomo, er kvaliteten stadig helt i top. Andrijana er fantastisk – både dygtig, grundig og altid varm og imødekom... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di prodotti di bellezza e per il benessere

Scritti dall'azienda

Kosmetisk speciallægeklinik - Virksomheden tilbyder kosmetiske behandlinger herunder: fjernelse af karsprængninger og gevækster, laser, sklerosering, botox, filler, fedtreduktion, permanent hårfjerning og personlig hudanalyse.

Informazioni di contatto

2 stelle
1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 5 stelle su 5

Høj faglighed og elegant&hyggelig klinik

Jeg havde en ovenud god og tryg oplevelse hos Novoderm i Hellerup, hvor jeg blev behandlet af Andrijana. Andrijana har en imponerende faglighed; hun forklarer alt omkring behandlingen, afstemmer forventninger og en glad positiv person. Klinikken er elegant, men også hyggelig med en rar rolig stemning og både kaffe, juice og lidt snacks. Det er tydeligt, at Novoderm teamet søger at skabe en top klasses oplevelse!

23 marzo 2026
Valutata 5 stelle su 5

Man træder ind i et smukt og lækkert…

Man træder ind i et smukt og lækkert lokale hos Novoderm Charlottenlund. Andrijana tager i mod og hun er skøn og behagelig at tale med. Man mærke at hun har stor viden og erfaring . Samtidig en beskeden og respektfuld tilgang i forhold til kundens egen tanker og man føler sig på ingen måde presset til noget ... Super dejlig oplevelse, glæder mig til næste gang. Kan varmt anbefale at besøge stedet.

26 gennaio 2026

Jeg kan kun anbefale Novoderm Christina

Jeg kan kun anbefale novoderm charlottenlund Hellerup.
Jeg kan kun anbefale novoderm, tidligere nomo, som jeg har været kunde hos i flere år, Christina og Jeanette er så dygtig, jeg føler mig så tryg, men får altid super service, kvalitet og tryghed, min største anbefaling 🙏
Mvh. Munevver

17 gennaio 2026

Magisk, det virker!

Kære Novoderm
Havde jeg dog bare vidst at det passede, at laserbehandling virker. Havde jeg dog bare vidst hvor diskret og ordentlig man kan få behandlinger hos jer, på de mest private områder uden at føle ubehag, var jeg kommet for mange mange år siden. Det er en stor fornøjelse at opleve effekten af jeres behandlinger og vejledning, hvor jeg føler mig tryg og godt guided. Jeg er kommet der gennem et år og nu anbefaler jeg det til alle, så de får en nemmere hverdag.

27 dicembre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Jeg kan kun anbefale novoderm

Jeg kan kun anbefale novoderm, tidligere nomo, som jeg har været kunde hos i flere år, Andrijna er så dygtig, jeg føler mig så tryg, men får altid super service, kvalitet og tryghed, min største anbefaling 🙏

6 novembre 2025

Kan kun anbefale Novoderm

Kan kun anbefale Novoderm. Super dygtige og kompetente sygeplejersker. Jeg føler mig super godt vejledt og informeret og resultatet har jeg været så glad for. Har allerede nu booket flere behandlinger i efteråret Og så er priserne også rigtig gode i forhold til andre klinikker i Danmark.

16 giugno 2025

Helt fantastisk sted

Helt fantastisk sted. Professionel behandlinger og det sødeste personale, har kommet i klinikken igennem mange år. Selvom de har skiftet navn fra Nomo til Novoderm er personalet og kvaliteten stadig den samme.

15 ottobre 2025

Hos Novoderm får man kvalitet

Andrijana er fantastisk – både dygtig, grundig og altid varm og imødekommende. Jeg føler mig tryg hver gang, og resultaterne taler for sig selv.

Hos Novoderm får man kvalitet, tryghed og fantastisk service. Kan kun anbefales! 💛

13 ottobre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Jeg har været fast kunde ved Novoderm i…

Jeg har været fast kunde ved Novoderm i flere år, og det er der en grund til. Jeg går altid fra klinikken glad, smilende og vigtigst af alt, meget tilfreds med mit resultat. Meget kompetente og behagelige behandlere, der ser mig i øjenhøjde og lytter til mine behov.

1 ottobre 2025

Super dygtigt

Super dygtigt, sødt og imødekommende personale. Man er i trygge hænder og de levere det flotteste resultat. En stor anbefaling herfra

28 dicembre 2024

Selvfølgelig 5 stjerner til Novoderm

Sygeplejerskerne er yderst kompetente og har mange års erfaring, hvilket skaber en enorm tryghed. Sammen finder I ud af hvilke typer behandlinger, der vil give dig det bedste og smukkeste resultat. Jeg er altid tilfreds og går derfra glad med øget selvværd.
Tillykke med jeres nye navn Novoderm - vi ses meget snart :)

3 ottobre 2025

Novoderm tidligere Nomo

Jeg er kommet hos Nomo i Roskilde i mange år og er gladeligt kørt fra Hellerup til Roskilde. Da en ny klinik Nomo blev åbnet i Charlottenlund var det naturligt for mig at fortsætte der.
Det er fuldstændig ligegyldig om jeg kommer det ene eller andet sted - det er de samme skønne mennesker.
Jeg har altid været skeptisk men Jeanette’s varme naturlige måde at give mig det rigtige skub efter en skilsmisse har gjort mig så glad og jeg giver her min største anbefaling.
De er proff ud til fingerspidserne
Ønsker jer ALT det bedste med jeres nye navn.
Novoderm flot navn til flotte klinikker.

5 settembre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Jeg har været kunde siden deres første…

Jeg har været kunde siden deres første klinik i Roskilde, dengang de hed Nomo, og jeg vil følge dem uanset hvad. Man bliver altid mødt med ægte varme og tryghed, fra Jeanettes imødekommende modtagelse til Andrijanas professionelle og omsorgsfulde behandlinger. En klinik jeg har fuld tillid til og varmt kan anbefale.

1 ottobre 2025

Anbefalelsesværdig

Super profesionelle.
Altid søde og imødekommende personale. Meget flexible og Dejlig atmosfære. Klart et sted jeg vil anbefale.

3 ottobre 2025

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più