On demande d’écrire pour recevoir les modalités de retour et remboursement. On te répond pour éviter les frais de transport de garder la marchandise (qui ne fait pas) et de rembourser 20% de la factur... Leggi di più
They’ve shipped wrong size T-Shirt and then asked for shipping fees if I wanted new size …not following their own claim policy. After numerous back and forth; we settled on a compensation. No ideal... Leggi di più
Très décevant Large équivaut à smal et la qualité est décevante. Est-ce que ça vaut la peine de payer pour le retourner et me faire rembourser. Vraiment pas fort comme entreprise
Tous le marketing et les produits sont une grande arnaque. Ne vous faites pas avoir. Ce n'est pas une entreprise québécoise. Les produits partent directement de Chine et sont de mauvaise qualité. Deux... Leggi di più
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Le persone hanno visualizzato anche
Drop shipping… do NOT buy from this…
Drop shipping… do NOT buy from this company
False advertisement and scam
False advertisement and scam. False claims that clothings are made in Canada and are high quality. I was weilling to paid the price but received a really cheap product shipped from shipping. Kind of pant that you can buy on cheap chinese site for 2$. You want to return it ?Sure, just have to pay the shipping back to China which make no sense. First time I didn't checked reviews about a buyer before buying. Good lesson for me. Don't do the same !
NOVAYA.CA Misleading Advertising
Misleading advertising in my estimation. I came across an ad on Facebook which left the impression the cargo pants were made in Québec by a proud family operation. Received cheap low quality clothing made in China. I wrote Novaya to complain (turns out they are situated in Paris, France) and they claimed that they had fulfilled their obligations. Turns out I would have to return items to China at exorbitant cost.