1,6

3 stelle
2 stelle
1 stella

Mycket dåligt

Mycket dåligt. Är super missnöjd med produkten men får inga svar på mail eller via kontaktformuläret.

31 gennaio 2026
Valutata 1 stelle su 5

beställde en Lång dunkappa på rea 1000…

beställde en Lång dunkappa på rea 1000 kr. Får en kort jacka ,tunn som papper inte värd ens 100 kr. Får ett långt ursäktande svar om att få en retursedel. Ingen retursedel kommer, inga pengar o sedan inga mer svar på mail.
VARNING inte ens värd en stjärna
Snälla kolla alltid upp omdömen innan ni beställer. Det har jag lärt mig nu-

12 dicembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Produktens utseende i verkligheten…

Produktens utseende i verkligheten stämde unte alls överens med den som presenterades på hemsidan. Det går inte heller att nå företaget på den mailadress de anger. Den mailadressen finns inte. Bluffföretag?!

31 ottobre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Dålig respons och dyra returkostnader

Dålig respons när jag informerade om att jag ville ha en retur samma dag jag fick varan. Sedan skulle jag skicka bilder och informera om varför jag inte ville ha varan. Efter det kom en returadress till Kina! Det är inte värt att skicka tillbaka varan då det kostar mer än varan. Deras förslag, en kredit på 25%. Otroligt dåligt!

1 aprile 2025
Valutata 1 stelle su 5

Handlade en dålig jacka av Novano…

Handlade en dålig jacka av Novano Stockholm som kom i dåligt skick och gick inte att använda på grund av att dragkedjan delade sig hela tiden. Ombudet från Stockholm är bara ute efter att få betalt för något som är en Reklamation som de inte vill erkänn trots att en skräddare yttrat sig om kvaliteten . Den är värdelös så Du kan lika bra köpa en här hemma och inte få den från Kina som ombudet ha affär med och bara lurar oss som handlar på nätet. Nu behöver Sveriges Handel ta itu med sådana saker och hjälpa till , så vi får handlat våra kläder i Sverige och inte i Kina med en så dålig kvalitet.
Thord lindblom

15 dicembre 2024

skräp

Beställde två jackor och när de kom, var det långt ifrån vad som annonserades ut, stämde inte på långa vägar.
När jag sen önskade returnera, skulle det ta 14 dagar för teamet att skapa en retur, det har nu gått 16 dagar och ingen har hört av sig!!!! Handla INTE av dom

28 novembre 2024

Inget stämmer

Inget stämmer , ingen butik i Stockholm . Varan skickas från Kina och kan ej returneras
Jag erbjöds 20% avdrag och behålla skiten

21 novembre 2024
Valutata 1 stelle su 5

Jag tyckte att hemsidan såg seriös ut, men…

Jag tyckte att hemsidan såg seriös ut. Kollade tyvärr inte omdömen innan jag, mot bättre vetande, beställde en islandströja. Det jag fick var naturligtvis inte alls det som presenterats i ord och bild. Eftersom det inte medföljde någon fraktsedel med returadress, har jag nu hållit på ”i evigheter” för att försöka få en sådan. Hittills har jag inte lyckats. De erbjöd först 10%, sedan 20% och idag 50% avdrag för att jag ska behålla varan. Men någon returadress har jag inte fått. Nu såg jag att en annan missnöjd kund skrivit en adress i ett inlägg så jag ska använda den för returen.

17 novembre 2024

Falsk marknadsföring

Falsk marknadsföring. Varan kommer från Kina och ser inte ut som på bild. Mycket sämre kvalitet på varan än vad som står angivet. Känner mig lurad.

25 novembre 2024
Valutata 1 stelle su 5

Idag 22/11 2024 fick min vinterjacka…

Idag 22/11 2024 fick min vinterjacka som ser ut som en trasa!!..400kr är absolut för mycket för en så kallad vinterjacka!!.. är jättebesviken och känner mig lurad eftersom var så dum och tidigare beställde även vinterkängor..på bilden var tydlig en annan kvalitet och mina är gjorda an lite tjockare plast!!!alltså snälla 😟🤨..tänker göra polisanmälan!!!absolut varning till alla

22 novembre 2024

Nova Stockholm Bluff

Såg jacka på tiktok Nova Stockholm jag gillade. Direkt efter beställning får jag bekräftelse att jacka kommer från Kina. När paketen kommer ser jag direkt att det är omöjligt att det är en jacka.. det som kom var en hoodie. Värde av den skulle jag sätta högst 200kr. Kostnad för retur är ungefär samma som vad jag betalar för jacka. Klarna som skulle var nån trygghet vissade sig inte vara det. Bakom allt är tydligen nåt företag som heter ethereashop.it Handla INTE!

1 novembre 2024
Valutata 1 stelle su 5

Varning för oseriöst företag!

Nova Stockholm försöker övertyga dig att behålla varan med olika förslag på rabatter osv.
Det tog över en vecka av mailande fram och tillbaka för att få tillgång till returadressen.
Kostnaden för returen får man själv bekosta till en adress i Kina.
Jag följde instruktionen och betalade 320 kr för att skicka iväg paketet.
Jag har även mailat kvitton på fraktkostnad samt kopia på returformulär till Klarna, då de efterfrågade detta.
Idag fick jag besked från Klarna att Nova Stockholm hävdar att jag inte har följt returpolicyn och betalningskravet har blivit återaktiverat.
Jag blev mycket förvånad över detta beslut men inser att Nova Stockholm är ett mycket oseriöst företag som jag aldrig kommer att handla ifrån igen.

Jag varnar alla för detta oseriösa företag!

30 luglio 2024

Extremt dålig kundservice

Extremt dålig kundservice. Vill inte skicka returadress. Vill att man ska byta eller få tillgodo. Retur går till Asien som man får bekosta själv.
Anledning till retur är att produkt inte motsvarar bilden på det man köper.
Finns inte en chans för mig att låta minsta krona gå till ett bolag som gör på detta sätt. Affärsidén verkar vara att sno åt sig pengar utan att bry sig om produkten.

Detta är returadressen

260kr rekommenderat
500g

8 luglio 2024

Kundservice eller kundmanipulering?

Det är ett företag men en kundservice som är bara tillgänglig via mail. De har 30 dagars retur policy men vägrar skicka retur adressen till kunden. De vill istället övertyga en att byta varan. Dessutom skickas varan på kundens bekostnad till Asien! Köp inte från dem! Jag riskerar att åka på semester och inte hinna skicka varan tillbaka! Arg Kund.

2 luglio 2024
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più