Ik had een mooie polo shirt set gehaald die in de aanbieding was en ik ben al met al tevreden. Ik vond wel dat de witte variant wat doorzichtig was maar ik kreeg al snel de optie om dit in te ruil... Leggi di più
Le persone hanno visualizzato anche
Verschrikkelijk
Verschrikkelijk. Regelrechte oplichterij. Je bestelt iets, duurt erg lang voordat het product arriveert, blijkt dan helemaal niet te lijken zoals op de website. Dan vraag je om een retourformulier, moet je eerst een foto doorsturen van je product. Je krijgt dan de optie: houden en 25% terugbetaald krijgen, houden en waardebon krijgen bij volgende bestelling of retourneren. Blijkt dan dat de retourtermijn overschreden is (ik heb dit eerst besteld via maisonmuse.nl, hier stond retourtermijn van 60 dagen op maar website bestaat intussen niet meer en bedrijf is veranderd van naam én retourtermijn). Louche, als je het mij vraagt.
Bestel hier niets
Bestel hier niets. Je krijgt geen geld terug. Mailadres is ook niet correct
Slecht
Slecht, slecht en nog eens slecht.
Winterjas besteld. Het is een heel dun vodje. Nu al 6 weken bezig om het geld terug te krijgen. Elke keer komt er een smoesje, van problemen met de betalingsprovider.
Koop hier niet
Koop hier niet! Ziet eruit als mooie Nederlandse winkel, maar troep die ze voor veel te veel geld verkopen komt rechtstreeks uit China. Dan kan je beter bij Shein bestellen. Helaas alle slechte reviews te laat gelezen helaas.
Slecht slecht slecht...geen een ster waard. Bedriegers. Ik krijg een flutjas. En nog steeds geen geld terug. Aanpakken deze orgat
Slecht slecht slecht
Flutjas en er komt geen geld terug.
NOOIT IETS BESTELLEN HIER.
bedriegers
Aanpakken deze organisatie
Hele slechte organisatie
Hele slechte organisatie , spullen komen uit China echt een joggingpak wat het geld niet waard is . Werken onder verschillende namen . Ik hoop dat dit soort oplichters snel uit de lucht vliegen en dat we weer normaal in onze winkels in Nederland spullen kopen . Dit soort bedrijven maken alles kapot . Beloven van alles , ben benieuwd heb het pakket terug gestuurd naar Duitsland en beloven mijn geld terug te storten . Verlies heb je altijd ik 12€ voor het versturen naar Duitsland . Echt oplichterij kijk naar reviews !!!! Zo dom was ik helaas door dit niet te doen , zoveel spijt van . Jammer dat anderen erin stinken om het naar China terug te moeten sturen , dat is niet waar !!!! Met veel dreigementen die ik zeker ga uitvoeren , kreeg ik een adres van Duitsland . Echte smerige praktijken en troep . Vuurtje erbij en je bent weg zo synthetisch . Mensen let op !!!!! Koop hier nooit !!!!!!!!!!!
Maison Muse/ novamere wat een…
Maison Muse/ novamere wat een…
Maison Muse/ novamere wat een vreselijke zaak.
Dit is een typische dropshipping site,
In december kleren besteld en na een tijd wachten ook binnengekomen, echter de kwaliteit is van shein, na meerder mail contact hebben we besloten het pakket te houden(ivm dure douanekosten ) en 50% van het aankoopbedrag terug te krijgen.
Echter is dit tot op heden niet gebeurd en zijn ze ook van bedrijfsnaam veranderd. Van Maison Muse naar Nova Mere.
Iedere keer komt de zelfde smoes dat hun betalingsprovider problemen heeft.
Bestel hier niks en wees gewaarschuwd
Drop shipping en retourneren zelfs van…
Drop shipping en retourneren zelfs van beschadigd kleding 15€ .Nooit meer
jammer dat je niet NUL sterren kan…
jammer dat je niet NUL sterren kan geven , de kleding zat totaal geen katoen in alles was nylon , de maten vallen veels te klein, ca 30 dagen dropshipping wachtten en niet kunnen terugsturen, al met al een zeer slechte ervaring
This webshop is a scam
This webshop is a scam. The products are shipped from China, extremely poor quality. If you want to return the products, you have to pay for the shipping costs back to China.
Pas op dit bedrijf licht de boel op.
Pas op dit bedrijf licht de boel op.
Met slechte kwaliteit kleding uit China. Er komt helemaal niks uit Nederland. En als je geld terug wilt hebben vanwege defecte kleding.
Kunnen ze alleen 20% korting geven.
En retourkosten zijn voor je zelf om artikelen te kunnen retouren.
Bij bewijs van aflevering in China is het de vraag of je het geld wel krijgt
Bedriegers!!
NOOIT KOPEN !!
Zelfde verhaal als reviews hiervoor.
Chinese brol ,kan niet teruggestuurd worden of geen terugbetaling,maten trekken nergens op.
Zelfde verhaal als Elevique
Bestel er niet
Bestel er niet. Retourneren alleen mogelijk tegen hoge kosten. Slechte kwaliteit
Heel slechte kwaliteit van stoffen en…
Heel slechte kwaliteit van stoffen en afwerking, ze zijn praktisch doorzichtig, zal er nooit nog iets bestellen en iedereen proberen te waarschuwen, heet novamere.nl en de bestelling komt rechtstreeks uit China, bestelling was nat met gevolg dat de polo’s beschimmeld zijn aangekomen, om nog maar over de geur te zwijgen
ROTZOOI UIT CHINA
ROTZOOI UIT CHINA. Maten zijn heel klein. Stof is 100% synthetisch, geld verspilling.
Weggegooid geld!!
Niet eens 1 ster waard.
Niet eens 1 ster waard.
Wat een oplichting.
Via Instagram op de website gekomen.
Ohhh, zondeee van m'n geld!!!
Troep uit China
Troep uit China, als je dat wil zelf bestellen via Temu 90% lager in prijs
oplichters - vermijd koste wat het kost!
Via TikTok op website gekomen. Zag er mooi uit, 2 t-shirts gekocht. Bleek achteraf uit China te moeten komen dus duurde even. Shirts slechte kwaliteit, echt synthetische zooi. Retourbeleid is terugsturen naar China kosten koper; er moet dan wel binnen 14 dagen daar daadwerkelijk ontvangen zijn.... Kansloos verhaal gezien retourkosten ook. Volgende keer beter opletten
Na 24 dagen komt eindelijk de…
Na 24 dagen komt eindelijk de bestelling binnen. Waardeloze kleding, alles retour gestuurd, nu maar hopen dat ik me geld terug krijg.
1 ster is teveel.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.