Dettagli dell'azienda

Scritti dall'azienda

Bij Novadecor.nl vind je een uitgebreid assortiment wandpanelen en wandbekleding van hoge kwaliteit. Of je nu kiest voor akoestische panelen, PVC wandpanelen, WPC panelen of mozaïek steenstrips – al onze producten zijn eenvoudig te monteren en direct uit voorraad leverbaar. , Wij staan bekend om onze snelle levering, vriendelijke service en persoonlijke benadering. Bezoek ook onze showroom in Zuid-Beijerland voor inspiratie of om direct af te halen. Novadecor – kwaliteit, stijl en service in één.

4,4

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Topservice en vriendelijk personeel

Vriendelijke verkoop en goede service.
Wij hadden akoestische panelen gekocht die bij afhalen toch groter bleken en niet in onze auto pasten. Omdat we uiteindelijk de panelen toch doormidden wilden zagen, is de verkoper zo vriendelijk geweest alle panelen elektrisch te zagen, waardoor ze wel in de auto pasten. Topservice!

28 marzo 2026
Valutata 5 stelle su 5

Novadecor Original wandpanelen zijn van…

Novadecor Original wandpanelen zijn van goede kwaliteit en geven de ruimte direct een moderne uitstraling. De panelen zijn stevig en relatief eenvoudig te monteren. Ook de medewerkers zijn vriendelijk, behulpzaam en reageren snel op vragen, wat de hele ervaring prettig maakt. Zeker een aanrader voor wie zijn interieur snel wil upgraden.

19 marzo 2026
Non scritta su invito
Valutata 5 stelle su 5

Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring…

Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring met dit bedrijf. Vanaf het eerste contactmoment werd ik professioneel en vriendelijk geholpen. De communicatie verliep duidelijk en snel, waardoor ik precies wist waar ik aan toe was.

De wandpanelen die ik heb besteld zijn van uitstekende kwaliteit en voldoen volledig aan mijn verwachtingen. De afwerking is strak en het materiaal voelt duurzaam aan. Daarnaast was de levering netjes op tijd en goed verpakt, zodat alles in perfecte staat aankwam.

Wat ik vooral waardeer, is de combinatie van goede service en een hoogwaardig product. Het is duidelijk dat dit bedrijf oog heeft voor detail en klanttevredenheid centraal stelt.

Ik zou dit bedrijf zeker aanraden aan anderen die op zoek zijn naar kwalitatieve wandpanelen en een betrouwbare service.

5 marzo 2026
Non scritta su invito
Valutata 4 stelle su 5

Produkten zien er goed uit,alleen…

Produkten zien er goed uit,alleen levering werd niet van te voren aangegeven.
Chauffeur belde op moment dat hij voor de deur stond en toen was ik dus niet thuis.Produkten waren buiten neergezet in de sneeuw, kwam gelukkig net thuis anders was het niet goed gegaan met de wandpanelen denk ik.

22 dicembre 2025

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più