Thomas var behagelig, vidende og super kommunikativ. Processen med at vælge og købe et smukt ur var behagelig og helt igennem som den skal være. En helt klar anbefaling til andre der tænker at handle... Leggi di più

1. Negozio di orologi

Hos Not Just a Watch er du sikret en tryg oplevelse. Jeg ved, at tillid og tryghed er altafgørende, når man skal købe eller sælge et luksusur. Min mission er at sørge for, at dit drømmeur kommer om håndleddet, og at intet vil være overladt til tilfældighederne. Jeg rådgiver dig hele vejen igennem købsprocessen, og du vil hos Not Just a Watch altid kunne forvente en høj service, men næsten vigtigere, en meget personlig og troværdig købsoplevelse. Er du interesseret i at se et ur fra mit sortiment, eller søger du blot inspiration, så hjælper jeg dig med at finde det ur, der matcher lige netop din stil og personlighed. Alle urene opbevares i bankboks, så aftal venligst tid for besigtigelse i god tid.

4,9

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Thomas var behagelig

Thomas var behagelig, vidende og super kommunikativ. Processen med at vælge og købe et smukt ur var behagelig og helt igennem som den skal være. En helt klar anbefaling til andre der tænker at handle hos ham.

12 aprile 2026

Klar klar anbefaling

Jeg havde en helt igennem fantastisk købsoplevelse hos Thomas Nowak fra Not Just A Watch. Fra første kontakt følte jeg mig mødt i øjenhøjde. Det hele var utroligt jordnært og uden nogen form for pres. Thomas er både imødekommende, ærlig og tydeligt passioneret omkring det, han laver, hvilket gjorde hele processen både behagelig og tryg.
Jeg købte et Rolex Datejust 16234 fra 1990, og det er helt ærligt imponerende, hvor flot standen er. Man skulle ikke tro, det har så mange år bag sig. Kvaliteten taler virkelig for sig selv, og det er tydeligt, at der er kræset for detaljerne.
Det, der især gjorde indtryk på mig, var den tillid og ro, jeg følte gennem hele handlen. Man er aldrig i tvivl om, at man er i gode hænder, og det betyder enormt meget, når man investerer i et ur i den klasse.
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger, og jeg er slet ikke i tvivl om, hvor jeg skal købe mit næste ur. Det bliver helt sikkert hos Thomas igen. derfor 5 fulde stjerner fra min side af!

28 marzo 2026

Kære Gustav,

tusind tak for de 5 stjerner, og din i øvrigt utrolig flotte og udførlige anmeldelse!

Det betyder virkelig meget at høre, at du har haft en så god oplevelse hele vejen igennem. Jeg sætter stor pris på dine ord om både tillid, ro og den jordnære dialog, da det netop er noget, jeg bestræber mig på at skabe i hver eneste handel.

Det glæder mig også meget, at du er så tilfreds med dit Rolex Datejust 16234 – det er et fantastisk ur, og jeg er enig i, at standen virkelig er noget særligt.

Endnu en gang tak for din anbefaling og tillid. Jeg ser frem til at hjælpe dig igen næste gang - på gensyn:-)

Not Just a Watch

Super rar og tryg oplevelse hos…

Super rar og tryg oplevelse hos notjustawatch. Jeg skulle købe mit første ur og havde udkig på et submariner fra hjemmesiden. Thomas var god til at forklare og hjælpe mig igennem hele processen, der tit kan være besværlig og fremmed som førstegangskøber. Kan klart anbefales herfra!

19 marzo 2026

Kære Robert,

tusind tak for de 5 stjerner :-)

Det var en stor fornøjelse at møde dig og din gode ven forleden på den lokale kaffebar – og sikke et skønt ur, du fik med hjem! Et klassisk og ikonisk Submariner er et fantastisk valg – det klædte dig virkelig godt, og så må det blive et Datejust næste gang, haha:-)

Hav det rigtig godt, og pas godt på uret, så det kan tikke videre i mange år endnu:-)

Not Just a Watch

Helt fantastisk oplevelse og service…

Helt fantastisk oplevelse og service under handlen med Thomas Nowak! Jeg kan varmt anbefale at købe sit ur trygt og sikkert hos ham!
Dbh. Bo

14 febbraio 2026

Kære Bo,

tusind tak for de 5 stjerner:-)

Det var en super god og tryg fornøjelse at møde dig forleden og sikke et skønt ur du fik med hjem! Super klassisk, elegant og det klædte virkelig dit håndled, så stort tillykke med dit fine ur som sikkert heller ikke bliver det sidste:-)

Glæder mig fortsat til at følge din ur-rejse:-)

Not Just a Watch

De bedste anbefalinger fra start til…

De bedste anbefalinger fra start til slut i mødet med notjustawatch og mødet med Thomas.

Thomas gjorde sig meget umage med at give mig et fyldestgørende indblik i uret, historien, alle funktionerne samt alle mine spørgsmål og langt mere end jeg havde forventet/bedt om.

Hans høje score på Trustpilot er 100% velfortjent og kan kun give ham mine bedste anbefalinger herfra!

Super professionelt!

2 febbraio 2026

Kære Emil,

tusind tak for de 5 stjerner – og for at du tog dig tid til at skrive en så fin anmeldelse på Trustpilot! Det gør mig virkelig glad at høre, at du har haft en god oplevelse. Det betyder meget for mig, da jeg lægger stor vægt på at skabe en helt særlig købsoplevelse. Jeg gør mig umage hver eneste gang og er i bund og grund bare mig selv, så tak for at dele den da det (også) motiverer mig til at fortsætte med at gøre mig umage.

Det var i øvrigt et fantastisk smukt ur du købte forleden, er også selv helt tosset med kombinationen af two-tone og den blå skive!!

Hav en fortsat fantastisk uge og på gensyn:-)

God oplevelse.

Super flink fyr, troværdig og god service.

27 gennaio 2026

Kære Yousif,

tusind tak for handlen forleden og de 5 stjerner!!

Det var super hyggeligt at møde og dejligt at møde én ligesindet urtosse, som er ligeså passioneret omkring armbåndsure som én selv:-)

På gensyn:-)

Not Just a Watch

Fantastisk oplevelse hos Not Just a…

Fantastisk oplevelse hos Not Just a Watch. Jeg havde en helt konkret forespørgsel, og Thomas fandt hurtigt præcis det ur, jeg drømte om – et Rolex Datejust fra mit fødeår. Hele forløbet var præget af ro, tillid og ægte passion for ure. Man føler sig virkelig i trygge hænder, og det mærkes, at Thomas gør sig umage hele vejen. Kan kun give mine varmeste anbefalinger.

16 gennaio 2026

Kære Henrik,

tusind tak for de meget flotte ord – og ikke mindst for en virkelig behagelig handel forleden. Det var enormt hyggeligt at møde dig og din bedre halvdel!

Jeg ved, at tillid og tryghed er helt afgørende, når man investerer i et ur, og derfor betyder det ekstra meget for mig at læse om din købsoplevelse hos mig. Jeg gør mig virkelig umage, og det glæder mig oprigtigt, når det netop kan mærkes og resulterer i en så god oplevelse.

Jeg håber, du vil få stor glæde af dit smukke Datejust i mange år fremover – og hvem ved, måske bliver det ikke dit sidste ur… eller måske er det fruens tur næste gang:-)

På gensyn:-)

Not Just a Watch

Jeg havde fornøjelsen af at skulle…

Jeg havde fornøjelsen af at skulle købe mit første Rolex-ur i december. Mødet med Thomas var meget positivt og behageligt og jeg gik fra vores møde med en rigtig god fornemmelse i maven og en masse viden om det Rolex-ur jeg nu havde håndleddet😁

23 dicembre 2025

Kære Helle,

tusind tak for dine venlige ord og for de 5 stjerner! Det var en stor fornøjelse at handle med dig, og jeg er super glad for at vi kunne finde lige præcis den model som du har været på udkig efter. Det er virkelig et smukt ur!

Jeg håber uret vil tikke i mange år frem på dit håndled:-)

Not Just a Watch

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Topoplevelse hos Not Just a Watch – Kan varmt anbefales!

Jeg købte mit ur gennem Not Just a Watch hos Thomas Nowak, og hele oplevelsen var intet mindre end fremragende. Fra første kontakt var kommunikationen hurtig, personlig og professionel, og jeg følte mig tryg hele vejen igennem købsprocessen. Thomas tog sig tid til at besvare alle mine spørgsmål, gav grundig information om uret og sørgede for, at jeg var fuldt informeret – noget jeg sætter stor pris på, især ved et køb af denne størrelse.

Uret leverede fuldt ud i forhold til beskrivelsen, og standen var som aftalt. Handlen var simpel, behagelig og uden stress, og jeg kunne mærke Thomas’ passion og ekspertise for ure i hver eneste detalje. 📿✨

Jeg kan kun give mine allerbedste anbefalinger til alle, der går med tanker om at købe et luksusur – især hvis du sætter pris på god service, ærlig rådgivning og en personlig oplevelse. Tak Thomas – det har været en fornøjelse! 🙌 🕰️

27 dicembre 2025

Kære Carsten,

tusind tusind tak for de flotte ord, og ja de 5 stjerner som man ikke kan få nok af!:-)

Det var virkelig en god handel vi havde her i juleferien og det var virkelig en fornøjelse at finde drømmeuret til dig - også selvom det gik lidt hurtigere end du lige havde regnet med:-)

Jeg håber, du får masser af glæde af dit vanvittig fede Sea-Dweller i mange år frem. Og hvem ved om du i 2026 nupper et ur mere til samlingen, jeg tror ikke du galt i byen ved at nappe det:-)

Hav en fortsat fantastisk juleferie og så skrives vi jo bare lige pludselig ved:-)

Fantastisk oplevelse

Jeg har netop købt et nyt ur af Thomas til min kone, og alt fra vejledning, service, til overdragelse var fuldstændig i top.
Uret var på trods af at det var brugt i fantastisk stand.
Dette er ikke sidste gang jeg køber et ur af Thomas👍

21 dicembre 2025

Kære Ejnar,

tusind tak for de 5 stjerner og ikke mindst for en fantastisk formiddag vi havde forleden da du skulle købe et ur med hjem til fruen.

Det var en stor fornøjelse at møde dig (og Knud:-) og jeg er super glad for at vi kunne finde lige præcis den model din bedre halvdel skulle have på den store dag.

Hav en fortsat fantastisk juleferie, og så på gensyn:-)

Køb af Rolex datejust

en yderst kompetent og informativ præcentation, information samt instruktion af et meget flot ur, som lever helt op til mine forventninger. har efterflg været forbi min egen urmager, som gav uret UG med kryds og slange. kan varmt anbefale at handle med Not just a watch

25 ottobre 2025

Kære Dorthe,

tusind tak for de 5 stjerner og fordi du gav dig tid til at lave et skriv på Trustpilot!

Er super glad for at høre, at du syntes du fik en god oplevelse - den betyder meget for mig da jeg netop går meget op i at give en helt speciel købsoplevelse hos mig, Det var virkelig et flot ur du købte forleden, og fantastisk at høre at urmageren kunne bekræfte det samme.

Hav en fantastisk søndag og hils manden derhjemme:-)

Not Just a Watch

Godt oplyst og informeret hele vejen…

Godt oplyst og informeret hele vejen igennem.
Utrolig hurtig til at reagere, hvilke flere af kollegaerne i branchen kunne lære meget af.
Kommer tilbage 👌👌

2 novembre 2025

Kære Martin,

tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner!

Det har været en en sand fornøjelse at handle uret med dig selvom du endnu ikke har fået hentet uret. Du kan godt glæde dig:-)

Det betyder meget for mig at høre, at du syntes du var godt oplyst og informeret hele vejen igennem. Jeg gør også hvad jeg kan for at give jer kunder en god oplevelse hos mig, og gerne bedre end hos mine kollegaer i branchen. Det er nemlig helt essentielt for mig, at tillid, tryghed og god service er i centrum, når man skal finde sit drømmeur.

Hav en fantastisk weekend og vi ses snart:-)

Not Just a Watch

Super oplevelse at handle med Thomas

Super oplevelse at handle med Thomas, alt forløb som forventet. Uret levede op til hvad der beskrevet og handlen var nem og behagelig

25 ottobre 2025

Kære Brian,

tusind, tusind tak for de 5 stjerner og for at du tog dig tid til at skrive en anmeldelse. Det betyder virkelig meget for mig!

Det var en sand fornøjelse at handle med dig, og hvor er det egentlig sjovt at vi mødtes for små 10 år siden for at handle et helt andet ur. Oplevelsen forleden var mindst ligeså god som sidste gang;-)

Ha’ det rigtig godt, og jeg glæder mig allerede til næste gang vores veje krydses.

Personlig og professionel

Meget engageret og personlig handel, og samtidig professionel.

9 ottobre 2025

Kære Patrick,

tusind tak for handlen forleden og de 5 stjerner!!

Dejligt at høre du havde en god købsoplevelse hos mig da du forleden skulle købe din bedre halvdel et gudesmukt Datejust!

Jeg håber hun passer på uret så det kan tikke i mange år frem og måske en dag gå i arv:-)

Professionel

Købte mit første rolex hos Not just a watch og det var en oplevelse i verdensklasse. Man føler sig helt tryg og professionalisme er absolut i højsæde
Ikke mit sidste ur jeg har købt hos Thomas

2 ottobre 2025

Kære Kim,

tusind tak for dine venlige ord. Det har været en stor fornøjelse at handle uret med dig. Som jeg også nævnte i min mail, blev jeg dybt rørt over din historie – det her er jo meget mere end bare et ur, du har købt til dig selv.

Endnu en gang tak for en god handel. Jeg har en fornemmelse af, at vores veje nok krydses igen :-)

Thomas Nowak

Jeg var på udkig efter et ur fra samme…

Jeg var på udkig efter et ur fra samme årgang som jeg selv (1993). Thomas fik lyn hurtigt bestilt et hjem. En uge efter sad jeg med det smukkeste ur om hånden. Det var mit første ur i den prisklasse, så jeg havde naturligvis en del spørgsmål. Thomas tog mig i hånden og fik mig til at føle mig tryg under hele processen. Er du på udkig efter super service og Thomas helt sikker din mand.
Kæmpe anbefaling herfra.

19 settembre 2025

Kære Patrick,

tusind tak for de flotte ord – og for en virkelig behagelig og hyggelig handel i fredags! Det var en fornøjelse fra start til slut, og jeg er super glad for at jeg kunne hjælpe dig med at finde drømmeuret fra dit fødeår 😊

Jeg håber, du får masser af glæde af dit smukke Datejust i mange år frem. Og hvem ved…måske er det din hustru's tur næste gang 😉

Hav en fantastisk mandag – og tusind tak for din anmeldelse!

Ny stamkunde

Har været mere end tilfreds med min første oplevelse som kunde hos Thomas & Notjustawatch.
Man kan mærke hans passion for ure - særligt vintage - og hans troværdige service og store viden på området er en kæmpe tryghed og hjælp, når man som mig er ret ny i den verden.
Tillykke! Du har en ny stamkunde ;)

4 settembre 2025

Kære Jakob,

tusind tak for de pæne ord og ja, jeg tror "desvære" heller ikke det bliver dit sidste ur:-)

Det var en kæmpe fornøjelse at handle uret med dig forleden og jeg er glad for at du nappede Omega'et som dit første rigtige mekaniske ur da du så stille og roligt kan arbejde dig op ad - du har ikke travlt min ven:-)

Men for dælan da et fint ur du har fået købt - elsker den blå skive og uret passer dig bare skide godt for at sige det lige ud!!:-)

Hav den mest fantastiske weekend og på gensyn:-)

Not Just a Watch

Fantastisk Rolex ur købt hos troværdig urhandler.

Det har været en helt igennem rigtig god service og oplevelse at købe mit Rolex ur.

Det har været en meget tryg og troværdig handel og kommunikation med Notjustawatch..

Jeg kan kun anbefale at handle og købe et ur med kvalitet og sikkerhed via Notjustawatch.

Det er ikke sidste gang at jeg køber et kvalitetsprodukt / ur .. via dette firma.

Som ur entusiast og samler bliver det ikke bedre..

Mvh.

Christian

31 agosto 2025

Kære Christian,

Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse – og fordi du huskede mig herinde!

Det glæder mig virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse hele vejen gennem dit køb. Din tilfredshed betyder meget for mig, og jeg kan kun sige at det også har været en stor fornøjelse at møde dig og ikke mindst at lære dig at kende.

Jeg håber ikke det er sidste gang vi stikker hovederne sammen. Stort tillykke mit flotte ur og ikke mindst med den lille nye derhjemme:-)

Hurtig, professionel, og fleksibel

Jeg købte et Rolex Datejust 36mm som gave til min kæreste – og jeg havde helt specifikke ønsker til både model, stand og årgang. Thomas fra Not Just a Watch leverede en serviceoplevelse, der var alt andet end almindelig. Han skaffede præcis det ønskede ur hjem til mig på kort tid, og hele forløbet bar præg af en professionalisme og dedikation, man sjældent møder.

Det føltes ikke som en standardhandel, men som en skræddersyet oplevelse. Alt fra den personlige kommunikation til håndteringen af uret gav en følelse af eksklusivitet og tryghed – som om jeg var den eneste kunde i fokus.

Jeg har tidligere handlet hos andre grey-dealere, men oplevelsen her var i en helt anden liga. Not Just a Watch har uden tvivl sat en ny standard for mig, og det bliver fremover mit faste sted at handle.

En stor tak til Thomas for at levere præcis dét ur, jeg drømte om, og for at gøre processen til en oplevelse, der matchede selve urets eksklusivitet.

27 agosto 2025

Kære Jacob,

tusind tusind tusind tak for de 5 stjerner og for en rigtig flot feedback på Trustpilot - 100 anmeldelser og allesammen er på 5 stjerner, WOW!!

Det var en kæmpe fornøjelse at handle uret med dig forleden. O hvor er jeg glad for at du skriver at købsoplevelsen hos mig, var af en helt anden liga end dine tidligere handler. Jeg gør virkelig også hvad jeg kan for at give den bedste og mest trygge oplevelse når jeg mødes med jer kunder!!

Håber du/I bliver mega glade for uret og at I passer på det, så det kan tikke de næste mange år. Shit et flot ur, og hvilken elegant skive der sidder på det Datejust!!

Jeg tænker ikke det bliver sidste gang vi to handler et ur sammen, så jeg vil sige på gensyn og rigtig god weekend når du kommer dertil:-)

Kun positive ord herfra…

Jeg giver min varmeste anbefaling efter en utrolig behagelig, tryg og professionel handel med Thomas… Kun positive ord herfra!

19 agosto 2025

Kære Caroline,

tusind tak for de 5 stjerner og de positive ord!!:-)

Er super glad for at høre, at du fik en behagelig, tryg og professionel oplevelse da du var forbi tennisklubben og købe dit smukke Datejust med diamanter på skiven. Det var ikke en nem beslutning da du også ville se et at mine andre nydelige ure jeg havde på lager, men jeg syntes du valgte den helt rigtige model i forhold til din gode stil:-)

Jeg tænker at vi snart ses igen, og indtil da må du bare have det godt og nyde dit vildt flotte ur!!:-)